Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i_ska,

tylko pozazdrościć takiej rodzinki. :D Z takim poświęceniem , że aż kontuzje i zakwasy :o . Tylko podziwiać ! Jestem pełna uznania ! :D

Prace nabrały niesamowitego przyśpieszenia :o . Ile już macie zrobione :o . Wylewki równiutkie, gładziutkie, a jakie eleganckie "papucie" u pana wylewkarza :wink: :lol:

Podobają mi się schody do domku i podjazd - taki lekko pod górkę. Zrobię sobie taki sam :wink: 8) - pozwolisz ?

Interesuje mnie wymiar okna dachowego w Twojej łazience. Możesz go podać ?

Pozdrówka ! :D

Dzięki dziewczyny, ja czułam, jak Wasze kciukasy bardzo mi pomagały :D

Iska jakie piękne rurki. Niemożiwe staje się coraz bardziej MOŻLIWE.

Dokładnie to niemożliwe troszeczkę się oddaliło, zobaczymy na jak daleko :D.

I-ska masz dzielna rodzinke duze brawa dla Nich !!!!

ale Wam to szybko juz idzie, tfu, tfu nie zapeszac

Nie spodziewałam się, że oni sami dadzą radę, są niesamowici.

A podjazd do garażu będzie jeszcze czymś wyłożony??? Na taras co planujecie?

Aguś jeszcze dzisiaj Pan będzie kończył wylewanie tarasu i podjazdu, a na wierzch tarasu planuję płytki, mój mąż upatrzył sobie płytki w OBI, a na podjazd już nic - chyba :-?

Isko - ale masz super Mamy , miło patrzeć jak prace idą do przodu po tych wszystkich poprzednich stresach jakie miałaś.

Oby tak dalej, trzymam mocno kciuki!!!!

Dzięki Soniczko :D :D

Isko jakie piekne wylewki, no cala ta praca dookola domciu...Ale sie ladnie porobilo...

Kurcze już nie nadążąm za tym wszystkim trochę w tym macza palce mój Tato on zleca kolejne roboty ja nie wiem nawet kiedy.

Masz dzielna rodzinką której należy się wielkie uznanie

Gratuluje kolejnego etapu i życzę samych dobrych ekip i żeby wszystko szło zgodnie z palnem Jak zawsze trzymam kciukasy

Mamy Bardzo dziękują za słowa uznania i czują się bardzo przez Was docenione :D :lol: :wink:

Podobają mi się schody do domku i podjazd - taki lekko pod górkę. Zrobię sobie taki sam - pozwolisz ?

Adraino pozwalam na wszystko rób sobie podjazd i schody będzie mi bardzo miło, tylko mi się wydaje a raczej wiem, że murarze mi spieprzyli fundamenty na garaż bo za wysoko go podnieśli powinni zrobić o cegłę niżej niżej a teraz ten garaż taki ogromny się wydaje, ale zobaczymy w praniu. Okno dachowe to 70/110 nie pamiętam dokładnie ale najzwyklejsza typówka.

Podobają mi się schody do domku i podjazd - taki lekko pod górkę. Zrobię sobie taki sam - pozwolisz ?

Adraino pozwalam na wszystko rób sobie podjazd i schody będzie mi bardzo miło, tylko mi się wydaje a raczej wiem, że murarze mi spieprzyli fundamenty na garaż bo za wysoko go podnieśli powinni zrobić o cegłę niżej niżej a teraz ten garaż taki ogromny się wydaje, ale zobaczymy w praniu. Okno dachowe to 70/110 nie pamiętam dokładnie ale najzwyklejsza typówka.

i_ska, dzięki ! :D

Ale mam w tej sprawie jeszcze jedno pytanko : jakie są Twoje odczucia - czy taki wymiar okna jest wystarczający? Masz w łazience tylko takie jedno okno, czy więcej ? Daje wystarczająco dużo światła ?

Właśnie zamówiłam okna dachowe, ale wciąż nie wiem, czy zamówiłam dobre ??? :roll:

Ale mam w tej sprawie jeszcze jedno pytanko : jakie są Twoje odczucia - czy taki wymiar okna jest wystarczający? Masz w łazience tylko takie jedno okno, czy więcej ? Daje wystarczająco dużo światła ?

Właśnie zamówiłam okna dachowe, ale wciąż nie wiem, czy zamówiłam dobre ???

Adrianko mam jedno takie okno w łazience i jedno takie w sypialni i powiem ci szczerze, że dają bardzo dużo światła :D na początku się bałam tak samo jak ty, że w sypialni i łazience ciemno będzie ale moje obawy okazały się całkiem niepotrzebne. Jest naprawdę bardzo widno, a łazienka jest od strony pólnocnej.

Adrianko łazienka ma 14m2 jest spora, jak wchodze to wydaje mi się, że nie mam jednego okna tylko więcej, tak samo jest w sypialni, jedno okno a wydaje się jakby było więcej. Adranko zrobię zdjęcie mojej łazienki i sypialni i ci pokażę, Ale jak położą ci dach i zamontują okna dachowe to będziesz miała wrażenie jakby było za ciemno Ale to tylko złudzenie PAMIETAJ :wink:

andrzejko to fakt, że ważne jest gdzie ma się te okna, ja akurat mam jedno na północ drugie na południu, ale w obu przypadkach mam bardzo jasno :D

To prawda, jaki to komfort psychiczny jak wiesz, że pod podłoga są juz instalacje, kable itp a czeka cię tylko układanie paneli itp. Teraz tylko tynki ale z tym to będzie trudniej bo ekip brak a jak są to terminy dopiero na sierpień :cry:

Adrianko łazienka ma 14m2 jest spora, jak wchodze to wydaje mi się, że nie mam jednego okna tylko więcej, tak samo jest w sypialni, jedno okno a wydaje się jakby było więcej. Adranko zrobię zdjęcie mojej łazienki i sypialni i ci pokażę, Ale jak położą ci dach i zamontują okna dachowe to będziesz miała wrażenie jakby było za ciemno Ale to tylko złudzenie PAMIETAJ :wink:

i_ska,

DZIĘKI ! Widać z tego, że w mojej łazience, gdzie mam dwa okna (na północ i południowy wschód) będzie wystarczająco widno .Zapamiętam Twoje słowa odnośnie złudzenia :wink: .

Twoja łazieneczka faktycznie jest spora - 14 metrów to dużo. Zrobisz z niej zapewne wytworny pokój kąpielowy ? :roll: :wink: :D . A jaka duża jest Twoja sypialnia ?

Gdybyś pokazała jakieś fotki byłabym Ci wdzięczna :D .

Dobrze by było, gdyby udało Ci się znaleźć tynkarzy. Teraz ma być ładna pogoda , to by ładnie przesychały .

Pozdrówka ! :D