Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
I-ska, a ja zdjec nowych nie widze... :-? A jesli o robotnikow chodzi, to trzeba chyba za nimi chodzic i pilnowac.., bo inaczej im sie nie chce...U nas tez balagan nie z tej ziemi, maz dzis pojechal sam posprzatac w srodku domku...a oni choc dzis mieli pracowac rano wyjechali do domu... :o A nas nikt nawet nie poinformowal...A wczoraj ich szef z nami rozmawial i mowil, ze dzis beda pracowac...I badz tu madry... :-?

andrzejko masz rację, jeżeli widoki u Ciebie są takie same jak u mnie to nie muszę wklejać zdjęć, wystarczy że ty wkleisz i hurtowo wszyscy zobaczą co u mnie i u Ciebie. :D :D a ekipę mam szybką :wink:

Zeljko :cry: napewno dzisiaj zobaczysz zdjęcia, ja poprostu zapomniałam hasła do mojego innego portalu i musze kosztstać z tego badziewiarskiego, ale kumpel zrobi mi nowy w przyszłym tygodniu. A co do pilnowania ekipy to ja daję im zbyt zbyt duże kredyty zaufania, teraz jeździmy tam prawie codziennie, co z nowu tej ekipie wydaje się dziwne. Ta Twoja obecna ekipa przypomina mi moją poprzednią :evil: dostwałam telefon wieczorem, że rano wchodzą i potem tydzień nikogo nie widziałam. :evil:

facio głupio mi z tego powodu ale obiecuję Ci, że dzisiaj zobaczysz te zdjęcia, jeżeli będziesz chciał jeszcze raz odwiedzić mój dzinnik :cry: :(

Dekalog inwestora -pierwsza klasa. Będę musiała go skopiować (jeśli pozwolisz) i głęboko wziąć go sobie do serduszka. Bo ja niestety za bardzo ufam innym- to taki spadek po moim tacie. A kto ma miękkie serce, to wiadomo, że musi mieć twardą d..ę.(przepraszam za wyrażenie) Nie chcę się przekonać na swojej jak to boli, więc postaram się zastosować do Twoich zaleceń. Póki co ekipę mam obcą, z daleka. Żadnych znajomych.

facio głupio mi :oops: :oops: mam nadzieję, że się wreszcie doczekasz.

tabaluga1 - oczywiście dekalog inwestora możesz sobie kopiować bez ograniczeń :D :D napisałam go w tzw afekcie i nadal mnie trzyma :evil: jeżeli chodzi o zaufanie to ja też wszystkich nim obdarzam niestety i zazwyczaj się zawodzę :( ale moje serce nie potrafi być twarde i d...ę to już mam skopaną. A ekipy traktuj z dystansem, trzymam kciuki za Ciebie. :wink: