Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Cześć Soniko i kasiu64 co za niespodzianka, :D :D jak miło, że kotś się tam o mnie dopytuje, jeżeli chodzi o moją budowę to mam małe przeboje z Wykonawcą od ostaniego mojego wpisu nic nie zrobił :( w tym tygodniu wchodzi inna ekipa i kończy to co on rozgrzebał a ja zaczynam pisanie i fotoreportaże. :D

Pozdrawiam serdecznie i_ska

Dzięki Aguś, dzisiaj albo jutro zakończę z nim sprawę, mam taka nadzieję, problem w tym, że on wziął już za coś pieniądze i nie skończył, ścianki działowe nie skończone a już w lipcu kasę zabrał za nie, za ocieplenie dachu wziął połowę kasy a nie zrobił nawet 1/4, on ma nadzieję, że regipsy będzie robił ale grubo się myli, jutro wpada inna ekipa i kończy to co on pozaczynał, jednego boję się, że facet się może mścić, bo stracił takiego wypłacalnego inwestora.

Obecny Wykonawca jak to zobaczył to powiedział, że to specjalnie tak nieskończone, żeby inny Wykonawca nie mógł tego dokładnie wycenić. Ech :cry: :evil:

I_ska biedna ty jesteś z tym wykonawcą :(

Zycze ci obyś już przez całą budowę miała tylko dobrych i rzetelnych 8)

Chyba nigdy nie powinniśmy płacic za coś co nie jest zrobione ale ja tez woele razy najpierw płacę a potem czekam i czekam tak ajestem naiwna jakaś :oops: :-?

Obecny Wykonawca jak to zobaczył to powiedział, że to specjalnie tak nieskończone, żeby inny Wykonawca nie mógł tego dokładnie wycenić. Ech

Ale cwaniak, łobuz jeden chytrus, szlag moze człowieka trafić z takimi paskudami :-?

Trzymaj sie dzielnie, dasz radę 8)

Isko, chyba większość z nas ma takie dobre serca jak Ty. Nam też wiele, wiele razy zdarzyło się popełniać ten sam błąd i za każdym razem obiecywaliśmy sobie, że to po raz ostatni :wink: .

Trudno jest się nauczyć, że dobrze działa tylko metoda "kija i marchewki" :wink: . Nie stresuj się, szkoda zdrowia.

Tylko co z tymi pieniędzmi, które już wziął - odda?

Masz coś na piśmie?

Dziewczyny to ja Wam zycze żebyście były troche twardsze jak by co zapraszam domnie na szkolenie :)

Nie ma sprawy Aguś, jak tym razem nawalę to jadę do Ciebie jak w dym :D :wink:

Soniczko, na ścianki działowe miałam umowę i tu go mogę postraszyć nawet skarbówką, bo spisał umowę a podatku nie odprowadził :wink: ale co zresztą to nie wiem na szczęście to nie były duże pieniądze, ale zobczymy. Zastanawiam się czy to nie moja wina, bo za bardzo go rozpuściłam chyba, ale mówiąc ogólnie to facet bardzo ładnie mi dom postawił, tylko teraz strasznie w piórka obrósł i mnie tym porządnie wkur... :evil: :evil: