-migele- 22.03.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam Mam pytanie.Szukam projekt mojego domu (wybudowany w latach 80-tych)Przez ponad 20 lat rysunki zdażyły gdzieś się zawieruszyć.Gdzie powinienem sie zglosic aby cos takiego znalezc?Czy projekty są przchowywane w jakims urzędzie?Nie wiem gdzie sie udać. Jeżeli ktoś wie cos na ten temat to proszę o wskazówki. -pozdrawiam- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 22.03.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 w wydziale architektury UM powinni miec kopię projektu. Ale to nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-migele- 22.03.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 ciekawe jak dlugo przechowuja tam kopie projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 23.03.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kopie projektu powinny byc przechowywane w archiwum jeszcze 10 lat po... zburzeniu budynku. Taka jest teoria w praktyce różnie bywa, zwłaszcza ze komusze archiwa xle się kojarzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts