zaba_gonia 01.12.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Mój mąz się ostatnio pytał co zrobiłam robotnikom bo posprzątali w domu Właśnie, a co im zrobiłaś?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.12.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Aguś ja nie mam takiego widać uroku jak zabcia widzisz ja nie potrafie tupnąć nogą. ech miękka jestem. . Z tym urokiem to nie przesadzaj, wiele razy nie zadziałał. Iwonko, na pewno nie jesteś miękka, tylko uwierzyłaś w to. Pomyśl o sobie inaczej i zobaczysz jak zmieni się otoczenie w stosunku do Ciebie. Może nie uwierzysz, ale do niedawna też tak o sobie myślałam.... Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Mój mąz się ostatnio pytał co zrobiłam robotnikom bo posprzątali w domu Właśnie, a co im zrobiłaś?????? Pokazałam swoje ciemne oblicze Jutro najprawdopodobniej bedzie powtórka zrozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Aguś ja nie mam takiego widać uroku jak zabcia widzisz ja nie potrafie tupnąć nogą. ech miękka jestem. . Z tym urokiem to nie przesadzaj, wiele razy nie zadziałał. Iwonko, na pewno nie jesteś miękka, tylko uwierzyłaś w to. Pomyśl o sobie inaczej i zobaczysz jak zmieni się otoczenie w stosunku do Ciebie. Może nie uwierzysz, ale do niedawna też tak o sobie myślałam.... Pozdrawiam ciepło Skorzystaj z rady Żabci Trzymam kciukasy za metamorfozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.12.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 I_ska rozumiem doskonale twopje rozterki, też niedawno bałam sie strasznie zeby dach pokryli i na szczeście już jest wiem co to znaczy Ale na pocieszenie ci powiem, ze moi sąsiedzi dopiero teraz zdecydowali sie jeszcze w tym sezonie kryć i właśnie zaczynają Co do traktowania nas przez innych to trafiasz na jakichś niedzisiejszych lludzi interesu wszak wszyscy wiedzą ze klient nasz pan Jeszcze są inni a kto straci to jego wielki minus SZczególnie tak symaptyczną klientkę Będzie dobrze. Może Mikołaj wam robotników na budowę w worku przyniesie Pozdrawiam i głowa do góry To był już ostatni taki zły dzień w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.12.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 DZIEWCZYNY JESTEŚCIE KOCHANE! tak mogę smiało o Was powiedzieć, bo fajnie poczytać w swoich komentarzach tyle wspaniałych rad, skoro Wy dałyście radę to może i ja się trochę postaram. Pokazałam swoje ciemne oblicze Jutro najprawdopodobniej bedzie powtórka zrozrywki WOW aż się boję, jakie to oblicze było skoro tylu faceta sie wystraszyło Skorzystaj z rady Żabci Trzymam kciukasy za metamorfozę Aguś postaram się skorzystać z rad żabci i przepoczwarzyć, ale zobaczymy jak mi to pójdzie Będzie dobrze. Może Mikołaj wam robotników na budowę w worku przyniesie Pozdrawiam i głowa do góry To był już ostatni taki zły dzień w tym roku Rozbawiłaś mnie juz sobie wyobrażam jak wyskakują z czerwonego worka Mikołaja. Uff zobaczymy jak mi to wszystko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 i_ska Pójdzie jak z płatka nie ma innej możliwości Nie było tych facetów tak duzo tylko trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Aga trzech czy więcej to i tak faceci i to obcy!!!!!!!! a tak się słuchają, AGA chylę przed Tobą czoła. Ja gdybym pokazała swoje oblicze to obawiam się, że byłoby stwierdzenie "wariatka jakaś i tyle bym ich widziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.12.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Kobieto troche więcej wiary w siebie Faceci juz nie są tacy obcy w końcu od maja u mnie robią Ja jestem taki typ co to najpierw gada a potem mysli - na budowie to się nawet sprawdza ale w życziu czasami bywa ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.12.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 http://img220.imageshack.us/img220/8219/santa13hr.jpgTo ten Mikołaj z workiem robotników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.12.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Aguś - tak się czuję, wiesz to niska wiara w siebie to ma inne podłoże, ale to post dla rurbryki "psycholog 24 godziny". postaram się trochę wybić w górę. kasiu64 wspaniały prezent, czekam na niego i ten duży worek z dekarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Aguś - tak się czuję, wiesz to niska wiara w siebie to ma inne podłoże, ale to post dla rurbryki "psycholog 24 godziny". postaram się trochę wybić w górę. kasiu64 wspaniały prezent, czekam na niego i ten duży worek z dekarzami i_ska Myslę że najwyższy czas to zmienić trzymam mocno kciukasy Może to dobre postanowienie na Nowy Rok Głowa do góry będzie dobrze, bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.12.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Aga dzięki Ci bardzo za dobre życzenia ale czy wszystko wróci do normy wyjaśni sie MOŻE na przestrzeni kilku następnych miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Teraz będzie inna norma Bo do dom to już inny kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.12.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 http://img226.imageshack.us/img226/2986/nikolausstiefel16pj.gifMIKOŁAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.12.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 kasiu64 WIELKIE JAK TOPOLE DZIĘKI ZA MIKOŁAJA Z WORKIEM DOKŁADNIE WCZORAJ O 7 RANO WYSYPAŁA SIĘ U MNIE BRYGADA DEKARZY I WRZAŁO NA BUDOWIE Aguś A TOBIE DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY, BARDZO POMOGŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.12.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 DOKŁADNIE WCZORAJ O 7 RANO WYSYPAŁA SIĘ U MNIE BRYGADA DEKARZY I WRZAŁO NA BUDOWIE Bardzo się cieszę razem z Tobą . Teraz już pójdzie raz-dwa, jak się zjawili to szybciutko skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.12.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 No to się spisałem!! I jak tu nie wierzyć we mnie-ŚWIĘTEGO MIKOŁAJACHA>http://img222.imageshack.us/img222/7576/santacoat5a10uf.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 kasiu64, Soniko, wielkie dzięki kochane dziewczyny, no zobaczymy jak im to pójdzie widziałam, że już sporo zrobili ale jeszcze raz tyle ich czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.12.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Będzie OK Inaczej być nie może!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts