kasia64 03.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 i-ska rewelacja,te zdjęcia z poddasza superowe,też w łazience będę miała 1 okno dachowe a w sypialni dwa Czekam na dalsze wieści i trzymam kciuki Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 i_ska, DZIĘKI za zdjątka łazienki i sypialni z oknami !!! Faktycznie jest widno . Ciekawa jestem na jakiej wysokości od podłogi masz te okienka zamontowane ? A tak w ogóle to PIĘKNIE się u Ciebie robi . Drzwi dodały domkowi splendoru, a łuk wyszedł rewelacyjnie ! Ładnie dobrałaś kolor drzwi do okien. Wyglądają jakby były robione u tego samego producenta (co okienka) Robisz tynki ręcznie. A czy będą to cementowo-wapienne ? Napisz (oczywiście jeśli możesz ) jaki będzie ich koszt za m2 . Gratulacyjki takich efektów ! Pozdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.07.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 kasiu64 dziękuję, relacje będą. Faktycznie jest widno . Ciekawa jestem na jakiej wysokości od podłogi masz te okienka zamontowane ? A tak w ogóle to PIĘKNIE się u Ciebie robi . Drzwi dodały domkowi splendoru, a łuk wyszedł rewelacyjnie ! Ładnie dobrałaś kolor drzwi do okien. Wyglądają jakby były robione u tego samego producenta (co okienka) Robisz tynki ręcznie. A czy będą to cementowo-wapienne ? Napisz (oczywiście jeśli możesz ) jaki będzie ich koszt za m2 Adrainko ścianka kolankowa ma 96 cm, okno jest na wyskości 1,40 bo ja się mieszczę bez kapelusza jak stoję przy otwartym oknie. Drzwi są od tego samego producenta co okna jeszcze dojadą od niego parapety. Tynki są maszynowe gipsowe tylko nakładane ręcznie i potem jest 2 krotna jeszcze przecierka szpachlą gipsową czy jakąś taką nie pamiętam, a ten pan co mi robi to bierze za to 7 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 04.07.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Widzę i_ska, że mimo wakacji praca wre i z każdym dniem koniec jest bliższy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 i_ska, dzięki za info. . A więc jakbym zgadła - drzwi robione u tego samego producenta co okienka i do tego parapety . Będzie komplet ! Wszystko pięknie się spasuje ! . Możesz mi powiedzieć jaki to kolor i czy to lazur, czy kryjący ? Wygląda bardzo ładnie ! Tynki masz w super cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 04.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 rafałku wszystko byłoby bliżej ku końcowi, gdyby z mediami się lekko pośpieszyli Adrainko z oknami skłamałam, specjalnie dzisiaj mierzyłam zaczynają się na wyskości 110 cm od ziemi Jeżeli chodzi o kolor drzwi i okien to jest to PALISANDER ale czy lazur czy kryjący to dam ci znać we czwartek jak będą parapety montować,kurcze bo nie wiem. Cena za tynki to po znajmości pan już u mnie tyle zarobił, że chyba mu się mnie żal zrobiło, jak mówiłam mu, że sama będę tynki robić bo nie stać mnie zapłacić 13-14 zł /m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Isko - coraz śliczniej u Ciebie . Łuk prezentuje się bardzo ładnie i drzwi oczywiście też . Fajnie, że prace idą jak burza. Jeszcze trochę i zaczniesz się pakować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 05.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Soniko kurcze miałam wpaść do Ciebie na początku lipca, ale mój mąż nie dostał urlopu, jakieś promocje mają teraz i musi być w pracy, jestem taka zła, no ale obiecali mu na cały wrzesień, może wtedy zrobimy wypad ale już nie planuję, bo z tego nic nie wychodzi. Jeżeli chodzi o domek, to wyjdzie tak, że wsyzstko w domu będzie grało ale z mediami nie zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Soniko kurcze miałam wpaść do Ciebie na początku lipca, ale mój mąż nie dostał urlopu, jakieś promocje mają teraz i musi być w pracy, jestem taka zła, no ale obiecali mu na cały wrzesień, może wtedy zrobimy wypad ale już nie planuję, bo z tego nic nie wychodzi. Ale może się uda we wrześniu - będę czekać na wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.07.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Adrainko z oknami skłamałam, specjalnie dzisiaj mierzyłam zaczynają się na wyskości 110 cm od ziemi Jeżeli chodzi o kolor drzwi i okien to jest to PALISANDER ale czy lazur czy kryjący to dam ci znać we czwartek jak będą parapety montować,kurcze bo nie wiem. Cena za tynki to po znajmości pan już u mnie tyle zarobił, że chyba mu się mnie żal zrobiło, jak mówiłam mu, że sama będę tynki robić bo nie stać mnie zapłacić 13-14 zł /m2 i_ska, okna, zaczynające się na wys. 110 cm od podłogi są chyba bardziej "widokowe". Nie musisz podchodzić bardzo blisko okna, by zobaczyć co się dzieje na zewnątrz. No i takie okno (jeśli ma 118 cm dł) kończy się na wys. 2,30 . To optymalne rozwiązanie. Chyba też tak zrobię - dzięki ! Na kolor czekam Niezły miałaś "sposób" z obniżeniem kosztów położenia tynków . Wzięłaś Pana na litość . Qrcze, muszę mieć też taki "sposób" w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Iska pieknei u ciebie i praca wre.Trzymam kciuki za media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Iska pieknei u ciebie i praca wre. Trzymam kciuki za media Aguś ja już też wyczekuję jak tylko mogę. Ech nie śpieszą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 jest goraco to sie nie spiesza hihi ale za to u Was robota idzie piorunem panele sa superanckie, na ile przez folie moglam dojrzec kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Bardzo fajne zakupy i trzeba korzystać z okazyjnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 11.07.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 panele sa superanckie, na ile przez folie moglam dojrzec kolor Mohag specjalnie dla Ciebie rozpakuje panele i zrobię zdjęcia Bardzo fajne zakupy i trzeba korzystać z okazyjnej ceny korzystam Aguś, korzystam, tylko, żeby mi później na lodówkę nie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.07.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Do Świąt to u Ciebie nie tylko lodówka ale i cała kuchnia stanie. Tak na marginesie - ja też prosze o zdjęcia paneli. Gratulacje postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Adrainko Jeżeli chodzi o kolor drzwi i okien to jest to PALISANDER ale czy lazur czy kryjący to dam ci znać we czwartek jak będą parapety montować,kurcze bo nie wiem. I jak i_ska , wiesz już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Gratuluję udanych zakupów Isko . Bardzo ładne panele kupiłaś. Prace idą w szybkim tempie, aż miło popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Gratuluję udanych zakupów Isko . Bardzo ładne panele kupiłaś. Prace idą w szybkim tempie, aż miło popatrzeć . Potwierdzam słowa Soniki Pikne zakupy A tempa nie zwalniaj Trzymam kciukaski i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts