AUTOMIK1 21.03.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Drogi Muratorze!Jestem Waszym wiernym czytelnikiem . Większość prac wykonywałem na podstawie Waszych artykułow . Zbudowałem wg . projektu gotowego ( C14). Każdemu, kto jest zainteresowany budową polecam własnie Was . Własciwie jesteście jak Ojciec i Matka - oczywiście w kwestiach domku i działki.Coraz bardziej przeraża mnie jednak Wasze oddalanie się od rzeczywistości , jeśli chodzi o kwestie ogrzewania .Najgosze , że wspólnie z sąsiadami comiesięcznie ( lub dwu) porównujemy swoje koszty ogrzewania i wszelkich rzeczy z tym związanych ...Coraz bardziej potwierdza się, że gaz płynny ( u sąsiada) to beczka bez dna - 1,5 krotnie przekraczająca w utrzymaniu koszty ogrzewania prądem...Po co ludzi wprowadzać w błąd .Chcecie praktyki - poprosze sygnałna priva . Przyjedżcie , zbadajcie - ale nie piszcie że prąd jest najdroższy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Z wielką przyjemnością odwiedzimy Pana i opiszemy Pana doświadczenia i budowlane, i związane z kosztami utrzymania domu. Pozdrawiamy serdecznieDział Publicystyki "Muratora" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 28.05.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Coraz bardziej potwierdza się, że gaz płynny ( u sąsiada) to beczka bez dna - 1,5 krotnie przekraczająca w utrzymaniu koszty ogrzewania prądem... Po co ludzi wprowadzać w błąd . Chcecie praktyki - poprosze sygnałna priva . Przyjedżcie , zbadajcie - ale nie piszcie że prąd jest najdroższy. Byli ? Co powiedzieli i kiedy to opiszą. Aby cię zmartwić powiem, że za tydzień wzrasta akcyza i gaz bedzie droższy o ok. 30 gr. Aby nie było że jestem złośliwy .... też grzeje gazem i patrzę w kierunku ogrzewania prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts