i_ska 28.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Soniko dzięki. . Soniko ty się budujesz pod Krakowem, a ja na wakacje będę na 99% w Krakowie, to sobie Twój domek obejrzę na żywo, oczywiście z daleka. magi - przeprowadzka planowana na grudzień 2006 najpóźniej marzec 2007, wiesz to zależy od tego jak szybko nam zrobią media, woda i kanaliza planowana jest na czerwiec ale wiesz jak to jest, pewnie zaliczą jakiś poślizg, a okolica rzeczywiście jest piękna, tylko to osiedle w tle 29 domów ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.05.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Jej, to SUPER wiadomość!!! A kiedy się wybierasz i dlaczego z daleka? Mam nadzieję, że się spotkamy, więc juz teraz zapraszam do środka . Kiedy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.05.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Soniko dzięki za zaproszenie super cieszę się , słuchaj dokładnie to ci nie powiem ale to gdzieś w okolicach lipca, to zależne od urlopu mojej rodzinki dokładnie dam ci znać pod koniec czerwca. bo już wszyscy będą wiedzieli co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 29.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witaj i_ska, Twoja okolica bardzo mi się podoba (przypomina mi moją ). Domek już prawie gotowy, tylko pozazdrościć . Teraz chyba nie zamieniłabyś się za żadne skarby na M4 - co ? Pięknie sobie wykańczasz, Twoje pomysły na wystrój wnętrz uważam za bardzo udane i ładne. Kominek super ! Kuchnia też w stylu jaki lubię. Będzie z pewnością ślicznie Życzę powodzenia ! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Adriano wielkie dzięki za dobre słowo, powiem ci szczerze, że mój poprzednik był lepszy w wykonastwie, ale strasznie wolny jak zółw, obecni zrobili mi śliczny filar i ładne podwieszenia ale schrzanili łuk. Dlatego zobaczymy czy ich wezmę na elewację no i są drodzy. Jeżeli chodzi o zamianę na M4 to już odpada, nie wyobrażam sobie mieszkania bez ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 29.05.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Sezon grilowy to taka specyficzna forma życia domowego więc jakby się mieszkało A co do gniazdeg w kuchni - zobaczysz, że i tak będzie ich za mało - w kuchni zawsze brakuje gniazdek - nawet jeśli będą co 0,5 m od siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Adriano wielkie dzięki za dobre słowo, powiem ci szczerze, że mój poprzednik był lepszy w wykonastwie, ale strasznie wolny jak zółw, obecni zrobili mi śliczny filar i ładne podwieszenia ale schrzanili łuk. Dlatego zobaczymy czy ich wezmę na elewację no i są drodzy. Jeżeli chodzi o zamianę na M4 to już odpada, nie wyobrażam sobie mieszkania bez ogródka. Jednym słowem nie ma tak dobrze by wszystko było dobrze, ja już sie do tego pomału przyzwyczajam, że zawsze jakieś większe lub mniejsze usterki muszą być A do czego ci ten ogródek potrzebny Czy nie lepiej i wygodniej w M4 Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.05.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A co do gniazdeg w kuchni - zobaczysz, że i tak będzie ich za mało - w kuchni zawsze brakuje gniazdek - nawet jeśli będą co 0,5 m od siebie. Pozdrawiam. Rafałku dzieki pocieszyłeś mnie, pokaże ten cytat mojemu tacie, bo on twierdzi, że lekko przesadziłam Jednym słowem nie ma tak dobrze by wszystko było dobrze, ja już sie do tego pomału przyzwyczajam, że zawsze jakieś większe lub mniejsze usterki muszą być . wiem, wiem ale dlaczego tak jest, jak mi się marzy cos bez usterek. A do czego ci ten ogródek potrzebny Czy nie lepiej i wygodniej w M4 To ŻART andrzejko był ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.05.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 A co do gniazdeg w kuchni - zobaczysz, że i tak będzie ich za mało - w kuchni zawsze brakuje gniazdek - nawet jeśli będą co 0,5 m od siebie. Pozdrawiam. Rafałku dzieki pocieszyłeś mnie, pokaże ten cytat mojemu tacie, bo on twierdzi, że lekko przesadziłam Ciężko przekonać rodziny do swoich racji. Ciągle się słyży, że "jak my kupowaliśmy mieszkanie..." "jak my byliśmy w waszym wieku..." Ale co robić - było minęło trzeba iść do przodu, a wygody nigdy nie za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dokładnie rafałku, dokładnie też to słyszę, czyżbysmy mieli jedną i tą samą rodzinę, albo korzenie te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dokładnie rafałku, dokładnie też to słyszę, czyżbysmy mieli jedną i tą samą rodzinę, albo korzenie te same Może... trzeba by pogrzebać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Może... trzeba by pogrzebać... Spoko zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 i_ska ale z Ciebie SUPER DZIEWCZYNA!!!! Kochana ja Cię muszę zapytać co to za kuchnia,czy gotowa czy na zamówienie ??Piękna jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A domek,mogę tylko napisać to co poprzednicy - robi się coraz bardziej domowo i pomysły na wykończenie bardzo mi się podobają.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 I_ska kuchnia zwala z nóg Cudna ale i pewnikiem koszmarnie droga Fajnie wyglądasz w nowej fryzurce jak mniemam Bo na wcześniejszyk fotkach chyba miałaś dłuższe włosy i może jaśniejsze Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 03.06.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 i_ska ale z Ciebie SUPER DZIEWCZYNA!!!! Kochana ja Cię muszę zapytać co to za kuchnia,czy gotowa czy na zamówienie ??Piękna jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A domek,mogę tylko napisać to co poprzednicy - robi się coraz bardziej domowo i pomysły na wykończenie bardzo mi się podobają.Pozdrowionka. kasieńko64 dziękuję ci bardzo za opis mojej osoby wow słuchaj ta kuchnia to to pewnie na zamówienie tylko znalazłam ją na płytce z muratora i się zakochałam, jestem pewna, że kosztuje ok 12-15 tyś. bo jest wykonana z drewna, ale będę szukać w tzw wersji MDS czy coś takiego, podobno firmy wypuszczają takie repliki i są one o połowę tańsze. I_ska kuchnia zwala z nóg Cudna ale i pewnikiem koszmarnie droga Zapewne tak wkrótce się okaże, jak dam do wyceny. Fajnie wyglądasz w nowej fryzurce jak mniemam Bo na wcześniejszyk fotkach chyba miałaś dłuższe włosy i może jaśniejsze Tak to prawda, ścięłam włosy i trochę cimniejszy kolor mi pani położyła, ale Ty jesteś niesamowitym obserwatorem i masz fotograficzną pamięć. Aż mnie zatkało !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Kuchnia rzeczywiście jest śliczna.A kiedy będziesz zamawiać, bo jak prace idą w tempie super expresowym, to pewnie juz niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Coraz ładniej u Ciebie Bardzo się cieszę że pogoniłaś takiego wylewkarza Mam nadzieję że znajdziesz ekipę fachową i rzetelną A ja mam pytanko kominkowe ile za to cudo i gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 i_ska, dołączam się do pytania Agi o kominek . Skąd i za ile to cudo ? Jak się nazywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 05.06.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kuchnia rzeczywiście jest śliczna. A kiedy będziesz zamawiać, bo jak prace idą w tempie super expresowym, to pewnie juz niedługo? Soniko, no zmartwię Cię, prace szybko już nie pójdą bo fachowców brak i ci co zostali to mają napięte terminy teraz sobie poczekam do lipca. Bardzo się cieszę że pogoniłaś takiego wylewkarza Nie pogoniłam niestety A ja mam pytanko kominkowe ile za to cudo i gdzie ??? i_ska, dołączam się do pytania Agi o kominek . Skąd i za ile to cudo ? Jak się nazywa ? Dziewczyny obudowa kominka znaleziona na stronie internetowej nazywa się kasari. Kominek ten będzie mi robiła firma z Głogowa za wkład, obudowę z kamienia granit, zamontowanie go i wykonanie DGP ogólnie za wszystko na gotowo biorą ok 9 tyś ucieszyłam się bo poprzednik wycenił mi to samo na 13 400 zł !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dzieki za odpowiedź ja bym chciała tylko obudowę i widzę że cena może być rozsądna A czemu nie pogoniłaś tego wylewkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts