Żelka 07.12.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Dawać zdjęcia skończonego już dachu!!! Bo ludzie czekają... Może taka motywacja pomoże robotnikom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Bardzo się cieszę Teraz czekma na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.12.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Zeljka i Aga w sobotę jadę na wizję lokalną i popstrykam zdjęć troche z tego co wiem, to już okna dachowe mam i rynny. Zobaczymy, aż się doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Trzymam za słowo i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.12.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Kochani zdjęć nie będzie, mój aparat odmówił posłuszeństwa, wogóle zdjęć nie robił, zawieszał się, rozmazane zdjęcia robił i wyłączał sam mimo, iż akumulatorki miał naładowane, jestem zła żadnego dobergo zdjęcia, klnęłam pod nosem, jak szewc zaraz wypożyczę sobie męża i powiem mu jakie g.... kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.12.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 I_ska - nie martw się za bardzo,wkleisz z opóznieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.12.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 I_ska, e tam Nie rob chlopakowi krzywdy, bo przeciez jak kupowal to byl dobry My poczekamy, na ten dach i okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.12.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Iska, nic się nie martw, to się zdarza. Willie tak opisuje swoją historię z aparatem: Aparat strasznie się ostatnio Znarowił. Co chwila udaje że bateria mu wysiada z zimna. Mam na to sposób. Udaję że go wyłączam. On wtedy oddycha z ulgą. A ja Znienacka go włączam z powrotem. I znowu mam ze 4 zdjęcia Uskładałem w ten sposób całe 40.... może i Ty powinnaś tak podejść swój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.12.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Kasiu64 - właśnie część wkleiłam zapraszam Mohag - tak jak poradziłeś nie zrobiłam awantury, tylko lekko podniesionym głosem napomknęłam, że mamy aparat do kitu, bo .... i opowiedziałam całą historię, mój mąż wziął aparat do ręki wysunął baterie i powiedział to są zwykłe baterie nie akumulatorki "bo zabrałem akumulatorki do discmena i rano ci mówiłem, żebyś kupiła po drodze nowe baterie bo na tych nic nie zrobisz widzę, że mnie nie posłuchałaś, a na forum zrobiłaś ze mnie niewdzięcznika jakiegoś, pozatym kochanie to ty wybrałaś ten aparat bo miał zoom cyfrowy 7x i do tej pory nie wiem po co ci ten zoom skoro ani razu go nie użyłaś pytam to dlaczego wskazywał stan baterii na full. bo po zaraz po włączeniu tak pokazuje ale za chwileczkę jest pokazywany stan faktyczny i zademnonstrował taka była moja odpowiedź. Soniko - wina leżała po stronie bateri, ale z rad skorzystałam i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.12.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Witaj Iwonko! Nareszcie otwierają się wszystkie Twoje zdjęcia! Domek naprawdę BARDZO mi się podoba! Piękna jest ta blachodachówka, zarówno kolor, jak i faktura. A ten daszek nad gankiem pięknie się prezentuje! A Ty bałas się, że z nim coś nie tak. Pasuje idealnie do całego domku. Niepotrzebnie się martwiłaś. Przyznaj się teraz, że i Tobie się podoba. Cieszę się, ze dach gotowy. Gratuluję zatem zakończenia stanu surowego !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Dach super! Braz to braz! Nie ma szansy aby nie byl ladny... No i juz czapeczka na zime jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.12.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 I_ska -super,zajefajnie jak mówią moje chłopaki.Pięknie ten salon wygląda i nawet lampę ma Dach miodzio dla oczu,chociaż ja wybiorę kolor ceglasty Wyszło na to że masz fajowego męża i CZASAMI POSŁUCHAJ CO DO CIEBIE MÓWI http://img509.imageshack.us/img509/3741/beztytuu4ck.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 I się doczekałaś OGROMNE GRATULACJE Bardzo mi się podoba,piekna czapeczka Zyrandol bardzo orginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.12.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Zabciu - ojejku jakie pochwały mój dom zebrał od Ciebie, dziekuję, jeżeli chodzi o ten ganek (daszek) to nadal trochę kręcę nosem dla mnie zbyt szpiczasty, ale może się przyzwyczaję do jego widoku, ale wszyscy mówią, że ja zawsze wyolbrzymiam problemy. Zeljko - dzięki bardzo no czapeczka jest ufff zdążyłam, tzn dekarze zdązyli, we wtorek schodzą z budowy, zdjęcia ze 100% zakończenia w środę. kasiu64 - no salon mi się udał nie ma co, a moje wiano przepiękne. Na początku mój dach miał być, ceglasty, potem bordowy aż wreszcie okazało się, że będzie brązowy. Mąż, też mówi, że go raczej nie słucham Aguś - dziękuję bardzo wreszcie doczekałam się dachu a żyrandol jeszcze posłuży. Tak szczerze mówiąc to dzieki Wam dziewczyny, mogę się cieszyć z daszku, bo kto jak nie wy trzymałyście kciukasy, pocieszałyście i wreszcie przysłałyście mikojała z dekarzamii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Poto tutaj jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.12.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Meldujemy się (nieformalna grupa wsparcia Bobów Budowniczych)zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.12.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Teraz nie jest taki spiczasty tz optycznie, jak przed polozeniem dachowki.... moze faktycznie za duzo marudzisz Nie sluchasz co mowi, czy sluchasz ale udajesz ze nie slyszysz Bo ja zawsze slucham, ale przewaznie zapominam hihi oj ta skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.12.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 pozdrowinka dla nieformalnej grupy wsparcia Bobów Budowniczych, świetna grupa Mohag - wiesz tył domu to fajnie wygląda ale ten przód, może się przyzwyczaję do tego widoku jak wykończenie budynku będzie , a co do słuchania męża to on mówi, że ja go nie słucham tylko słyszę i dlatego te niepozozumienia. Ale wyszło na moje nie baterie sa winne wczoraj byliśmy na opijaniu wiechy, mąż chciał robić zdjęcia i aprat padł, zwyczajnie nic nie robił wygrałam dzisiaj idzie do serwisu, aparat oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.12.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 i_ska-mam nadzieję że nie powiedziałaś mężusiowi że,wygrałaś Ty po prostu miałaś rację A mąż to też człowiek i to nie byle jaki ,bo go Sobie wybrałaś http://img230.imageshack.us/img230/3147/nikolaus5vn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.12.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 No patrzę do dziennika a tam ...................... GRATULACJE Zakończenia stanu surowego!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz aby do wiosny!!!!!!!!!! http://img230.imageshack.us/img230/3147/nikolaus5vn.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts