i_ska 14.11.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aguś - kąt nachylenia dachu głównego to 42 stopnie, a tego daszko to pojęcia nie mam, kurcze też się martwię efektem końcowym daszku, ale pociesza mnie nasz murarz bo mówi, że jak się da blachę i styropian to się otpycznie złagodzi ten szpic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 i_ska, fajny ten komin dwukolorowy... Zaskoczyłaś mnie tym, bo nie pomyślałam, że by tak zrobić, a to na prawdę fajnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.11.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aguś - kąt nachylenia dachu głównego to 42 stopnie, a tego daszko to pojęcia nie mam, kurcze też się martwię efektem końcowym daszku, ale pociesza mnie nasz murarz bo mówi, że jak się da blachę i styropian to się otpycznie złagodzi ten szpic Będzie dobrze zobaczysz My w projekcie mamy 30 stopni.. PS Zmianiłam portal z obrazkami może teraz będą sie otwierać HURRRAAA otwierają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.11.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Zeljka - dzięki Ci bardzo , ale muszę się przyznać, że to był pomysł naszego majstra, najpierw przedstawił mi wizję kominów niemieckich, ale odpadły jak zobaczyłam je na dachu jakiegoś domu, potem był pomysł na kominy otynkowane o zakończeniu cegłą - też odpadły bo brzydko się prezentowały, ja cały czas chciałam tylko żeby były oklejone tą płytką, a mój majster powiedział nie!!! ja Pani tak zrobię kominy, że będą się Pni pdobały i się podobają. facio - Z tymi spadami to zobaczymy jak to będzie aż się boję a ta strona to tak w 90% pod Twoim kątem była robiona, bo ty i Twoja Aga najbardziej mnie tu op... za tą stronę, mam nadzieję, że będzie działać jakiś czas normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 To pozdrowienia dla tego majstra, artyste, bo bardzo ladnie to zrobil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.11.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 A ja dalej nie widzę fotek.... Później spróbuję jeszcze raz. Właśnie u nas zaczeło padać. Ciekawe czy pan Porażka się wścieknie A co do rzucających żab, to wcale się nie gniewam. A ja cały czas myślałam, że na imię masz Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.11.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Żabciu - tak myślałam, że większość odczyta mój NICk jako imię Iza, no to prostuję mam na imię IWONA a skrót i_ska pochodzi od nazwiska jakie noszę A panem porażką się nie martw, niech zapierdziela w deszczu i nie żałuj drania Zeljka - panu majstrowi pogratuluję, powiem tylko tyle, że on ma tyle wizji wykończenia mojego domku, że chyba kasy mi braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Witam przyszla, przyszla, przyszla... niedaleka sasiadke domek bardzo ladnie zaczyna nabierac ksztaltow Czytam Wasze zmagania od dluzszego czasu i nieustannie trzymam kciuki. chcialam zapytac gdzie to taki piekny lasek istnieje tz z ktorej strony Legnicy i gdzie jezdzicie nad jezioro ??? niby jest zima ale namiary na nastepne lato mozna juz gromadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.11.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 No witam sąsiada (nareszcie ktoś obok) , ten lasek to Karczewiska miejscowość na trasie Lubin-Legnica , a nad jezioro jeździmy na żwirownię, to jest zaraz za legnicą trasa na kunice, a żwirownia to własność ABM, jeszcze całkiem czysta woda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.11.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 I_ska ale piekne masz kominy Bardzo mi sie podobaja A te spiczaste szczyty to wcale mogą fajnie wyjść po wykończniu scian Na kiedy planowane jest krycie dachu bo zimniej coraz bardziej to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Żabciu - tak myślałam, że większość odczyta mój NICk jako imię Iza, no to prostuję mam na imię IWONA a skrót i_ska pochodzi od nazwiska jakie noszę A panem porażką się nie martw, niech zapierdziela w deszczu i nie żałuj drania Zeljka - panu majstrowi pogratuluję, powiem tylko tyle, że on ma tyle wizji wykończenia mojego domku, że chyba kasy mi braknie Mi sie ktos taki z pomyslem przydal. A domek bedzie ladny. To zdjecie z oddali bardzo fajne. Jaki kolor blachodachowki planujesz? Też mam nadzieje, że ten smieg co u nas troche popadal tylko straszy i nic innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.11.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 andrzejko dzięki za opinie o kominach i szczytach do tych drugich to rzeczywiście efekt może być zakaujący na końcu budowy ale to potrwa. Jeżeli chodzi o krycie dachu, to idzie mi to mozolnie ciągle czegoś brakuje, chyba dla tej ekipy dekarzy jestem najgorzej zorganizowanym inwestorem, obecnie czekam na blachę to już 3 przestój dach miał być skończony do 15 listopada a to potrwa chyba do połowy grudnia zobaczymy, mam nadzieję, że ekipa się nie rozmysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.11.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Zeljko kolor blachodachówki to będzie ciemny brąz coś jak kolor kominów, tak wybrał mój mąż, miała być ciemna czerwień, ale skoro brama garażowa jest brązowa i rolety i okna będą brązowe to balcha sama z siebie musiała byc brązowa, na początku nie podobało mi się ale zobaczyłam tą blachę na domu i zmieniłam zdanie zobaczymy Tylko jest jeden feler .... ogrodzenie będzie zielone, mam tylko nadzieję, że nie będzie to wyglądało jak cyt. ciecia anioła "gówno w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.11.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 í_ska dzieki za namiar, juz slyszalam o tych stronach z jeziorem.... trzeba bedzie zrobic ogledziny. braz z zielonym nie powinien sie gryzdz, a jak jeszcze posadzisz jakies chabazie zielone przy ogrodzeniu, to powinno sie wkomponowac. Nie zawsze wszystko musi byc jednolite kolorystycznie, byle tylko byly odpowiednie odcienie kolorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.11.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Myślę, że jak już będzie stan surowy zamknięty, to wtedy COŚ zabaczę! To chyba wina mojego kompa. Trzymam kciuki za jak najszybsze zadaszenie, bo pogoda....pod psem Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.11.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Żaba to niemożliwe, że nie widzisz obrazków, specjalnie zmieniłam portal żabcia no nie wiem co mam powiedzieć, głupio mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 I_ska dom będzie piękny a tam od razu najgorzej zorganizowaną poi prostu tak czasmi jest A przestoje no cóz chyba u wszystkich są Tylko najgorzej że teraz taki czas zimowy nadchodzi i dobrze by było dach przykryć ale jak nie ma wyjścia to cóż poradzić A brązowy dach z zielonym ogrodzeniem będzie extra się komponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.11.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 andrzejko, Ago J.G dziękuje Wam bardzo za słowa otuchy , może uda mi się to wszystko poskładać w tym roku, ale patrzę za okno i widzę śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 i_ska to pierwszy snieg szybko stopnieje i wszystko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts