Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kochani zdjęć nie będzie, :cry: mój aparat odmówił posłuszeństwa, wogóle zdjęć nie robił, zawieszał się, rozmazane zdjęcia robił i wyłączał sam mimo, iż akumulatorki miał naładowane, jestem zła żadnego dobergo zdjęcia, klnęłam pod nosem, jak szewc :evil: :evil: zaraz wypożyczę sobie męża i powiem mu jakie g.... kupił.

Iska,

nic się nie martw, to się zdarza.

Willie tak opisuje swoją historię z aparatem:

Aparat strasznie się ostatnio Znarowił. Co chwila udaje że bateria mu wysiada z zimna. Mam na to sposób. Udaję że go wyłączam. On wtedy oddycha z ulgą. A ja Znienacka go włączam z powrotem. I znowu mam ze 4 zdjęcia

Uskładałem w ten sposób całe 40....

może i Ty powinnaś tak podejść swój :wink: :wink: :D :D ?

Kasiu64 - właśnie część wkleiłam zapraszam

Mohag - tak jak poradziłeś nie zrobiłam awantury, tylko lekko podniesionym głosem napomknęłam, że mamy aparat do kitu, bo .... i opowiedziałam całą historię, mój mąż wziął aparat do ręki wysunął baterie i powiedział to są zwykłe baterie nie akumulatorki "bo zabrałem akumulatorki do discmena i rano ci mówiłem, żebyś kupiła po drodze nowe baterie bo na tych nic nie zrobisz widzę, że mnie nie posłuchałaś, a na forum zrobiłaś ze mnie niewdzięcznika jakiegoś, pozatym kochanie to ty wybrałaś ten aparat bo miał zoom cyfrowy 7x i do tej pory nie wiem po co ci ten zoom skoro ani razu go nie użyłaś pytam to dlaczego wskazywał stan baterii na full. bo po zaraz po włączeniu tak pokazuje ale za chwileczkę jest pokazywany stan faktyczny i zademnonstrował :oops: :oops: :oops: taka była moja odpowiedź.

Soniko - wina leżała po stronie bateri, ale z rad skorzystałam i jest :D

Witaj Iwonko!

Nareszcie otwierają się wszystkie Twoje zdjęcia! :D

Domek naprawdę BARDZO mi się podoba!

Piękna jest ta blachodachówka, zarówno kolor, jak i faktura. A ten daszek nad gankiem pięknie się prezentuje! A Ty bałas się, że z nim coś nie tak. Pasuje idealnie do całego domku. Niepotrzebnie się martwiłaś. Przyznaj się teraz, że i Tobie się podoba. :wink:

Cieszę się, ze dach gotowy.

Gratuluję zatem zakończenia stanu surowego !!!!!

Zabciu - ojejku jakie pochwały mój dom zebrał od Ciebie, :D :D dziekuję, jeżeli chodzi o ten ganek (daszek) to nadal trochę kręcę nosem dla mnie zbyt szpiczasty, ale może się przyzwyczaję do jego widoku, ale wszyscy mówią, że ja zawsze wyolbrzymiam problemy.

Zeljko - dzięki bardzo no czapeczka jest ufff zdążyłam, tzn dekarze zdązyli, we wtorek schodzą z budowy, zdjęcia ze 100% zakończenia w środę.

kasiu64 - :D :D no salon mi się udał nie ma co, a moje wiano przepiękne. Na początku mój dach miał być, ceglasty, potem bordowy aż wreszcie okazało się, że będzie brązowy. Mąż, też mówi, że go raczej nie słucham :cry: :cry:

Aguś - dziękuję bardzo wreszcie doczekałam się dachu :p a żyrandol jeszcze posłuży.

Tak szczerze mówiąc to dzieki Wam dziewczyny, mogę się cieszyć z daszku, bo kto jak nie wy trzymałyście kciukasy, pocieszałyście i wreszcie przysłałyście mikojała z dekarzamii! :D :D :D

:D :D pozdrowinka dla nieformalnej grupy wsparcia Bobów Budowniczych, świetna grupa :lol:

Mohag - wiesz tył domu to fajnie wygląda ale ten przód, może się przyzwyczaję do tego widoku jak wykończenie budynku będzie :wink: , a co do słuchania męża to on mówi, że ja go nie słucham tylko słyszę i dlatego te niepozozumienia. Ale wyszło na moje nie baterie sa winne wczoraj byliśmy na opijaniu wiechy, mąż chciał robić zdjęcia i aprat padł, zwyczajnie nic nie robił :wink: wygrałam dzisiaj idzie do serwisu, aparat oczywiście.