zaba_gonia 23.10.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Czasem tak jest na budowie, że wszystko idzie nie tak. Przeciez u mnie wciąż jest opóźnienie. Wiesz, kiedy miałam mieć dach??? W sierpniu, a już koniec października i jeszcze więźba nie skończona. Dzisiaj już pewnie przeszła Ci złość, a za tydzień jak wejdzie ekipa, to nie będziesz o tym pamiętała A pogoda sprzyja i myślę, że jeszcze długo będzie można budowac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Nie widzę zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.10.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Będą na 100% jak za godzinkę otworzysz mój dziennik znowu, już opisywałam wcześniej problem transferu na interii, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.10.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Będą na 100% jak za godzinkę otworzysz mój dziennik znowu, już opisywałam wcześniej problem transferu na interii, niestety nic z tego i_ska.... masz chyba za duże powodzenie wszyscy ogladają Twoje fotki czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 31.10.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 No witaj facio, jestem w szoku rzeczywiście dzisiaj też ich nie ma, zastanawiam się dlaczego tak się stało, spróbuję dzisiaj jeszcze raz wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.10.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 No witaj facio, jestem w szoku rzeczywiście dzisiaj też ich nie ma, zastanawiam się dlaczego tak się stało, spróbuję dzisiaj jeszcze raz wkleić. Małymi kroczkami do przodu zabrakło do obejrzenia tylko 4 ostatnich zdjęć skończyliśmy na "Część oklejonego komina " (może kiedyś uda się obejrzeć wszystkie ) Będziemy czytać Twój dziennik. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.11.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Witaj Aga - Żona Facia, ja tez otworzyłam tylko cztery pomino iż je ponownie wklejałam , dziękuję bardzo za cierpliwość i odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.11.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 i znowu nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.11.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Aguś to dziwne bo jak wpisywałam dzisiejszy tekst to otworzyło się błyskawicznie, kurcze Aga tylko nie myśl sobie, że to specjalnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.11.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Zamkniesz, zamkniesz.....Nic się nie martw! Pogoda jeszcze długo będzie dopisywać. Za kilka dni znowu słonecznie!Ja też cały czas muszę coś dokupywać. Już boję sie podliczać......Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.11.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Iska, nie łam się. Myśmy skończyli deskowanie dachu tuż przed pierwszym śniegiem, czyli pod koniec grudnia! Jeszcze masz czas. A mi się zdjęcia też bardzo długo otwierały a na końcu pojawiły się krzyżyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 07.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Aguś to dziwne bo jak wpisywałam dzisiejszy tekst to otworzyło się błyskawicznie, kurcze Aga tylko nie myśl sobie, że to specjalnie, nie myślę tylko uarty jestem i będe klikał w twój DB aż zobaczę wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.11.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Żabciu - mam cichą nadzieję, że zdążę, a z tą kasą to załamka, a mam nadzieję, że pogoda dopisze Jaguś - pocieszyłaś mnie dzieki Facio - dzięki za wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.11.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Facio - dzięki za wytrwałość. znowu nie mogę obejrzeć zdjęć... ani tych których nie widziałem wcześniej ani tych ostatnich... może podeslesz te chol... fajne zdjęcia na priv? PLEASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.11.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Facio nie wiem co zrobić wysyłam ci plik zdjęć na prv, ale mój mąż szuka innej strony może na TP SA będziemy mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witaj ! Mam nadzieję, że w poniedziałek w końcu zaczną robic pokrycie dachu i doprowadzą Wam kanalizację. U mnie jest podobny problem. Gmina czeka na pieniądze z Unii, czuję, że skończy się na szambie... Ile masz tych wilczurów??? Ławeczka na bloczkach stropowych bardzo mi się podoba... Szkoda, ze nie widzę kominów i szczytów A nawet jeśli są szpiczaste te szczyty, nad któtymi tak ubolewasz, a których nie widzę, to co??? Źle????/ U mnie są za mało szpiczaste.....I co z tego..... Jedne są bardziej, drugie mniej.....będziesz przez to mniej szcześliwa????? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.11.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Facio nie wiem co zrobić wysyłam ci plik zdjęć na prv, ale mój mąż szuka innej strony może na TP SA będziemy mieli. Dostałem fotki dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.11.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Żabcia czy ja już ci pisałam, że potrafisz u mnie wyzwolić optymizm i humor bo jak nie to właśnie zawsze to robisz . Wilczurki są dwa, ten czarny rodziców a ten podpalany to teściów, oba kochane i wierne. Szkoda żabcia, że nie możesz oglądanąć zdjęć ja też nie mogę ich otworzyć a zgodnie z opisem mojej www mam jeszcze sporo miejsca na zdjęcia więc nie wiem dlaczego interia takie numery mi robi A szczyty to są jak w chacie gróalskiej taaaakie ogromne zobczysz .... może zobaczysz jak się strona otworzy. Facio fajnie, że zdjecia doszły chociaż tyle dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.11.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Cieszy mnie to, co napisałaś! Przynajmniej jest ze mnie tutaj jakiś pożytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.11.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 A szczyty to są jak w chacie gróalskiej taaaakie ogromne zobczysz .... może zobaczysz jak się strona otworzy. Facio fajnie, że zdjecia doszły chociaż tyle dobrego Faktycznie trochę stromo... zastanawiamy się jaki macie kąt nachylenia dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts