Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C109 DOM Z NAPRZECIWKA

Recommended Posts

• 6 months później...
  • Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Serdecznie pozdrawiam. Szukam człowieka, szczęśliwca, który może się pochwalić już zakończoną budową C-109(prawie zakończoną).Ciekaw jestem wrażeń, opini, koniecznych zmian z perspektywy użytkownika. Może jakieś zdjęcia :oops: - realne koszty też mile widziane. Z góry dziękuję.

• 6 months później...

Którego domku?

Nie zaczynaj co chwile nowego wątku a doprowadz jeden do pożadku. Wstaw link do projektu, uzyj własciwych określen materiałów a nie na chybił trafił , może ktoś cos odpisze sensowanego. Użyj opcji szukaj jak juz rozszyfrujesz czego szukasz.

Właśnie miałam rozpocząć pisanie identycznej odpowiedzi, jajmar. Andrzej ania m zakłądanie kilku wątków naraz naprawdę mija się z celem. Określcie dokładnie swoje pytania i wątpliwości i wtedy otrzymacie konkretne i dokładne odpowiedzi. Na tym Forum jest mnóstwo ludzi chętnie pomagających innym i mających rozeznanie w różnych tematach, ale dajcie im szansę zrozumieć, o co Wam chodzi.

Pozdrawiam

• 1 month później...

Witam! Na wiosne rozpoczynam budowę domu, jest to projekt c 109 "z naprzeciwka".Czy ktoś już z Was buduje ten dom i mógłby wymienić się zemną poglądami na jego temat, jakie zmiany wprowadził w jego konstrukcji, jakich materiałów użył itp. Jakiekolwiek odpowiedzi proszę przesyłać na mojego e-maila [email protected]. Dziękuję.

Dom z naprzeciwka c 109

http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=291&IdKolekcji=

• 2 years później...
witam, w czerwcu 2009r. rozpoczęłam budowe domu C109, na obecną chwilę dom jesat w stanie surowym, jeśli chodzi o zmiany to: powiększenie garażu, zrezygnowałam z okien z łukiem, proponuję powiększyć drzwi balkonowe na taras - ja tego nie zrobiłam, teraz żałuję.