Funia 25.03.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Oj Osówko kochana, oni sobie, żarty robią, a to naprawde jest nornica. Jestem pewna bo tych ich korytarzyków to jest od cholery i u mojej mamy na działce i u teściów koło domku letniskowego. Mowię Ci, spróbuj z karbidem - pozbędziesz się drania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Funia - no jak można takie słodkie stworzonko karbidem potraktować http://www.wigry.win.pl/ssaki/gry6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nietoperek 30.03.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 no mi tez nornice ogródek przekopały ale kot sąsiada je zlikwidował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts