zaba_gonia 14.12.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 No to teraz możesz odpoczywać!!! Ulga, prawda??? GRATULUJĘ ZAKOŃCZENIA STANU SUROWEGO Pozdrawiam w ten pochmurny dzień Zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.12.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 kasia64 - jesteś super dzięki bardzo za gratulki , mąż się nie odzywał jak stwierdził wadę aparatu. żabciu - dziękuję bardzo, teraz też mogę się cieszyć dachem tak samo jak ty swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.12.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 To na zakonczenie stanu surowego http://img403.imageshack.us/img403/6051/fatguy11so.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.12.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 APETYCZNY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.12.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Gratulacja dachu Szkoda, ze tak z tym aparatem się stało, bardzo jestem ciekawa domku z tym spiczasym dachem juz gotowym A zdjęcia sa tylko z bliska Cos mi sie wydaje, ze bardzo fajnie to wyglada Mam rację A zyrandol to bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 OGROMNE GRATULACJE !!!! Bardzo się cieszę Trzymaj się a kasa cóż ma to do siebie że zawsze jest jej za mało Teraz aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.12.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Mohag - superowy taniec brzucha, tak też zatańczę na sylwestra andrzejko- dziekuję bardzo, spoko załatwiłam aparat od kumpla też cyfrówkę i jutro w świetle dziennym porobię zdjęcia, jutro je umieszczę na stronce. a żyrandol to moje wiano, ech ten tato Aguś - dzięki bardzo, wiesz ja już trę nogami, żeby coś tam robić nawet znalazłam elektryka taniego i dobrego ale on powiedział, że będzie robił jak będą okna bo się obawia kradzieży, więc już się rozglądam za oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 I tak trzymaj Czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.12.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ale pięknie tam u Ciebie!!! A domek jak chatka z piernika. Jest taki jak w bajkach. Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.12.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Też gratuluje zakonczenie prac na ten sezon. Zdjecia piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.12.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Żaba nie no nawet tak nie pomyśłałam o moim domu, chatka z piernika jak to słodko brzmi dzięki, a okolica piękna tylko to są chwile ulotne w marcu to tu się zacznie - budować nowe osiedle Zeljka - dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.12.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Ale fajnie juz u was I snieżek miał na co popruszyć bo dach gotowy Czemu macie w garazu i nad garażem okna wstawione czy mi sie wydaje A reszta na wiosnę Dobry człowiek z tego murarza jak można coś robić to szkoda nie robic Ja też swego męża poganiam do ocieplania dachu a mu się nie chce Przeczekamy świąteczny czas i zacznę na nowo poganiać A okolica cóż sliczna u ciebie SZczególnie pod tym puchem Domek jest piękny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.12.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Witaj andrzejko dokładnie śnieżek spadł w takim momencie, że nie zdążyłam zobaczyć jak kolor dachu się prezentuje ale udało się ufff tak andrzejko mam 3 okna + 2 dachowe, te w garażu i w garderobie są wstawione na zimę to pomysł taty, chciał mieć zaplecze do trzymania rzeczy w garażu i żeby tam śnieg nie padał, a w gaderobie daliśmy tak z rozpędu bo szkoda mi tam dawać drewnianych (na które się jeszcze upieram) reszta na wiosnę. Tak okolica w puchu jest śliczna ale to ostanie jej chwile przed "wielką pardubicką" na wiosnę pewnej developerskiej firmy ech też bym chciała aby mąż coś tam zrobił i zaoszczędzilibyśmy ale on pracuje od 7 do 20 andrzejko dziekuję bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 I_sko witam serdecznie, wlasnie przeczytalam jednym tchem caly dziennik (a troche tego jest) uroczy twoj domek i taki przytulny a nowym osiedlem moze nie ma sie co przejmowac - czasami niechetnie sie reaguje na same zmiany... niekoniecznie musza one być złe, a czasmi nie zuwazamy pozytywów trzymam kciuki za budowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.12.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Tak okolica w puchu jest śliczna ale to ostanie jej chwile przed "wielką pardubicką" na wiosnę pewnej developerskiej firmy ech też bym chciała aby mąż coś tam zrobił i zaoszczędzilibyśmy ale on pracuje od 7 do 20 Szkoda tych widoczków i spokoju O kurcze to strasznie długo twój mąz pracuje A gdzieżby on miał czas znalezć na prace przy domku Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.12.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 witaj zielonokoa wow dzięki za opinię, wiesz co nie przejmowałabym sie tym osiedlem, ale facet ma takie plany, że dom na domu chyba stać będzie wymyśla jak może. Ale cóż trzeba będzie się przyzwyczaić. Zielonooka takze pozdrawiam. andrzejko - jestem lekko zaniepokojona bo ja tam chciałam ostać na starość z myślą tych pięknych widoków, ale coż trzeba było przyjąć do wiadomości, że to atrakcyjna okolica i będą tam inwestować. Mąż mój dziekuje ci za wsparcie bo uważa, że ja bym go zarobiła na śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.12.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Iwonko, olej ten ich gaz, i tak ma drożeć. A z wodą i kanalizacją też mam problem, mimo że mieszkam w środku miasta. Ale piszesz, że mimo zych złych wieści, patrzysz pozytywnie. Tak trzymać!!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.12.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Nie martw się tym gazem, może jak ruszy osiedle to i sparwa gazu ruszy Nam też dwa razy odmawiali a wkońcu mamy gaz Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.12.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Dzięki Żabciu, dzięki Aguś no jakoś muszę ten "polczek" znieść ale Aguś ja już nie chce od nich gazu niech sobie go wsadzą będę robić kotłownię na paliwo stałe i koniec, najgorsza sprawa jest z wodą i kanalizą. ale zobaczymy na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/m/loski2_ok_m.jpg wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts