i_ska 23.02.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Masz rację Aguś, to jest jedno z najważniejszych inwestycji w budowie domku, ale zobaczymy jak to będzie, jutro jestem umówiona na wycenę od kolejnej firmy, zobaczymy jak to będzie . W razie czego będę zmuszona dobrać kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Isko, nie martw się tak bardzo.Może znajdziesz kogoś kto zrobi to taniej, ale z drugiej strony tak jak pisze Aga, są rzeczy na których nie warto oszczędzać i trzeba je zrobić porządnie, bo to się robi tylko raz.PozdrawiamSonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Wiem wiem Soniko, nie martwię się już tak bardzo, trudno trzeba będzie zapłacić i zrezygnować np z wykończenia innych pomieszczeń. No ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Z racji tego że jestem już trochę dalje niż Ty powiem Ci że już wiemy że nie starczy na wiele rzeczy i niektóre pom. i elementy bedą musiały poczekać ale nie żałuje swojej decyzji Z ogrzewania już jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.02.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Aguś, już się z tym pogodziłam, poprostu dobiorę kredyt i bedzie ok. Ale masz rację ogrzewanie jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Aguś, już się z tym pogodziłam, poprostu dobiorę kredyt i bedzie ok. Ale masz rację ogrzewanie jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witaj Iska, gdzie Ty sie podziewasz? W dzienniku żadnych nowych wpisów , cisza jak makiem zasiał. Czekamy na jakiś update . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.04.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 No właśnie I_ska,gdzie bywasz jak Cię nie ma ??http://img475.imageshack.us/img475/7533/bunny113oi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.04.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Cześć Soniko i kasiu64 co za niespodzianka, jak miło, że kotś się tam o mnie dopytuje, jeżeli chodzi o moją budowę to mam małe przeboje z Wykonawcą od ostaniego mojego wpisu nic nie zrobił w tym tygodniu wchodzi inna ekipa i kończy to co on rozgrzebał a ja zaczynam pisanie i fotoreportaże. Pozdrawiam serdecznie i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 I_ska to czekamy na opisy i zdjątka.Obowiązkowo trzymam kciuki za nową ekipę. http://img101.imageshack.us/img101/457/ebasket40ic.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Cieszę się, że jesteś Isko , ale przykro czytać o Twoich kłopotach z wykonawcą . Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z nowej ekipy i prace szybko zaczną posuwać się do przodu. Pozdrawiam Cię serdecznie i nie daj się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.04.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Dzięki dziewczyny, jesteście kochane wiecie mój Wykonawca mnie poprostu wkur.... ale już mi przeszło terapia winem pomogła, jak pozbieram wszystko do kupy i wejdzie nowa ekpia to wszystko opiszę, bo sprawa ze starym Wykonawcą jeszcze nie zakończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Trzymam kciuki za nową ekipę i pomyślne zakończenie ze starym. Czekam na relację z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dzięki Aguś, dzisiaj albo jutro zakończę z nim sprawę, mam taka nadzieję, problem w tym, że on wziął już za coś pieniądze i nie skończył, ścianki działowe nie skończone a już w lipcu kasę zabrał za nie, za ocieplenie dachu wziął połowę kasy a nie zrobił nawet 1/4, on ma nadzieję, że regipsy będzie robił ale grubo się myli, jutro wpada inna ekipa i kończy to co on pozaczynał, jednego boję się, że facet się może mścić, bo stracił takiego wypłacalnego inwestora. Obecny Wykonawca jak to zobaczył to powiedział, że to specjalnie tak nieskończone, żeby inny Wykonawca nie mógł tego dokładnie wycenić. Ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.04.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 I_ska biedna ty jesteś z tym wykonawcą Zycze ci obyś już przez całą budowę miała tylko dobrych i rzetelnych Chyba nigdy nie powinniśmy płacic za coś co nie jest zrobione ale ja tez woele razy najpierw płacę a potem czekam i czekam tak ajestem naiwna jakaś Obecny Wykonawca jak to zobaczył to powiedział, że to specjalnie tak nieskończone, żeby inny Wykonawca nie mógł tego dokładnie wycenić. Ech Ale cwaniak, łobuz jeden chytrus, szlag moze człowieka trafić z takimi paskudami Trzymaj sie dzielnie, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 andzrzejko kochana to my dwie takie naiwne za dobre serca mamy czy co ale ja niepotrzebnie stawiam się w czyjejś sytuacji ech ale ten kotś nigdy nie jest mną dzięki andrzejko zobaczymy co tydzień przyniesie, moje tętno z godziny na godzinę wzrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dziewczyny to ja Wam zycze żebyście były troche twardsze jak by co zapraszam domnie na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2006 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Isko, chyba większość z nas ma takie dobre serca jak Ty. Nam też wiele, wiele razy zdarzyło się popełniać ten sam błąd i za każdym razem obiecywaliśmy sobie, że to po raz ostatni . Trudno jest się nauczyć, że dobrze działa tylko metoda "kija i marchewki" . Nie stresuj się, szkoda zdrowia. Tylko co z tymi pieniędzmi, które już wziął - odda? Masz coś na piśmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.04.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dziewczyny to ja Wam zycze żebyście były troche twardsze jak by co zapraszam domnie na szkolenie Nie ma sprawy Aguś, jak tym razem nawalę to jadę do Ciebie jak w dym Soniczko, na ścianki działowe miałam umowę i tu go mogę postraszyć nawet skarbówką, bo spisał umowę a podatku nie odprowadził ale co zresztą to nie wiem na szczęście to nie były duże pieniądze, ale zobczymy. Zastanawiam się czy to nie moja wina, bo za bardzo go rozpuściłam chyba, ale mówiąc ogólnie to facet bardzo ładnie mi dom postawił, tylko teraz strasznie w piórka obrósł i mnie tym porządnie wkur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Isko, duże te pieniądze czy nie, ale Twoje i jak uczciwy z Niego człowiek, to powinien się rozliczyć co do grosza. Ale jak w większości przypadków bywa - teoria teorią, a życie życiem, niestety... . Nie daj się łatwo zbyć, trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts