i_ska 22.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Soniko z wyborem rasy to i ja mam problem jak zobaczę te wszystkie psiaki na giełdzie kochane glizdeczki takie. No ale najlepszą rasę już sprawdzoną mam to owczarki niemieckie. A propo majstrów to juz przeszli na inną budowę i wrócą za kilka dni, ale za to elektryk ma spoój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 i_ska okna sliczne (podbitka tez) tylko tak sobie mysle..... - avatarek zimowy (no i stanu surowego) wciaz masz... a taka piekna pogoda za oknem ps. pies - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.05.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Zielonooka bardzo się cieszę że ci się podoba moja podbitka i okna, a co miałaś na myśli pisząc "tylko tak sobie mysle..... - avatarek zimowy (no i stanu surowego) wciaz masz... a taka piekna pogoda za oknem" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 24.05.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Okna są SUPER gratki ps. zdjęcia w końcu widzę bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 25.05.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Facio bardzo się cieszę, że możesz obejrzeć zdjęcia, cóż portal portalowi nie równy a ten sam transfer. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 i-ska, nie dawaj sie z ociepleniem! Nawet u nas w drogiej Warszawie my placimy 18zl za m2. Moze to go przekona! Fajnie, ze juz sie duzo dzieje i idzie do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 25.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zeljko serio 18 zł/m2 on chciał najpierw 22 zł/m2 ale powiedziąłm, że bez faktury to zbił do 20 zł/m2 o kurcze to się lekko zdenerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 no!! zeby moze avatarek stał sie wiosenny? nowy etap w domu - nowy avatar tak sobie strzelilam - sorry - bo to zimowe zdjecie jest bardzo nastrojowe i moze je jekos wyjatkowo lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 25.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zielonooka to ja powinnam się , że taka niekumata jestem, ale mało romantyzmu zawieram na 58 kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Zeljko serio 18 zł/m2 on chciał najpierw 22 zł/m2 ale powiedziąłm, że bez faktury to zbił do 20 zł/m2 o kurcze to się lekko zdenerwowałam wybaczcie mile panie, mnie dzis strasznie boli i to chyba z tego bolu.., 18zl to bylo za metr bierzacy podbitki ocieplenie wiecej od 22zl ale jeszcze trzeba policzyc bo my wszystko razem z mat. placimy pozdrawiam i wybaczcie obolalej babie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.05.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Soniko z wyborem rasy to i ja mam problem jak zobaczę te wszystkie psiaki na giełdzie kochane glizdeczki takie. No ale najlepszą rasę już sprawdzoną mam to owczarki niemieckie. A propo majstrów to juz przeszli na inną budowę i wrócą za kilka dni, ale za to elektryk ma spoój. Wszystkie psiaki są sliczne. Wczoraj ogłdałam sunię Baru i jest cudna!!! Czarna jak smoła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.05.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Zeljko wybaczam, wybaczam spoko tyle jest cen różnych, że sama też się mylę. Soniczko to dopiero początek jak zobaczysz rasy innych piesków i każdy zrobi na Tobie wrażenie, dlatego ja nie lubię chodzić po takich targach bo bym je wszystkie kupiła a sprzedający się wkurzają bo ja muszę co najmniej przez kilka minut je głaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ja bym sobie piesia kupiła od zaraz, tylko co się z nim będzie dziać jak mnie gdzieś wywieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.05.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Soniko ja miałam do wyboru albo owczarka niemieckiego albo Haskiego ale mój mąż wyczytał gdzieś, że haski ok 15 km dziennie musi robić więc pozostaliśmy przy owczarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 I_ska, jak fajnie sie robi u Was. A Ty laska na tym zdjeciu, szkoda, ze tak malo sie fotografujesz. Kominek ladny, chyba Sonika ma cos podobnego, tylko nie wiem z czego. Pamietam tylko, ze mi sie podobal. A kuchnia bedzie ladna i duza. duzo tego wszystkiego, bedzies miala miejsca na wszystko i jeszcze Ci zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Zeljko ale mnie zawstydziłaś nie lubię się fotografować to zdjęcie zrobił mój mąż, tak o pstryknął aby sprawdzić jak aparat robi zdjęcia w innej roździelczośći zrobił mi ich z 20 a wybrałam to jedno ale dzięki Zeljko. Ten kominek miał być trochę inny z takim pęknięciem jak ma Zielona, która już nie pisuje na forum, ale mój kominkarz powiedział, że to nam bardziej będzie pasowało do wystroju. Kuchnia + jadalnia 16 m2 niedużo ale mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 I_ska, jak fajnie sie robi u Was. A Ty laska na tym zdjeciu, szkoda, ze tak malo sie fotografujesz. Kominek ladny, chyba Sonika ma cos podobnego, tylko nie wiem z czego. Pamietam tylko, ze mi sie podobal. A kuchnia bedzie ladna i duza. duzo tego wszystkiego, bedzies miala miejsca na wszystko i jeszcze Ci zostanie. Mnie nie pozostaje nic innego jak podpisać sie pod postem Zeljki. Zaczyna się robić ślicznie . i wreszcie wiem jak wyglądasz Isko, bo tamto wcześniejsze zdjęcie nie było aż z tak bliska - no, no - laska to za mało powiedziane - SUPER LASKA!!!! i do tego jaka młodziutka . A kominek rzeczywiście mi coś przypomina . Pozdrawiam serdecznie i tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Soniko wiesz co nie zawstydzajcie mnie, kurcze nie przyzwyczajona jestm do takich komentarzy jeżeli chodzi o mnie. A domek narazie stanie w miejscu, brak funduszy czekam na transze. A co do kominka to wiem bardzo dobrze, że masz taki sam bo sama się nim zachwycałam :Di zaraz pomyślałam, że zajrzę do Soniki co tam u niej słychać i aby poraz kolejny oglądnąć Twój dziennik, a tu patrzę Sonika mi się wpisała i jak tu nie wierzyć w telepatię jak cię myślami ściągnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.05.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Już Ty nie bądź taka skromna - bardzo ładna z Ciebie kobitka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 I_ska kiedy przeprowadzka? Pięknie u Ciebie, co za okolica. Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts