Aga J.G 11.04.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zapraszam zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.04.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 I_ska !!!http://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Iska, serdeczne życzenia http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2140_348.ts1144943098578.jpg buziakiSonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska i prezentow bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT http://zyczenia-wielkanocne.ms2006.info/e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.04.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Zeljko, kasiu64,Soniko,andrzejko,Funiu bardzo Wam dziekuję za życzenia jejku ale się cieszę tyle życzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.04.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://www.bestfirma.pl/katastrofa/wesole.jpg Dla Ciebie i Twoich bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.04.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 I_ska nie musz ewklejać fotek u siebie bo mamy podobne widoczki w domu, u mnie te zwłaśnie skończyli kłaśc płyty GK To chyba jedni z szybszych robotników na budowie jak widze Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 I-ska, a ja zdjec nowych nie widze... A jesli o robotnikow chodzi, to trzeba chyba za nimi chodzic i pilnowac.., bo inaczej im sie nie chce...U nas tez balagan nie z tej ziemi, maz dzis pojechal sam posprzatac w srodku domku...a oni choc dzis mieli pracowac rano wyjechali do domu... A nas nikt nawet nie poinformowal...A wczoraj ich szef z nami rozmawial i mowil, ze dzis beda pracowac...I badz tu madry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 29.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 ja też najnowszych zdjęć nie widzę kiedyś już to przerabialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 andrzejko masz rację, jeżeli widoki u Ciebie są takie same jak u mnie to nie muszę wklejać zdjęć, wystarczy że ty wkleisz i hurtowo wszyscy zobaczą co u mnie i u Ciebie. a ekipę mam szybką Zeljko napewno dzisiaj zobaczysz zdjęcia, ja poprostu zapomniałam hasła do mojego innego portalu i musze kosztstać z tego badziewiarskiego, ale kumpel zrobi mi nowy w przyszłym tygodniu. A co do pilnowania ekipy to ja daję im zbyt zbyt duże kredyty zaufania, teraz jeździmy tam prawie codziennie, co z nowu tej ekipie wydaje się dziwne. Ta Twoja obecna ekipa przypomina mi moją poprzednią dostwałam telefon wieczorem, że rano wchodzą i potem tydzień nikogo nie widziałam. facio głupio mi z tego powodu ale obiecuję Ci, że dzisiaj zobaczysz te zdjęcia, jeżeli będziesz chciał jeszcze raz odwiedzić mój dzinnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 facio głupio mi z tego powodu ale obiecuję Ci, że dzisiaj zobaczysz te zdjęcia, jeżeli będziesz chciał jeszcze raz odwiedzić mój dzinnik nie ma sprawy jeszcze ich nie widzę ale od dwóch dni leje deszcz więc no problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Dekalog inwestora -pierwsza klasa. Będę musiała go skopiować (jeśli pozwolisz) i głęboko wziąć go sobie do serduszka. Bo ja niestety za bardzo ufam innym- to taki spadek po moim tacie. A kto ma miękkie serce, to wiadomo, że musi mieć twardą d..ę.(przepraszam za wyrażenie) Nie chcę się przekonać na swojej jak to boli, więc postaram się zastosować do Twoich zaleceń. Póki co ekipę mam obcą, z daleka. Żadnych znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.04.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 facio głupio mi mam nadzieję, że się wreszcie doczekasz. tabaluga1 - oczywiście dekalog inwestora możesz sobie kopiować bez ograniczeń napisałam go w tzw afekcie i nadal mnie trzyma jeżeli chodzi o zaufanie to ja też wszystkich nim obdarzam niestety i zazwyczaj się zawodzę ale moje serce nie potrafi być twarde i d...ę to już mam skopaną. A ekipy traktuj z dystansem, trzymam kciuki za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ja widziłam zdjęcia bardzo się cieszę że prace ruszyły i widzę że się jaednak czegoś nauczyłaś tak trzymaj Sciskam kciuksy za same porządne ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aguś J.G dziękuję za takie słowa, moja samoocena rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aguś J.G dziękuję za takie słowa, moja samoocena rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 04.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 facio głupio mi mam nadzieję, że się wreszcie doczekasz. też mam taką nadzieję.. nadal nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts