Żelka 20.11.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Zeljko kolor blachodachówki to będzie ciemny brąz coś jak kolor kominów, tak wybrał mój mąż, miała być ciemna czerwień, ale skoro brama garażowa jest brązowa i rolety i okna będą brązowe to balcha sama z siebie musiała byc brązowa, na początku nie podobało mi się ale zobaczyłam tą blachę na domu i zmieniłam zdanie zobaczymy Tylko jest jeden feler .... ogrodzenie będzie zielone, mam tylko nadzieję, że nie będzie to wyglądało jak cyt. ciecia anioła "gówno w lesie To witaj w klubie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Nie martw się,ja wiem że jak toidzie wolno to człowieka trafia, ale tak to juz na tych naszych budowach jest Głowa do góry będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.11.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Iwonko, nie przejmuj się! Później ma być trochę cieplej, to zrobią Ci dach szybciej....Wiem, że chciałabyś, żeby był, ale nic nie poradzisz.... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.11.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Aguś, Żabciu poraz setny dzięki za wsparcie, fajne kumpelki muratorki jesteście, kurcze jak patrzę na Wasze domki już z dachami ech mam nadzieję, że zdążą z tym dachem przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Doczekasz się swojego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.11.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Cześć i_ska Dotarłam do Twojego dziennika i czytałam jednym ciągiem(razem z komentarzami)-TY jesteś dzielna kobitka-radzisz sobie z wszystkimi przeszkodami świetnie-GRATULUJĘ Trzymam kciuki za podłogówkę i dach POWODZENIA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.11.2005 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 I_ska Ale macie chałupkę, na zdjęciach wygląda jakby ją wykroili a nie wymurowali taka równiutka.Co do szczytów to uważam że są ok, moje też wydawały się spiczaste a po położeniu dachówki i obróbek zupełnie się zmieniły.Co do dachu to się nie martw my w zeszłym roku przed samym Bożym Narodzeniem płytę przykręcaliśmy i ta płyta bez papy do wiosny dotrwała, dekarze nie zgłaszali żadnych uwag co do stanu płyty, tylko do jej sposobu montażu - ale to już zupełnie inna historia.Jaką dachówkę finalnie wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.11.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 kasiu64 - wilekie dzięki za dobre słowo tak naprawdę to z tym radzeniem to kiepsko jest, trochę się wypaliłam, nie umiem negocjować cen bo wydaje mi się, że okradam hurtowników, jestem wogóle za miękka do tej roboty. Nulla - no nareszcie zawiatałaś w moje progi dzięki za ocenę domku, wykrojony nie pomyślałam tak o nim dobre określenie, ciekawe czy moje szpice też się załagodzą, pocieszyłaś mnie tym. No niestety dachówki nie mamy, mamy blachę, ruukki, czekoladowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nie martw sie i_ska, bedzie i dach... Do grudnia nie daleko.., a na Swieta to juz bedziesz miala wszystko.., i bedzies mogla sobie odpoczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 i_ska twoje sukcesy na wojnie budowlanej przeczą Twojej opinii o samej sobie Idziesz do przodu i to jest niezaprzeczalny fakt Życzę dalszych sukcesów na polu boju i trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.11.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 kasia64 WOW aż się czerwienię jak tak piszesz dzięki za dobre słowo. dobra kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Witaj Iska , domek coraz ładniejszy, a dachem się nie zamartwiaj, na pewno zrobią. Trzymam kciuki - mocno, mocno. Bardzo mi się podoba to okrągłe okienko nad wejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Soniczko dziękuję ci bardzo, będę się starała nie stresować tym dachem, a co do okna to był pomysł naszego murarza też mi się podoba, ale zobaczymy czy będzie miało sens przy tych szpicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 To nie Ciebie mają gdzieś, oni nas wszystkich tak traktują. U nas także jest notorycznie to samo - to tak na pocieszenie . A zapłaciłaś już coś dekarzom? Może wywarcie jakiejś presji finansowej cokolwiek podziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.11.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No co Ty?? Iwonko, to oni są beznadziejni! Temu z hurtowni powiedz wprost, że to on powinien starać się, żebyś u niego kupiła, a nie odwrotnie, i że na szczęście nie tylko on sprzedaje okna. Teraz podobno mają niezły utarg, bo koniec roku, ale w styczniu będzie czekał, żeby ktoś u niego kupił. Wtedy przyjdź, pomarudż i jak pomyśli, że znalazł kupca, wtedy powiedz mu, że chyba jednak u niego nie kupisz, bo nie podobają Ci się jego ......oprawki okularów.... A szewcowi powiedz, żeby spadał! A dekarzom.....już mi się pomysły skończyły...... , żeby do CHOLERY w końcu zrobili Ci ten dach, bo inaczej...... ....zresztą coś wymyślisz..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.11.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Brak mi słów-to są jakieś małpiszony nie ludzie Podpisuje się pod słowami żaby-goni A może byś tak tupnęła nóżką od czasu do czasu? Co ma być to będzie i tak trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.11.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Soniko - może to źle zabrzmi, ale pocieszyłaś mnie tymi słowami "oni wszystkich tak traktują", ja już myślałam, że to ja taka sierota jestem Dekarzom dałam juz zaliczkę ale to wg umowy którą spisaliśmy, z tego co wiem to oni wejdą na 100% ale nie wiem kiedy, boję się tylko słów "Pani Iwonko strasznie zimno i pada śnieg a blachy nie układa się w taką pogodę", moja kumpelka mówi, że ja strasznie marudzę. Zabo_goniu - widzisz próbowałam zastosować się do Twoich sztuczek i spaliło na panewce, ty masz poprostu urok żabciu, ale tak szczerze mówiąć to jego okna mi nie pasowały, brzydki "fason" ale wiesz co zrobię tak jak piszesz pójdę w styczniu pomarudzę z kilka dni i się wycofam . A z dachem wszystko się wyjaśni 6 grudnia - na MIKOŁAJA kasiu 64 - kasiu tupanie nóżką też na nich nie działa, o dziwo działa na kobiety, może wiedzą ile kosztują buty na obcasie ze skóry i mi chcą oszczędzić KOLEJNEJ WIZYTY U SZEWCA dzisiaj rozmawiałam z Panią o oknach w sklepie i powiedziała "nie będzie pani żałowała i okien i rabatu bo będzie duży" zobaczymy jak to będzie. Dzięki kasiu za kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Widzisz Iska na nich tupanie nie działa,trzeba albo roztaczać urok jak Żabcia albo używać słów niezenzuralnych i pokazacać w sobie mocną kobietkę Mój mąz się ostatnio pytał co zrobiłam robotnikom bo posprzątali w domu Iska trzymam kciuki będzie dobrze Twardym trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 I_ska, przesle Ci na Priv. cos ciekawego.. Zobaczysz... Trzymaj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.12.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Aguś ja nie mam takiego widać uroku jak zabcia widzisz ja nie potrafie tupnąć nogą. ech miękka jestem. Zeljka - super sprawa dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts