Barrtekus 23.03.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Wczoraj bylo U mnie budowa ? Jeszcze projekt nie kupiony ....ale wybrany a najnowoczesniejszy sprzet na dzialce to bylo krzeselko wędkarskie i termos. Przy okazji macie jakiegos godnego polecenie architekta od przerobek itp pozdrawiam sobota - +18 st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszszczecin 23.03.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam przyszłego Inwestora! Gratuluję wyboru lokalizacji działki! Miejscowość znam tylko ze słyszenia. O ile się dobrze orientuję będziesz miał po sąsiedzku dom Arkadego Fiedlera. Piękna leśna okolica. Jak dużą działkę nabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 23.03.2005 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 oj, dzialka super bo 1368 m kw , do Fidlera jest kawalek , ale co najwazniejsze to otulina Wielkopolskiego Parku Narodowego a propos Fidlera to mam nadzieje, ze nie bede tylko Fiddler on the roof a jak Twoje plany i okolica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszszczecin 23.03.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam! Ja również zakotwiczyłem na obszarze leśnym, w Pilchowie (Puszcza Wkrzańska) - działka 1153 m2 - piękne miejsce na lekkim wzniesieniu. Na razie jestem na etepie poszukiwania projektu i jak do tej pory optuję przy "Domu w różach" biura Archon. Budowę rozpocznę dopiero za rok, więc mogę sobie na razie szkać. xxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts