facio 15.05.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 No niestety zmartwię żabcię i innych, zdjęć w skąpym stroju ogrodowym nie będzie, ponieważ nie ma mi kto pstrykać fotek no to się zmartwiłem może ja popstrykam te fotki? ps. dzisiejsze zdjęcia widać doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Bardzo ładne fotki i prace idą pięknie do przodu Bardzo mi się podoba, a stróż pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Facio no widzisz, jakoś fotogeniczna nie jestem i wierz mi te fotki nie nadają się do publikacji. a zdjęcia domku widzisz dzięki nowemu portalowi Aguś dzięki wielkie, a stróż dzisiaj zdezerterował z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 16.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Facio no widzisz, jakoś fotogeniczna nie jestem i wierz mi te fotki nie nadają się do publikacji. a zdjęcia domku widzisz dzięki nowemu portalowi powiedzmy że wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 No niestety zmartwię żabcię i innych, zdjęć w skąpym stroju ogrodowym nie będzie, ponieważ nie ma mi kto pstrykać fotek a samowyzwalacz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Facio no widzisz, jakoś fotogeniczna nie jestem i wierz mi te fotki nie nadają się do publikacji. a zdjęcia domku widzisz dzięki nowemu portalowi Aguś dzięki wielkie, a stróż dzisiaj zdezerterował z budowy ' Jak to zdezerterował ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.05.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Facio wierz mi wierz, serio mówię ale może już wkrótce coś się odmieni. Żaba ja tu się bronię jak mogę a ty mi z samowyzwalaczem wyskakujesz ale nie mam statywu i zdjęcia wychodzą niewyraźne. Aguś pies dał do zrozumienia, że nie będzie pilnował mi działki bo mu za mało płacę ale jest następca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Skoro jest nastepca to wszystko gra Mam nadzieję że psiakowi nic się nie stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aguś psiak jest zdrowy jak ryba i strasznie wyrachowany się zrobił, ponieważ nie zje juz byle czego jak kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aguś psiak jest zdrowy jak ryba i strasznie wyrachowany się zrobił, ponieważ nie zje juz byle czego jak kiedyś. Wyrachowany ja nazywam to ROZPIESZCZONY Cieszę się że jest zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 i-ska, ja na reszcie widzę zdjęcia!!! Ale masz pięknie!!! A ja myślałam, ze moja podbitka jest ładna.... do Twojej to jej daleko. A okna masz piekniste, teraz coraz bardziej mi się właśnie taki kolor podoba i nie wiem czy ten mój zloty dąb będzie tak ładny...ale może to takie babskie tylko.., jak już zamotują to się będę cieszyć. Widzę u Ciebie i u Żaby te rolety i tez żałuje, ze u nas tak nie będzie. U nas to pudełko będzie na zewnątrz... Mąż aby tak trochę to zamaskować wybrał kolor beżowy, bo elewacje taka planujemy.., ale mi się cos wydaje, ze taki sam kolor i tak nie będzie i w efekcie będzie i tak widać to pudlo a to będzie trzeci kolor przy oknach, bo parapety będą ciemny brąz...Ja mam wielki dylemat co do tego, ale mąż nie chce słyszeć słowa krytyki na temat domku, zaraz się złości.., wiec ja milczę ale sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało...Ale mam trochę stracha, ze może mi się nie do końca podobać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Aguś nie chciałam tak drastycznie nazywać tego po imieniu rozpieszczony to on jest cholernie. Zeljko przestań tak mówić, Zeljko kochana jeżeli chodzi o okna i kolor to dobierałam go pod kolor podbitki i dachu. Na początku też miał być złoty dąb i czerwona blacha.Ale w trakcie zmienialiśmy koncepcję na brązy, obecnie mamy okna w kolorze palisander. Jeżeli chodzi o rolety to możesz spokojnie sobie zamówć takie jak ma Żabka, ona ma nadtynkowe wenątrz domu, ja mam tzw. podtynkowe nie wiem, w każdym bądź razie takie skrzynki wstawia się na etapie budowy domu. Pogadaj z mężem może zmieni koncepcję skrzynek na takie jak ma żabka. Powiem ci, że moi obecni sąsiedzi tez mają takie skrzynki jak ty w kolorze elewacji i fajnie to wygląda. Więc Zeljko nie martw się na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 No wlasnie, tu masz racje, ja sie zawsze martwie na zapas. Poczekam i zobacze jak bedzie. Na zycie to i tak wielkiego wplywu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 17.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Facio wierz mi wierz, serio mówię ale może już wkrótce coś się odmieni. Żaba ja tu się bronię jak mogę a ty mi z samowyzwalaczem wyskakujesz ale nie mam statywu i zdjęcia wychodzą niewyraźne. i_ska Żaba Będę czekał z nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Widzisz jak trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Isko, nawet nie wiesz jak się cieszę, że prace wreszcie ruszyły, że masz już okna i rolety i że zła passa minęła Domek wygląda ślicznie!!!!! A jakie planujesz parapety? Piesio jest cudny. Gdybym miała takiego, też bym go rozpieszczała i miziała bez końca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Soniko dzięki wielkie za dobre słowo, jesteś kochana, parapety będą drewniane z tej samej firmy i drzwi wejściowe też. Piesio jest rozpieszczony jak dziadowski bicz ale to moja załsuga, jak narozrabia to tak umie przepraszać, że masz ochcotę go schrupać a nie skarcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.05.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Gratki cudnych okien Naprawdę ładne są I w domku jakoś tak przyjemniej tu łuczek tam filarek Co do osiedla domków to może nie martw sie tak bardzo , może to lepiej niż cos innego a zawsze mogą jacyś sympatyczni ludzie tam zamieszkać Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 andrzejko dzięki mi te okna już dawno wpadły w oko ale jeszcze cały czas oscylowałam między PCV a Drewno aż kumpelka mnie przekonała do drewnianych i nie żałuję firma robi śliczne okna i profeslonalnie. A jeżeli chodzi o wykończeniówkę no cóż za późno decyduję się na różne tzw. "fontanny" z górą nie zdążyłam ale z dołem mi się chyba udało. Wiesz ja nic osobiście nie mam do osiedli ale to jest malutka wioska i nagle tyle domów wyobraź sobie jak wszyscy zaczną grilować albo wybiorą się na spacery jak na marszałkowskiej będzie. A miała być to cichutka miejscowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Soniko dzięki wielkie za dobre słowo, jesteś kochana, parapety będą drewniane z tej samej firmy i drzwi wejściowe też. Piesio jest rozpieszczony jak dziadowski bicz ale to moja załsuga, jak narozrabia to tak umie przepraszać, że masz ochcotę go schrupać a nie skarcić. To ja czekam teraz na zdjęcia tych parapetów, bo sądząc po tempie jakie nabrały prace, parapetówa juz niedługo . Nie dziwię Ci się wcale, że go tak rozpieszczasz, bo jest przecudnej urody!!!! Jak się wreszcie kiedyś przeprowadzę , to chyba sobie kupię psa, tylko będę miała problem z wyborem rasy, bo wszystkie piesie mi się podobają. Pozdrawiam Cię serdecznie Isko i popędzaj tych majstrów, popędzaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts