WITEK P. 21.03.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 22.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ja mam Gerda Star SX i nie mam powodów do narzekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 29.03.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Proszę o pomoc Tez jestem przed tym wyborem. Podciągam temat. Podpowiedzcie coś Gdzie najlepszy współczynnik jakośc/cena; czym sie kierowaliscie przy wyborze; czy braliście antywłamaniowe, czy wzmacniane, czy normalne drewniane, a może jeszcze inne, serwis estetyka, kolory etc.??? Podpowiedzcie forumowicze, please. Temat pojawia sie już ale jakoś tak niesmiało i nawet jak jest jakiś wątek to obumiera szybko. ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 01.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I hop do góry. Hej, nie dajcie sie prosić. Napiszcie na co sie zdecydowaliście i dlaczego!!! http://www.ebaumsworld.com/forumfun/positive1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 01.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Zamówiłem Gerdy, antywłamaniowe. Dlaczego: znana firma, drzwi estetyczne i chyba cena nie jest zbyt wygórowana, chociaż nie robiłem porównań z drzwiami innych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 01.04.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ja zamawiam z firmy Dziadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 01.04.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 A ja na temat drzwi wejściowych, ale troszkę inaczej.Jestem laikiem i czegoś nie rozumie. Mianowicie łańcuch jest tak mocny jak najsłabsze ogniwo. Powiedzcie mi zatem, jaki jest sens zakładać super, hiper antywłamaniowe drzwi wejściowe od frontu za kolosalne pieniądze, skoro inteligentny włamywacz/bandyta/itp. Zamiast męczyć się z takimi drzwiami od frontu pójdzie i łatwo rozbije szybę w drzwiach od tarasu zasłoniętych w dodatku od ludzkich oczu.Bardzo proszę „praktyków” o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.04.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 I dlatego mam zamiar kupić zwykłe,grube,drewniane drzwi,ocieplone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 01.04.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 A ja na temat drzwi wejściowych, ale troszkę inaczej. Jestem laikiem i czegoś nie rozumie. Mianowicie łańcuch jest tak mocny jak najsłabsze ogniwo. Powiedzcie mi zatem, jaki jest sens zakładać super, hiper antywłamaniowe drzwi wejściowe od frontu za kolosalne pieniądze, skoro inteligentny włamywacz/bandyta/itp. Zamiast męczyć się z takimi drzwiami od frontu pójdzie i łatwo rozbije szybę w drzwiach od tarasu zasłoniętych w dodatku od ludzkich oczu. Bardzo proszę „praktyków” o odpowiedź Okna też mogą być antywłamaniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.04.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ale złodziej może np wyważyć skrzydło okna, bez rozbijania szyb dlatego ja też kupuję po prostu drzwi drewniane, zawsze to taniej i ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.04.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Każdą szybę wybijesz,kwestia ilości i siły uderzeń.Ja mam np.drzwi tarasowe z ruchomym słupkiem i jest to chyba najsłabszy punkt programu.No ,może oprócz okien połaciowych ale tam trudno się niepostrzeżenie dostać.Dookoła drzwi mam naświetla po 0,5m.Czyli zamiast zapłacić 8tys za Zbigmet,kupię drzwi od producenta okien.Będzie najładniej i za 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 03.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Kupiłem i założyłem Gerdę SX, nie dlatego że uważam takie zabezpieczenie przed włamaniem za wystarczające. Antywłamaniowość tych drzwi miała dla mnie wtórne znaczenie. Najważniejsze były dla mnie opinie znajomych, którzy kupili drzwi drewniane w renomowanych firmach, np jedna eksporuje do UE i się rozczarowali. Drzwi się rozsychały, paczyły. Nie były to zdarzenia dramatyczne ale z gatunku "upierdliwych",rzutujących na estetykę. Skoro odpuściłem drewno, został metal- stąd Gerda. Cenowo wychodzi na to samo a z Gerdą kupiłem sobie święty spokój. Użytkuję 6 mieś i zamykają się jak drzwi w mercedesie klasy S. Pozdrawiam Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 09.04.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Drewniane z lustrem weneckim w Stawigudzie pod Olsztynem. Złodziejowi nie straszne drzwi , wejdzie przez okno ,.Tfu , tfu na psa urok" zanim wejdzie niech rękę złamie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 11.04.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 My wybraliśmy GSX Gerdy. Pasował nam kolor, dobraliśmy przeszklenie, całość zamontujemy po zrobieniu tynków wew. Na razie czekamy na realizację zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himalaya 10.12.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Jedno jest pewne - nie polecam tanich drzwi zewnętrznych z promocji hipermarketowych. Ja akurat mam takie z Praktikera. Są solidne, ale okleina od zewnątrz zmieniła miejscami kolor, a części metalowe zmatowiały "w kropki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 10.12.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 no chłopie a czego Ty oczekujesz od marketów? przecież tam chodzi tylko o cenę. Dla marketów niektórzy producenci mają oddzielne linie technologiczne.... Produkt pozornie jest taki sam a jak ktoś orientuje sie w temacie to wie że np. niektóre kotły so robione z cieńszej blachy, farby czy kleje mają trochę inny skład ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 16.03.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam, podobają mi się te drzwi zewnętrzne do mieszkania co na zdjęciu w załączniku. Czy ktoś może wie jaki to producent i który model drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoskimarek 16.05.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) Mam drzwi zewnętrze od gerdy oraz verte obie firmy mogę polecić z czysty sumieniem. Swoje drzwi kupilem tutaj Edytowane 16 Maja 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts