Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

panele sa superanckie, na ile przez folie moglam dojrzec kolor

:oops: :lol: Mohag specjalnie dla Ciebie rozpakuje panele i zrobię zdjęcia :D

Bardzo fajne zakupy i trzeba korzystać z okazyjnej ceny

korzystam Aguś, korzystam, tylko, żeby mi później na lodówkę nie zabrakło :wink:

W zimie lodówka nie potrzebna :wink: :) a do wiosny jakoś się odkujesz :wink: :)

Trzymam mocno kciukasy :)

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak na marginesie - ja też prosze o zdjęcia paneli.

Gratulacje postępów

Agnesiu zdjęcia paneli bedą wkrótce próbuję się do nich dostać zakryli mi je styropianem. Ale będą specjalnie je w sobotę zrobię.

Adrianko Panowie byli i ..... zapomniałam się zapytać :oops: ale obiecuję ci jutro dzwonię do nich i się zapytam. :wink:

Gratuluję udanych zakupów Isko .

Bardzo ładne panele kupiłaś.

Prace idą w szybkim tempie, aż miło popatrzeć .

Soniczko dzięki, prace aż wrą cieszę się bardzo, już góra prawie zrobiona.

Potwierdzam słowa Soniki

Pikne zakupy

A tempa nie zwalniaj

Trzymam kciukaski i kibicuję

Dziekuję andrzejko bardzo. :wink: :D

W zimie lodówka nie potrzebna a do wiosny jakoś się odkujesz

Trzymam mocno kciukasy

Aguś, mój mąż mówi, że nerkę sprzeda a lodówkę kupi :wink:

Widzisz zawsze jest jakis pomysł

Ale bez przesady z tą nerką w zimie pożywienie za okno w końcu nerka może się jeszcze przydac

Trzymam kciukasy za prace

No masz rację :D a nerka zapewne jeszcze się przyda, masz rację Aguś :wink:

super !!!! Nerke sobie zostaw jak kiedys basen Ci sie zamarzy a zarlo do przechowania w lodowie mozesz do mnie przywozic

Hi Hi Hi,dobre Mohag, ale obawiam się, że na basen to i ja musiałabym sprzedać nerkę.

i_ska, jedzonko w mojej piwniczce można przetrzymać . A nerki - SZKODA, zostawcie ją na "czarną" godzinę

Adrianko kurcze namiary na Twoją piękną nową piwniczkę proszę. :D :lol:

To cudowne i niezapomniane wrażenia ze spędzenia pierwszej nocu u siebie i w swoim wymarzonym domu.Cieszę się razem z Wami i pozdrawiam

Kasiu niesamowite, tak nam się spodobało, że dzisiaj też jedziemy tam spać a sąsiad już zaciera ręce bo wreszcie będzie miał z kim flaszkę obalić, mój mąż aż się boi co z tego picia może być.

A pamietasz przynajmniej co Ci się śniło???

Ale Ty gnasz z pracami.

Czekam na zdjęcia i pozdrawiam

Żaba normalnie nic mi się nie sniło, a liczyłam, że jakieś numery w totka zoabczę, kurna a tu nic pustka, czarna dziura.

Zdjatka wkrótce. :wink:

• 3 weeks później...

Wow, Isko ale Ty idziesz jak burza! :o Parapety, kominek...Ciekawy ten kominek, taki nowoczesny i nietypowy. Choc pomysl juz widzialam, to jednak inny kamien i juz zrobil sie jakby calkiem cos innego.... Bardzo fajny, takiego tu jeszcze nie bylo! :D :wink:

Czy reszte tez taka nietypowa planujesz miec?

ja też gratuluję pierwszej nocki (a pewnie było ich już więcej- tylko nic nie piszesz)

Kominek rzeczywiście inny niż wszystkie. Widziałam podobne wzory na forum, ale w zupełnie innej kolorystyce. Jeśli mogę zapytać- jaki masz wkład?

Mebelki do kuchni super, super, super. Bardzo mi się podobają, z niecierpliwością czekam więc na zdjęcia gotowej kuchni.

Witaj Isko - serdecznie gratuluję kominka i witam w klubie :D , a w sumie to takiego klubu nie ma jeszcze na forum - może czas otworzyć :wink: :D ?

Co Ty na to :wink: ?

Coś czuję, że przy takim tempie prac, to Ty się wprowadzisz szybciej niż ja :D .

Przed chwilą sprawdziłam - ja kominek miałam dokładnie rok temu i nadal nie zmieniłam adresu :roll: .

Chyba ze mną jest coś nie tak :-? - zaczynam się na poważnie martwić :wink: .

Zeljko idę jak burza, to znaczy teraz wiem jak powinna pracować sprawna ekipa, mój poprzedni Wykonawca to olewał wykręcając się to raz upałem, to brakiem ludzi itp. kominek i wzór wybrał mój mąż :lol: jeżeli chodzi o pozostałą część to będzie typowa :D

ja też gratuluję pierwszej nocki (a pewnie było ich już więcej- tylko nic nie piszesz)

Kominek rzeczywiście inny niż wszystkie. Widziałam podobne wzory na forum, ale w zupełnie innej kolorystyce. Jeśli mogę zapytać- jaki masz wkład?

Mebelki do kuchni super, super, super. Bardzo mi się podobają, z niecierpliwością czekam więc na zdjęcia gotowej kuchni.

tabalugo kochana, skąd wiesz, że tych nocek było więcej :-? czyżbyś gdzieś tam w pobliżu była :D :D

wkład kominkowy jest firmy francuskiej Sequin moc nominalna chyba 18kw albo 14 kurcze :-? męża zapytam.

Kuchnia też mi się podoba, ale cena jej przekroczyła moje możliwości finasowe ok 15 tyś. :o tyle tylko, że z drewna.

a ten kamien pasowal by jak ulal do mojego granito-gresu

Mohag kamień jest w rzeczywistości jeszcze piękniejszy :wink:

Witaj Isko - serdecznie gratuluję kominka i witam w klubie , a w sumie to takiego klubu nie ma jeszcze na forum - może czas otworzyć ?

Co Ty na to ?

Coś czuję, że przy takim tempie prac, to Ty się wprowadzisz szybciej niż ja .

Przed chwilą sprawdziłam - ja kominek miałam dokładnie rok temu i nadal nie zmieniłam adresu .

Chyba ze mną jest coś nie tak - zaczynam się na poważnie martwić

Soniczko oczywiście, że zakładamy klub "pękniętych kominków" jestem ZA :D :D

Jeżeli chodzi i przeprowadzkę to na tynkowaniu wnętrz kończę koniec kasy:cry:

Soniko nie rozumiem trzeciego zdania o tej zmianie adresu :-? :cry:

kasiu64 cieszę się, że ci się wszystko podoba, zgodnie z prośbą piesio został posmyrany za uszkiem był bardzo zadowolony :D

Pozdrawiam wszystkich :wink:

Piesio jako mafiozo SUPER SUPER :) odemnie też smyraki :)

Kominek bardzo fajny i teraz to się chyba muszę wprosić na oglądanie owego na żywo i długie Polaków rozmowy na w/w temat :wink: :) Prace idą bardzo sprawnie i bardzo mi się podoba tempo :)

A jaki dalszy plan działania i kiedy godzina zero :)

A myslę że Sonice chodziło o to że nadal nie mieszka 8)

i_ska, ŁAŁŁ !!! :o :o :o PIĘKNY ten kominek ! Wyszedł rewelacyjnie !!!

Parapety widzę, że też już zamontowane . Ładnie komponują z oknami. Czy wiesz już może, czy ten ich kolor jest lazurowy? Widać słoje drewna ?

GRATULUJĘ postępów ! :p Robi się coraz piękniej !!!

Pozdrówka :D