Barrtekus 23.03.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam Sąsiadow Dzialke mam krzywa i z projektem jest ciagle pod gorke ;( cos nie moge trafic z gotowcem (na studiach to byla latwizna ) no i pewnie bede musial znalezc jakiego fachowac ktory zrobi projekt pode mnie Znacie li jakis godnych polecenia ? P.S. Wczoraj bylo inauguracyjne ognicho, ale po zmroku buba jak 150 sie zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 a jakie masz oczekiwania wobec architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 23.03.2005 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wobec architekta niewielkie chociaz duuuża blondynka nie ma tych samych szans co starszy Pan duzo wieksze oczekiwania sa wobec efektow jego pracy a powaznie to oczywiscie oczekuje otwartosci i checi rozmowy i koniecznie - 0 , zero , null przekonania o wlasnej nieomylnosci jego zrealizowane projekty to oczywiscie warunek konieczny wykonalem pare telefonow i to mi poki co wystarczylo zeby tej nieomylnosci sie obawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 mogę polecić Państwa Obłuskich z pracowni linearte - nie wszystkie ich pomysły i realizacje sa tak zkręcone jak znajdziesz na stronie ale pracuje się bardzo dobrze - http://www.linearte.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klenio 28.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam, Również potwierdzam, że sposób pracy Wojtka i życzliwe podejście do klienta jest nieocenione! Przy okazji chciałem podziękować Tobie Wojtku i Luśce za pomoc w podjęciu decyzji o wyborze architekta i pracowni. Projekt wyszedł świetnie (czujemy z żoną , że jest to "nasz dom") - teraz tylko i aż trzeba go zrealizować . Za moment projekt wrzucę do oceny w dziennik budowy który zacząłem właśnie pisać, więc liczę na Wasze opinie. Pozdrawiam Klenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts