Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

Soniko z wyborem rasy to i ja mam problem jak zobaczę te wszystkie psiaki na giełdzie :lol: kochane glizdeczki takie. No ale najlepszą rasę już sprawdzoną mam to owczarki niemieckie.

A propo majstrów to juz przeszli na inną budowę i wrócą za kilka dni, ale za to elektryk ma spoój. :D

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zeljko :o :o serio 18 zł/m2 on chciał najpierw 22 zł/m2 ale powiedziąłm, że bez faktury to zbił do 20 zł/m2 o kurcze :evil: to się lekko zdenerwowałam :cry:

wybaczcie mile panie, mnie dzis strasznie boli i to chyba z tego bolu.., 18zl to bylo za metr bierzacy podbitki

ocieplenie wiecej od 22zl ale jeszcze trzeba policzyc bo my wszystko razem z mat. placimy

pozdrawiam i wybaczcie obolalej babie... :cry:

Soniko z wyborem rasy to i ja mam problem jak zobaczę te wszystkie psiaki na giełdzie :lol: kochane glizdeczki takie. No ale najlepszą rasę już sprawdzoną mam to owczarki niemieckie.

A propo majstrów to juz przeszli na inną budowę i wrócą za kilka dni, ale za to elektryk ma spoój. :D

Wszystkie psiaki są sliczne. Wczoraj ogłdałam sunię Baru i jest cudna!!!

Czarna jak smoła :D .

Zeljko wybaczam, wybaczam spoko tyle jest cen różnych, że sama też się mylę. :D

Soniczko to dopiero początek jak zobaczysz rasy innych piesków i każdy zrobi na Tobie wrażenie, dlatego ja nie lubię chodzić po takich targach :( bo bym je wszystkie kupiła a sprzedający się wkurzają bo ja muszę co najmniej przez kilka minut je głaskać.

I_ska, jak fajnie sie robi u Was. A Ty laska na tym zdjeciu, szkoda, ze tak malo sie fotografujesz. :wink: Kominek ladny, chyba Sonika ma cos podobnego, tylko nie wiem z czego. Pamietam tylko, ze mi sie podobal. :p A kuchnia bedzie ladna i duza. duzo tego wszystkiego, bedzies miala miejsca na wszystko i jeszcze Ci zostanie. :p

Zeljko ale mnie zawstydziłaś :oops: nie lubię się fotografować to zdjęcie zrobił mój mąż, tak o pstryknął aby sprawdzić jak aparat robi zdjęcia w innej roździelczośći zrobił mi ich z 20 a wybrałam to jedno :oops: ale dzięki Zeljko.

Ten kominek miał być trochę inny z takim pęknięciem jak ma Zielona, która już nie pisuje na forum, ale mój kominkarz powiedział, że to nam bardziej będzie pasowało do wystroju.

Kuchnia + jadalnia 16 m2 niedużo ale mi wystarczy :D

I_ska, jak fajnie sie robi u Was. A Ty laska na tym zdjeciu, szkoda, ze tak malo sie fotografujesz. :wink: Kominek ladny, chyba Sonika ma cos podobnego, tylko nie wiem z czego. Pamietam tylko, ze mi sie podobal. :p A kuchnia bedzie ladna i duza. duzo tego wszystkiego, bedzies miala miejsca na wszystko i jeszcze Ci zostanie. :p

Mnie nie pozostaje nic innego jak podpisać sie pod postem Zeljki.

Zaczyna się robić ślicznie :D :D.

i wreszcie wiem jak wyglądasz Isko, bo tamto wcześniejsze zdjęcie nie było aż z tak bliska - no, no :D :D - laska to za mało powiedziane - SUPER LASKA!!!! :D i do tego jaka młodziutka :D .

A kominek rzeczywiście mi coś przypomina :wink: .

Pozdrawiam serdecznie i tak trzymać!!! :D

Soniko wiesz co nie zawstydzajcie mnie, kurcze nie przyzwyczajona jestm do takich komentarzy :D jeżeli chodzi o mnie. A domek narazie stanie w miejscu, brak funduszy czekam na transze. A co do kominka to wiem bardzo dobrze, że masz taki sam bo sama się nim zachwycałam :Di zaraz pomyślałam, że zajrzę do Soniki co tam u niej słychać i aby poraz kolejny oglądnąć Twój dziennik, a tu patrzę Sonika mi się wpisała i jak tu nie wierzyć w telepatię jak cię myślami ściągnęłam :lol: