Adriano Komputero 14.06.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 i_ska, ja również dołączam do grupy trzymającej ... KCIUKi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Iska jakie piękne rurki. Niemożiwe staje się coraz bardziej MOŻLIWE. http://img151.imageshack.us/img151/4470/miem01443fv.gifhttp://img151.imageshack.us/img151/4470/miem01443fv.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 i-ska masz dzielna rodzinke duze brawa dla Nich !!!! ale Wam to szybko juz idzie, tfu, tfu nie zapeszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.06.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 i_ska, tylko pozazdrościć takiej rodzinki. Z takim poświęceniem , że aż kontuzje i zakwasy . Tylko podziwiać ! Jestem pełna uznania ! Prace nabrały niesamowitego przyśpieszenia . Ile już macie zrobione . Wylewki równiutkie, gładziutkie, a jakie eleganckie "papucie" u pana wylewkarza Podobają mi się schody do domku i podjazd - taki lekko pod górkę. Zrobię sobie taki sam - pozwolisz ? Interesuje mnie wymiar okna dachowego w Twojej łazience. Możesz go podać ? Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 iska ale ładnie się robi u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 A podjazd do garażu będzie jeszcze czymś wyłożony??? Na taras co planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2006 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Isko - ale masz super Mamy , miło patrzeć jak prace idą do przodu po tych wszystkich poprzednich stresach jakie miałaś. Oby tak dalej, trzymam mocno kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Isko jakie piekne wylewki, no cala ta praca dookola domciu...Ale sie ladnie porobilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Masz dzielna rodzinką której należy się wielkie uznanie Gratuluje kolejnego etapu i życzę samych dobrych ekip i żeby wszystko szło zgodnie z palnem Jak zawsze trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.06.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Dzięki dziewczyny, ja czułam, jak Wasze kciukasy bardzo mi pomagały Iska jakie piękne rurki. Niemożiwe staje się coraz bardziej MOŻLIWE. Dokładnie to niemożliwe troszeczkę się oddaliło, zobaczymy na jak daleko . I-ska masz dzielna rodzinke duze brawa dla Nich !!!! ale Wam to szybko juz idzie, tfu, tfu nie zapeszac Nie spodziewałam się, że oni sami dadzą radę, są niesamowici. A podjazd do garażu będzie jeszcze czymś wyłożony??? Na taras co planujecie? Aguś jeszcze dzisiaj Pan będzie kończył wylewanie tarasu i podjazdu, a na wierzch tarasu planuję płytki, mój mąż upatrzył sobie płytki w OBI, a na podjazd już nic - chyba Isko - ale masz super Mamy , miło patrzeć jak prace idą do przodu po tych wszystkich poprzednich stresach jakie miałaś. Oby tak dalej, trzymam mocno kciuki!!!! Dzięki Soniczko Isko jakie piekne wylewki, no cala ta praca dookola domciu...Ale sie ladnie porobilo... Kurcze już nie nadążąm za tym wszystkim trochę w tym macza palce mój Tato on zleca kolejne roboty ja nie wiem nawet kiedy. Masz dzielna rodzinką której należy się wielkie uznanie Gratuluje kolejnego etapu i życzę samych dobrych ekip i żeby wszystko szło zgodnie z palnem Jak zawsze trzymam kciukasy Mamy Bardzo dziękują za słowa uznania i czują się bardzo przez Was docenione Podobają mi się schody do domku i podjazd - taki lekko pod górkę. Zrobię sobie taki sam - pozwolisz ? Interesuje mnie wymiar okna dachowego w Twojej łazience. Możesz go podać ? Adraino pozwalam na wszystko rób sobie podjazd i schody będzie mi bardzo miło, tylko mi się wydaje a raczej wiem, że murarze mi spieprzyli fundamenty na garaż bo za wysoko go podnieśli powinni zrobić o cegłę niżej niżej a teraz ten garaż taki ogromny się wydaje, ale zobaczymy w praniu. Okno dachowe to 70/110 nie pamiętam dokładnie ale najzwyklejsza typówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.06.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Podobają mi się schody do domku i podjazd - taki lekko pod górkę. Zrobię sobie taki sam - pozwolisz ? Interesuje mnie wymiar okna dachowego w Twojej łazience. Możesz go podać ? Adraino pozwalam na wszystko rób sobie podjazd i schody będzie mi bardzo miło, tylko mi się wydaje a raczej wiem, że murarze mi spieprzyli fundamenty na garaż bo za wysoko go podnieśli powinni zrobić o cegłę niżej niżej a teraz ten garaż taki ogromny się wydaje, ale zobaczymy w praniu. Okno dachowe to 70/110 nie pamiętam dokładnie ale najzwyklejsza typówka. i_ska, dzięki ! Ale mam w tej sprawie jeszcze jedno pytanko : jakie są Twoje odczucia - czy taki wymiar okna jest wystarczający? Masz w łazience tylko takie jedno okno, czy więcej ? Daje wystarczająco dużo światła ? Właśnie zamówiłam okna dachowe, ale wciąż nie wiem, czy zamówiłam dobre ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale mam w tej sprawie jeszcze jedno pytanko : jakie są Twoje odczucia - czy taki wymiar okna jest wystarczający? Masz w łazience tylko takie jedno okno, czy więcej ? Daje wystarczająco dużo światła ? Właśnie zamówiłam okna dachowe, ale wciąż nie wiem, czy zamówiłam dobre ??? Adrianko mam jedno takie okno w łazience i jedno takie w sypialni i powiem ci szczerze, że dają bardzo dużo światła na początku się bałam tak samo jak ty, że w sypialni i łazience ciemno będzie ale moje obawy okazały się całkiem niepotrzebne. Jest naprawdę bardzo widno, a łazienka jest od strony pólnocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 i_ska, nawet nie wiesz, jak mnie uspokoiłaś . Oj ! To dobrze ! A jaką dużą masz łazienkę z tym oknem ? Czy w sypialni oprócz tego dachowego masz jeszcze jakieś okno ? Sporo pytam ... sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.06.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Adrianko łazienka ma 14m2 jest spora, jak wchodze to wydaje mi się, że nie mam jednego okna tylko więcej, tak samo jest w sypialni, jedno okno a wydaje się jakby było więcej. Adranko zrobię zdjęcie mojej łazienki i sypialni i ci pokażę, Ale jak położą ci dach i zamontują okna dachowe to będziesz miała wrażenie jakby było za ciemno Ale to tylko złudzenie PAMIETAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Potwierdzam, z ena początku się wydaje że będzie ciemno jak w norze ale jak sie zrobi obiocei płytami GK to juz inaczej to jest Choć moim zdaniem duże znaczenie ma od jakiej sttrony świata są te okna I_ska piękniscie już u ciebie Gratuluję, podłoga taka to już duzy postep i wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.06.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 andrzejko to fakt, że ważne jest gdzie ma się te okna, ja akurat mam jedno na północ drugie na południu, ale w obu przypadkach mam bardzo jasno To prawda, jaki to komfort psychiczny jak wiesz, że pod podłoga są juz instalacje, kable itp a czeka cię tylko układanie paneli itp. Teraz tylko tynki ale z tym to będzie trudniej bo ekip brak a jak są to terminy dopiero na sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Adrianko łazienka ma 14m2 jest spora, jak wchodze to wydaje mi się, że nie mam jednego okna tylko więcej, tak samo jest w sypialni, jedno okno a wydaje się jakby było więcej. Adranko zrobię zdjęcie mojej łazienki i sypialni i ci pokażę, Ale jak położą ci dach i zamontują okna dachowe to będziesz miała wrażenie jakby było za ciemno Ale to tylko złudzenie PAMIETAJ i_ska, DZIĘKI ! Widać z tego, że w mojej łazience, gdzie mam dwa okna (na północ i południowy wschód) będzie wystarczająco widno .Zapamiętam Twoje słowa odnośnie złudzenia . Twoja łazieneczka faktycznie jest spora - 14 metrów to dużo. Zrobisz z niej zapewne wytworny pokój kąpielowy ? . A jaka duża jest Twoja sypialnia ? Gdybyś pokazała jakieś fotki byłabym Ci wdzięczna . Dobrze by było, gdyby udało Ci się znaleźć tynkarzy. Teraz ma być ładna pogoda , to by ładnie przesychały . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 adrianko specjalnie dla Ciebie zrobie kilka ujęć mojej sypialni i łazienki ale w środę, bo dzisiaj na trening idę i nie będzie mnie na budowie, a kominek juz zamówiony, także będzie w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.06.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 ... no to czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Ja czekam na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts