Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak, ale nie wierze w to, zeby nie ubiegal sie o zwrot kosztow przylaczy w gazowni i gminie :wink: A jak juz gazownia zwroci te koszty, to przylacze bedzie gazownicze, czyli moze im sie juz bedzie oplacalo przylaczyc jeszcze pare domow.

U mnie bylo na odwrot :roll: jakies osiem lat temu gazownia zaproponowala podlaczenie wszystkich szeregowek i na 9 rodzin tylko 2 sie zgodzily.... no to podlaczenie szlag trafil bo na dwa domki nikomu sie to nie oplacalo. Kanalizacje beda robic w przyszlym roku, ale mi to wisi bo mam szambo i sasiada we wsi ktory sie tym zajmuje.. nawet nie trzeba pamietac o tym.

magi - dzięki, to prawda budowa własnego domu to wyzwanie i psychiczne i finansowe, ale chyba niejeda ciężka chwila przedemną. :D

facio - no nareszcie!!! :D cieszę się, że wreszcie otwierają się zdjęcia na szczęście z tym portalem nie mam takich problemów, facio cieszę się, że podobają ci się zdjęcia. :wink:

kasiu64 - bezbłędnie to ujęłaś, huczyyy, :D też się cieszę, że coś tam się robi, ale z niecierpliwością oczekuję juz okien i tynków. 8)

Żabciu bardzo chciałabym zamieszkać w tym roku ale są dwie przeszkody:

1. Gmina ociąga sie z założeniem sieci wod-kan.

2. Finanse sie kończą i boję sie, że nie wydole na wykonczeniówkę :cry:

Moi rodzice sa optymistami i powiedzieli, że jeżeli pokonamy to pierwsze to to drugie da się jakoś załatwić :D jak to dobrze mieć rodziców takich optymistów.