Aga J.G 11.10.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Trzymam kciuki żeby weszli wiem jak to jest i łącze się w bólu czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.10.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Gratuluje doczekałsś się dachu Trzymam kciukasy żeby robota szła szybko i sprawnie Oczywiście mocno ściskam kciuki za pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.10.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witaj Aguś Trzymałaś mocno kciuki bo wreszcie weszli dziękuję Ci bardzo za to, mam nadzeję, że Twoje kciuki również zatrzymają mi dobrą pogodę. pozdrawiam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Postaram się żeby moje kciuki pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.10.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Witaj Iska, trzymam mooocno i mam nadzieję, że to cos pomoże . Od jutra idzie ocieplenie, więc nie martw się za bardzo. Poganiaj tylko swoich fachowców, a będzie dobrze. Domek coraz ładniejszy - szkoda tylko, ze nie otwierają mi się wszystkie zdjęcia . Bardzo podoba mi się wykusz i te "kraty" w oknach. Trzymaj się i nie daj się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Doskonale Cię rozumię! Też czasem mam wszystkiego dosyć. Cały czas coś trzeba dokupić, poprawić, utargować, wyjaśnić, wykłócić się, uzgodnić, umówić się.....uffff! Ale niedługo zrobią nam dach i będzie trochę wytchnienia. i od wiosny instalacje,..... dopiero się zacznie..... Nie daj się chorobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 18.10.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Jejku...strasznie mi Ciebie żal.. To świństwo ichamstwo jest!!! My powinniśmy tylko interesować się postępami na budowie ( za to płacimy!!) A nasza energia często jest eksploatowana nie tam gdzie trzeba!! Smutne.... Ale nie daj się !!Niech sobie lekarza zalatwią na taką chorą sytuację , a nie postronnych ludziów pakują w awantury rodzinne!! Trzymaj się, a choróbstwo pogoń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.10.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Soniko - - dzięki za dobre słowo, domek rośnie, kraty niedługo znikną, bo pojawią się okna, a zdjęcia sie otwierają w odstępach godzinnych niestety. Zabciu - - Ja niestety nie mam zdolności negocjacyjnych, to hurtownicy wymuszają na mnie, że się nie targuję, bo zaraz mi płaczą, że nic na tym nie zarabiają a ja nie mam serca, dlatego zazwyczaj przepłacam i się nie targuję, wiem że to błąd, ale już taka jestem. Alfredo - Masz świętą rację, że tracimy niepotrzebnie energię na co innego a nie na budowę, jak się okazuje, hurtownie nie są dla nas tylko my dla nich, nikt się nie strara, aby wypchnąć towar i do widzenia. A my cierpimy psychicznie, bo ja nic od dwóch dni nie robię tylko myślę, jak te palety skombinować. A co do choroby to gorączka spadła do 37, ale mam wszędzie opryszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Zyczę duzo zdrówka A Ty płaciłaś za te palety czy jak to jest załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.10.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witaj Aguś Widzisz ja nie wiem jak to się odbywa wreszcie, kupując cegły podobno musisz oddać palety, ale nikt mnie o tym w tej hurtowni nie poinformował, Pani twierdzi, że ja nawet jakąś umowę podpisałam, przeszukałam cały dom i nie znalazłam żadnej umowy o zwrot palet, to odbyło się w styczniu więc mało pamiętam, tym bardziej, że wtedy jeszcze to oni byli wspólnikami i jak kupowałam np towar u jednego to oni się dzielili fakturami na pół, wiesz żeby żadne nie było pokrzywdzone w sprzedaży, straszny galimatias był pamiętam tylko tyle i nie przypominam sobie żadnej umowy, przy zwrocie palet pojadę do niej niech mi pokaże tą umowę!! jestem taka zła, bo jak się okaże że tamte palety co kierowca je zabrał zaginęły to chyba z 500 zł będę musiała oddać. A tak z moich doświadczeń to tylko jedna firma powiedziała, że palety do zwrotu są i wzięła kaucję za nie i to były palety euro, a oni wogóle nic nie powiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jest tylko jedna rada niech Ci pokażą umowe jesli jej nie ma to niech zabieraja te palety co sa i tyle. Oni chyba czują w Tobie miekka duszyczkę. U nas jest tak że za palety brana jest tam jakaś kaucja, potem zabieraja palety rozliczają i tyle. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.10.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Oczywiście Aguś, jak brałam w innej hurtowni też płaciłam kaucję a potem rozliczałam się z magazynem i to był dobry sposób, ale jadę w sobotę zwrócić te palety i zobaczę czy mają ta umowę, jak nie to niech spadają a jak mają to będę z desek składać palety a nie dam im forsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Ja też bym nie dała Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Iska, wierzyć się nie chce z tymi paletami. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. A domek wygląda coraz piękniej. Jednak kształt dachu dodaje magii, co? Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.10.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witaj Jaguś Miałam dzisiaj jechać załatwić z tymi paletami ale samochód padł oddaliśmy do naprawy. A co do dachu, to boję się, że dach to wogóle nie spełni moich wyobrażeń, bo trochę zbyt ogromiasty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.10.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Witaj Jaguś A co do dachu, to boję się, że dach to wogóle nie spełni moich wyobrażeń, bo trochę zbyt ogromiasty jest Ej, to tylko takie złudzenie. To jest odwrotnie proporcjonalne do złudzenia z fundametnami, które zawsze wydają się być maleńkie. Zobaczysz, jak przyjdzie pokrycie dachu, to dach się "zmniejszy". Zresztą, mnie się wcale on ogromniasty nie wydaje. Jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.10.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jaguś dziekuję za słówka pocieszenia, może masz rację, z tym złudzeniem i niedługo zobaczę wymarzony efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Rany, Izunia, faktycznie okropnie Wam się porobiło. Ale nie martw się, ważne, że w ogóle budujecie, przecież w końcu zamieszkacie! Nie załamuj się, dziewczyno. Najważniejsze, żeby wszystko potem działało i się nie psuło. A teraz znajdź sobie jakieś inne zajęcie. Przeglądaj wnętrza, planuj ogród....Trzymaj się http://www.gifygg.com/gifs/gifs/624dobry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Tak czasami bywa na tych naszych budowach że nie wszystko idzie zgodnie z planem Trzymaj się będzie dobrze Sciskam mocno kciukasy Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.10.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Ej dziewczyny jesteście jak balsam dla skołatanej duszy, jak przeczytałam Wasze odpowiedzi to ryjek mi się sam od ucha do ucha ucieszył dzięki Wam za kciukasy i rzeczywiście oddam sie miłej lekturze podziwiania wnętrz. A kłopoty mam nadzieję szybko miną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts