Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

Czasem tak jest na budowie, że wszystko idzie nie tak.

Przeciez u mnie wciąż jest opóźnienie. Wiesz, kiedy miałam mieć dach???

W sierpniu, a już koniec października i jeszcze więźba nie skończona.

Dzisiaj już pewnie przeszła Ci złość, a za tydzień jak wejdzie ekipa, to nie będziesz o tym pamiętała :D

A pogoda sprzyja i myślę, że jeszcze długo będzie można budowac.

Pozdrawiam :D

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No witaj facio, jestem w szoku rzeczywiście dzisiaj też ich nie ma, :evil: zastanawiam się dlaczego tak się stało, spróbuję dzisiaj jeszcze raz wkleić. :cry:

Małymi kroczkami do przodu 8) zabrakło do obejrzenia tylko 4 ostatnich zdjęć :wink: skończyliśmy na "Część oklejonego komina " (może kiedyś uda się obejrzeć wszystkie :-? )

Będziemy czytać Twój dziennik.

Pozdrawiamy :p

Witaj ! :D

Mam nadzieję, że w poniedziałek w końcu zaczną robic pokrycie dachu i doprowadzą Wam kanalizację. U mnie jest podobny problem. Gmina czeka na pieniądze z Unii, czuję, że skończy się na szambie... :(

Ile masz tych wilczurów???

Ławeczka na bloczkach stropowych bardzo mi się podoba... :lol: Szkoda, ze nie widzę kominów i szczytów :(

A nawet jeśli są szpiczaste te szczyty, nad któtymi tak ubolewasz, a których nie widzę, to co??? Źle????/

U mnie są za mało szpiczaste.....I co z tego..... Jedne są bardziej, drugie mniej.....będziesz przez to mniej szcześliwa?????

[/b]

Żabcia czy ja już ci pisałam, że potrafisz u mnie wyzwolić optymizm i humor :D :D bo jak nie to właśnie zawsze to robisz 8).

Wilczurki są dwa, ten czarny rodziców a ten podpalany to teściów, oba kochane i wierne.

Szkoda żabcia, że nie możesz oglądanąć zdjęć ja też nie mogę ich otworzyć :evil: :evil: a zgodnie z opisem mojej www mam jeszcze sporo miejsca na zdjęcia więc nie wiem dlaczego interia takie numery mi robi :evil: :evil:

A szczyty to są jak w chacie gróalskiej taaaakie ogromne zobczysz .... może zobaczysz jak się strona otworzy. :cry:

Facio fajnie, że zdjecia doszły :D chociaż tyle dobrego