Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

Soniko dzięki. :D. Soniko ty się budujesz pod Krakowem, a ja na wakacje będę na 99% w Krakowie, to sobie Twój domek obejrzę na żywo, oczywiście z daleka.

magi - przeprowadzka planowana na grudzień 2006 najpóźniej marzec 2007, wiesz to zależy od tego jak szybko nam zrobią media, woda i kanaliza planowana jest na czerwiec ale wiesz jak to jest, pewnie zaliczą jakiś poślizg, a okolica rzeczywiście jest piękna, tylko to osiedle w tle :cry: 29 domów ech.

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj i_ska,

Twoja okolica bardzo mi się podoba :D (przypomina mi moją :wink: ). Domek już prawie gotowy, tylko pozazdrościć . Teraz chyba nie zamieniłabyś się za żadne skarby na M4 - co ? :wink:

Pięknie sobie wykańczasz, Twoje pomysły na wystrój wnętrz uważam za bardzo udane i ładne. Kominek super ! Kuchnia też w stylu jaki lubię. Będzie z pewnością ślicznie :D

Życzę powodzenia ! POZDRAWIAM :D

Adriano wielkie dzięki za dobre słowo, :D powiem ci szczerze, że mój poprzednik był lepszy w wykonastwie, ale strasznie wolny jak zółw, obecni zrobili mi śliczny filar i ładne podwieszenia ale schrzanili łuk. Dlatego zobaczymy czy ich wezmę na elewację no i są drodzy. :cry:

Jeżeli chodzi o zamianę na M4 to już odpada, nie wyobrażam sobie :wink: mieszkania bez ogródka.

Adriano wielkie dzięki za dobre słowo, :D powiem ci szczerze, że mój poprzednik był lepszy w wykonastwie, ale strasznie wolny jak zółw, obecni zrobili mi śliczny filar i ładne podwieszenia ale schrzanili łuk. Dlatego zobaczymy czy ich wezmę na elewację no i są drodzy. :cry:

Jeżeli chodzi o zamianę na M4 to już odpada, nie wyobrażam sobie :wink: mieszkania bez ogródka.

Jednym słowem nie ma tak dobrze by wszystko było dobrze, ja już sie do tego pomału przyzwyczajam, że zawsze jakieś większe lub mniejsze usterki muszą być :-?

A do czego ci ten ogródek potrzebny :roll: :roll:

Czy nie lepiej i wygodniej w M4 :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :roll: :lol: :wink:

Pozdrówka

A co do gniazdeg w kuchni - zobaczysz, że i tak będzie ich za mało - w kuchni zawsze brakuje gniazdek - nawet jeśli będą co 0,5 m od siebie.

Pozdrawiam.

Rafałku dzieki pocieszyłeś mnie, pokaże ten cytat mojemu tacie, bo on twierdzi, że lekko przesadziłam :wink: :D

Jednym słowem nie ma tak dobrze by wszystko było dobrze, ja już sie do tego pomału przyzwyczajam, że zawsze jakieś większe lub mniejsze usterki muszą być .

wiem, wiem :( ale dlaczego tak jest, jak mi się marzy cos bez usterek.

A do czego ci ten ogródek potrzebny

Czy nie lepiej i wygodniej w M4

To ŻART andrzejko był ?? :-?

A co do gniazdeg w kuchni - zobaczysz, że i tak będzie ich za mało - w kuchni zawsze brakuje gniazdek - nawet jeśli będą co 0,5 m od siebie.

Pozdrawiam.

Rafałku dzieki pocieszyłeś mnie, pokaże ten cytat mojemu tacie, bo on twierdzi, że lekko przesadziłam :wink: :D

Ciężko przekonać rodziny do swoich racji. Ciągle się słyży, że "jak my kupowaliśmy mieszkanie..." "jak my byliśmy w waszym wieku..." Ale co robić - było minęło trzeba iść do przodu, a wygody nigdy nie za wiele...

i_ska ale z Ciebie SUPER DZIEWCZYNA!!!!

Kochana ja Cię muszę zapytać co to za kuchnia,czy gotowa czy na zamówienie ??Piękna jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A domek,mogę tylko napisać to co poprzednicy - robi się coraz bardziej domowo i pomysły na wykończenie bardzo mi się podobają.Pozdrowionka. :wink:

i_ska ale z Ciebie SUPER DZIEWCZYNA!!!!

Kochana ja Cię muszę zapytać co to za kuchnia,czy gotowa czy na zamówienie ??Piękna jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A domek,mogę tylko napisać to co poprzednicy - robi się coraz bardziej domowo i pomysły na wykończenie bardzo mi się podobają.Pozdrowionka.

kasieńko64 dziękuję ci bardzo za opis mojej osoby :oops: wow :o słuchaj ta kuchnia to to pewnie na zamówienie tylko znalazłam ją na płytce z muratora i się zakochałam, jestem pewna, że kosztuje ok 12-15 tyś. bo jest wykonana z drewna, ale będę szukać w tzw wersji MDS czy coś takiego, podobno firmy wypuszczają takie repliki i są one o połowę tańsze.

I_ska kuchnia zwala z nóg

Cudna ale i pewnikiem koszmarnie droga

Zapewne tak :cry: wkrótce się okaże, jak dam do wyceny.

Fajnie wyglądasz w nowej fryzurce jak mniemam

Bo na wcześniejszyk fotkach chyba miałaś dłuższe włosy i może jaśniejsze

:D :D Tak to prawda, ścięłam włosy i trochę cimniejszy kolor mi pani położyła, ale Ty jesteś niesamowitym obserwatorem i masz fotograficzną pamięć. Aż mnie zatkało :wink:!!!!!!!!!!!!!!!

Kuchnia rzeczywiście jest śliczna.

A kiedy będziesz zamawiać, bo jak prace idą w tempie super expresowym, to pewnie juz niedługo?

Soniko, no zmartwię Cię, prace szybko już nie pójdą bo fachowców brak i ci co zostali to mają napięte terminy :cry: teraz sobie poczekam do lipca.

Bardzo się cieszę że pogoniłaś takiego wylewkarza

Nie pogoniłam niestety :cry: :(

A ja mam pytanko kominkowe ile za to cudo i gdzie ???

i_ska, dołączam się do pytania Agi o kominek . Skąd i za ile to cudo ? Jak się nazywa ?

Dziewczyny obudowa kominka znaleziona na stronie internetowej nazywa się kasari. Kominek ten będzie mi robiła firma z Głogowa za wkład, obudowę z kamienia granit, zamontowanie go i wykonanie DGP ogólnie za wszystko na gotowo biorą ok 9 tyś :D ucieszyłam się bo poprzednik wycenił mi to samo na 13 400 zł !!!!