Agnieszka Lesiak 22.03.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Prosze o wyjaśnienie pojęcia: mapa do celów projektowych.Mam zamiar przebudować dom kostkę - dobudowa klatki i dachu, mam juz decyzję o warunkach zabudowy, umówiona jestem z projektantem i mam zamówic mapkę do celów projektowych ale nie wiem jaką sytuacyjną czy wysokościową w jakiej skali, jestem zielona zupełnie. Jak długo będę czekać na projekt a jak długo na pozwolenie na budowę? Jeszcze dobrze nie zaczełam a już mnie przerażenie ogarnia. Z góry dziękuję za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 23.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 tylko spokojnie kazdego kto chce rozpocząć budowę przeraża załatwienie wszystkich formalności ale jak zaczniesz to juz jakoś idzie - trzeba tylko pytać, pytać i jeszcze raz pytać co do mapki do celów projektowych to zadzwoń poprostu do jakiegoś geodety i jak Mu powiesz co zamierzasz zrobić to bedzie wiedział jakiej mapki potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts