krecik73 21.03.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Mam w wersji rysunkowej projekt mieszkania. Chciałbym go wkleić i uzyskać wasze opinie co do mozliwości aranżacji takiego wnętrza. W jaki sposób wkleić ten plan do wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Musisz postąpić tak samo jak ze zdjęciem, tzn. umieścić ten plan gdzieś w sieci poprzez założenie albumu.Żeby założyć album na Onecie wejdż tutaj: http://secure.onet.pl/logowanie.html?app_id=39&url=mojalbum%2Flista.html, kliknij w "zarejestruj" i postępuj zgodnie ze wskazówkami. Jak już wkleisz tam plan to powiem Ci co dalej. A jak go narysowałeś, tzn. w jakim programie, bo ja na odmianę nie mogę sobie poradzić z tym etepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 21.03.2005 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dzięki za pomoc. Już wkleiłem do załozonego albumu. Ja mam schematyczny plan kuchni narysowany odręcznie przez moją żonkę, a potem zeskanowany w formacie jpg. A jaki ty masz program do rysowania planów. Może i my spróbujemy sami coś nakreślić.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 21.03.2005 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 a teraz próba generalna. zobaczymy co z tego będzie:http://foto.onet.pl/upload/12/2/_443279_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 21.03.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 A jak go narysowałeś, tzn. w jakim programie, bo ja na odmianę nie mogę sobie poradzić z tym etepem? szukasz programu do kręlenia projektów 2D?? Czy nie możesz sobie poradzić z przerobieniem np. z formatu .dwg na jpg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 21.03.2005 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Chodzi mi o program do kreślenia w 2d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 A jak go narysowałeś, tzn. w jakim programie, bo ja na odmianę nie mogę sobie poradzić z tym etepem? szukasz programu do kręlenia projektów 2D?? Czy nie możesz sobie poradzić z przerobieniem np. z formatu .dwg na jpg?? Chciałam narysować plan czegoś tam i wogóle nie wiem jak się do tego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 a teraz próba generalna. zobaczymy co z tego będzie: http://foto.onet.pl/upload/12/2/_443279_n.jpg Czy to jest Twja łazienka? Bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 22.03.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Sonika, widzę, że można na Ciebie zawsze liczyć jeśli chodzi o pomoc za wklejanie fotek . Ja też Ci dzięki raz jeszcze. O jakich planach piszesz, co chcesz narysować? Capra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Sonika, widzę, że można na Ciebie zawsze liczyć jeśli chodzi o pomoc za wklejanie fotek . Ja też Ci dzięki raz jeszcze. O jakich planach piszesz, co chcesz narysować? Capra. Na mnie można ZAWSZE liczyć . A plan jaki chciałam narysować, to parter mojego domu. Skanera nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts