Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aguś ja nie mam takiego widać uroku jak zabcia :cry: widzisz ja nie potrafie tupnąć nogą. ech miękka jestem.

.

Z tym urokiem to nie przesadzaj, wiele razy nie zadziałał.

Iwonko, na pewno nie jesteś miękka, tylko uwierzyłaś w to.

Pomyśl o sobie inaczej i zobaczysz jak zmieni się otoczenie w stosunku do Ciebie. Może nie uwierzysz, ale do niedawna też tak o sobie myślałam....

Pozdrawiam ciepło :D

Aguś ja nie mam takiego widać uroku jak zabcia :cry: widzisz ja nie potrafie tupnąć nogą. ech miękka jestem.

.

Z tym urokiem to nie przesadzaj, wiele razy nie zadziałał.

Iwonko, na pewno nie jesteś miękka, tylko uwierzyłaś w to.

Pomyśl o sobie inaczej i zobaczysz jak zmieni się otoczenie w stosunku do Ciebie. Może nie uwierzysz, ale do niedawna też tak o sobie myślałam....

Pozdrawiam ciepło :D

Skorzystaj z rady Żabci :)

Trzymam kciukasy za metamorfozę :wink: :)

I_ska rozumiem doskonale twopje rozterki, też niedawno bałam sie strasznie zeby dach pokryli i na szczeście już jest :-? wiem co to znaczy :-?

Ale na pocieszenie ci powiem, ze moi sąsiedzi dopiero teraz zdecydowali sie jeszcze w tym sezonie kryć i właśnie zaczynają :roll: :-?

Co do traktowania nas przez innych to trafiasz na jakichś niedzisiejszych lludzi interesu :-? wszak wszyscy wiedzą ze klient nasz pan :-? :-?

Jeszcze są inni a kto straci to jego wielki minus 8)

SZczególnie tak symaptyczną klientkę 8) :wink: 8) :p

Będzie dobrze. Może Mikołaj wam robotników na budowę w worku przyniesie :roll: :wink: 8)

Pozdrawiam i głowa do góry :p To był już ostatni taki zły dzień w tym roku :wink: 8)

DZIEWCZYNY JESTEŚCIE KOCHANE!

tak mogę smiało o Was powiedzieć, bo fajnie poczytać w swoich komentarzach tyle wspaniałych rad, skoro Wy dałyście radę to może i ja się trochę postaram.

Pokazałam swoje ciemne oblicze :oops:

Jutro najprawdopodobniej bedzie powtórka zrozrywki :-?

WOW aż się boję, jakie to oblicze było skoro tylu faceta sie wystraszyło :D

Skorzystaj z rady Żabci :)

Trzymam kciukasy za metamorfozę :wink: :)

Aguś postaram się skorzystać z rad żabci i przepoczwarzyć, ale zobaczymy jak mi to pójdzie :roll:

Będzie dobrze. Może Mikołaj wam robotników na budowę w worku przyniesie :roll: :wink: 8)

Pozdrawiam i głowa do góry :p To był już ostatni taki zły dzień w tym roku :wink: 8)

Rozbawiłaś mnie :D :D juz sobie wyobrażam jak wyskakują z czerwonego worka Mikołaja. Uff zobaczymy jak mi to wszystko pójdzie.

Aguś - :oops: :oops: tak się czuję, wiesz to niska wiara w siebie to ma inne podłoże, ale to post dla rurbryki "psycholog 24 godziny". postaram się trochę wybić w górę.

kasiu64 wspaniały prezent, czekam na niego i ten duży worek z dekarzami :D :D :wink:

i_ska Myslę że najwyższy czas to zmienić trzymam mocno kciukasy :)

Może to dobre postanowienie na Nowy Rok :)

Głowa do góry będzie dobrze, bo musi być :)