Jagna 10.05.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ale numer z tą hurtownią.... Leżało, to sobie sprzedali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.05.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Hej Jagna i Nulla Oczywiście po interwencji pani z hurtowni, obiecali dowóz ostatniej partii tj 27 palet we czwartek lub w piątek ponoć ta fabryka ściągała ostatki z innych farbyk (lekki młyn) w każdym bądź razie napewno nie kupię już od nich cegieł na ściany wewnętrzne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Z tymi cegłami to niezły numer, trzymam kciuki żeby dowieźli Gratuluje skrzyneczki - znam to uczucie Piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.05.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam Aga J.G Wielkie dzięki Aga !!! cały czas czekam i czekam na te bloczki mam nadzieję, że się doczekam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 12.05.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 i_ska - będziesz bardzo zadowolona z fiskarsa, zobaczysz sama Takimi rzeczami to lepiej chwalić się na forum, bo dużo zrozumienia i aprobaty człowieka może spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Fiskarsik jest super ja też taki mam, jak go fachowcy zobaczyi to tylko nim chcieli robić , i były awantury jek go do betonu włożyli że teraz tylko na niego patrzą i boją się dodytkać - Mój Ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.05.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam Was Dokładnie, ten tylko nie wie, kto sie nie buduje jak potrafią cieszyć takie rzeczy jak szpadle, cegły, skrzynki na prąd wodomierze itp. też tego nie rozumiałam teraz to czysta frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Ja się tak cieszyłam z pierwszych właśnych grabii... Widzę, że podobają Ci się chmury nad domem. To nie tylko ja tak mam, że te same chmury ogladane z obecnego mieszkania nie są tak atrakcyjne jak identyczne na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.05.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witaj Jagna Dokładnie, masz w 100% rację na swoim włsnym poletku nawet chmury wyglądają inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.05.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Iska odpowiedz gdzie znalazlas producenta Terivy, jestem z lubuskiego. Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.05.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witaj acca5 Zanjomy mi podał adres Firma Terbud ul. Witosa 11 w Wołowie (obok stacji kolejowej - taki charakterystyczny znak rozpoznawczy) byłe woj Wrocławskie teraz dolnosląskie. Telefon tam to (0-71) 389-26-12. Może być trochę dalko jak jesteś z Lubuskiego (ale się zrymowało) Pozdrawiam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 dzięki warto mieć kilka adresów dodatkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.05.2005 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Witaj acca5 Podałam ci telefon, bo oni mogą podać ci namiary na producentów w lubuskim, a adres dodatkowo. Pamiętam, że tak mój znajomy znalazł producenta jakichś części do czegoś tam w kotle. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 I_ska te trochę tańsze systemy kominowe to chyba IBF my takie mamy, z opowieści użytkowników są ok i w porównaniu z tradycyjnym kominem wypełnianym kwasówką wychodzą chyba taniej, a buduje się je dużo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.05.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Witam Nulla Dzięki Wielkie o jak to dobrze, że jest ktoś kto może coś polecić oczywiście zaczynam rozglądać się za tymi kominami, tym bardziej, że własnie szukam czegoś co jest dobre i układa się znaczeni szybciej i co najważniejsze sprawdzone u Was jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.05.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Właśnie przeczytałam o rozładuneczku pakuneczków..... Jedyne co w tym dobre to satysfakcja, aaa..i mocny, zdrowy sen po ciężkiej pracy fizycznej. GRATULKI Bardzo mnie interesuje pogoda co żabami rzuca..Włściwie jaka to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Witam alfredo Rzucanie żabami (inaczej deszcz żab) to zjawisko jak najbardziej prawdopodobne, nasze anomalie pogodowe potrafią czynić takie dziwne zjawiska. Kiedyś czytałam, że gdzieś w Ameryce takie zjawisko miało miejsce. Napewno nie były to czasopisma pokroju "UFO" czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.05.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 FE.... Nie chciałabym w czasie spaceru dostać żabą- chlaś w facjatę ( o deszczu ryb słyszałam , o żabach nie)Niemniej STRASZNIE mi się to spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Widocznie te żaby to w naszym rejonie padają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.05.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam miłośników deszczu żab No niestety w Polsce nie zanotowano takiego zjawiska w postaci deszczu żab, ale wszystko jest możliwe, skoro juz zimę mamy w maju, to niedaleko nam do deszczu żab pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts