Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mohag - superowy taniec brzucha, tak też zatańczę na sylwestra :D :oops:

andrzejko- dziekuję bardzo, spoko załatwiłam aparat od kumpla też cyfrówkę i jutro w świetle dziennym porobię zdjęcia, jutro je umieszczę na stronce. :wink: a żyrandol to moje wiano, ech ten tato :D

Aguś - dzięki bardzo, wiesz ja już trę nogami, żeby coś tam robić nawet znalazłam elektryka taniego i dobrego ale on powiedział, że będzie robił jak będą okna bo się obawia kradzieży, więc już się rozglądam za oknami. :wink:

Ale fajnie juz u was :p :p :p

I snieżek miał na co popruszyć bo dach gotowy :p :wink:

Czemu macie w garazu i nad garażem okna wstawione :roll: :roll:

czy mi sie wydaje :roll: :-? A reszta na wiosnę :roll:

Dobry człowiek z tego murarza 8) :wink: jak można coś robić to szkoda nie robic :wink: :wink: :-?

Ja też swego męża poganiam do ocieplania dachu a mu się nie chce :-? :-?

Przeczekamy świąteczny czas i zacznę na nowo poganiać :wink:

A okolica cóż sliczna u ciebie 8)

SZczególnie pod tym puchem :p

Domek jest piękny 8)

Pozdrawiam 8)

Witaj andrzejko dokładnie śnieżek spadł w takim momencie, że nie zdążyłam zobaczyć jak kolor dachu się prezentuje :D ale udało się ufff tak andrzejko mam 3 okna + 2 dachowe, te w garażu i w garderobie są wstawione na zimę to pomysł taty, chciał mieć zaplecze do trzymania rzeczy w garażu i żeby tam śnieg nie padał, a w gaderobie daliśmy tak z rozpędu bo szkoda mi tam dawać drewnianych (na które się jeszcze upieram) :lol: reszta na wiosnę. Tak okolica w puchu jest śliczna ale to ostanie jej chwile przed "wielką pardubicką" na wiosnę pewnej developerskiej firmy :evil: ech też bym chciała aby mąż coś tam zrobił i zaoszczędzilibyśmy ale on pracuje od 7 do 20 :cry:

andrzejko dziekuję bardzo i pozdrawiam

I_sko witam serdecznie, wlasnie przeczytalam jednym tchem caly dziennik (a troche tego jest) :wink:

uroczy twoj domek i taki przytulny :D

a nowym osiedlem moze nie ma sie co przejmowac - czasami niechetnie sie reaguje na same zmiany... niekoniecznie musza one być złe, a czasmi nie zuwazamy pozytywów

trzymam kciuki za budowe:

Tak okolica w puchu jest śliczna ale to ostanie jej chwile przed "wielką pardubicką" na wiosnę pewnej developerskiej firmy :evil: ech też bym chciała aby mąż coś tam zrobił i zaoszczędzilibyśmy ale on pracuje od 7 do 20 :cry:

Szkoda tych widoczków i spokoju :-? :(

O kurcze to strasznie długo twój mąz pracuje :o A gdzieżby on miał czas znalezć na prace przy domku :-?

Pozdrówka

witaj zielonokoa :D wow dzięki za opinię, :D wiesz co nie przejmowałabym sie tym osiedlem, ale facet ma takie plany, że dom na domu chyba stać będzie :cry: wymyśla jak może. Ale cóż trzeba będzie się przyzwyczaić. Zielonooka takze pozdrawiam.

andrzejko - jestem lekko zaniepokojona bo ja tam chciałam ostać na starość z myślą tych pięknych widoków, ale coż trzeba było przyjąć do wiadomości, że to atrakcyjna okolica i będą tam inwestować. Mąż mój dziekuje ci za wsparcie :D bo uważa, że ja bym go zarobiła na śmierć. :wink: