Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

Piesio jako mafiozo SUPER SUPER odemnie też smyraki

Kominek bardzo fajny i teraz to się chyba muszę wprosić na oglądanie owego na żywo i długie Polaków rozmowy na w/w temat Prace idą bardzo sprawnie i bardzo mi się podoba tempo

A jaki dalszy plan działania i kiedy godzina zero

A myslę że Sonice chodziło o to że nadal nie mieszka

Aguś Piesio posmyrany i zadowolony, AGA ZAPRASZAM DO SIEBIE NA OGLĄDANIE KOMINKA JAK NAJBARDZIEJ i OCZYWIŚCIE DŁUGIE POLAKÓW ROZMOWY.

Godzina zero nastapi chyba w przyszłym roku ???? Z Soniką się kapnęłam po tym jak napisałam to zapytanie :oops: no cóż spóźniony zapłon mam.

Iwona, gratukuję kominka

Zdradzisz sekret inansowy? Ostatnio zbieram tego typu informację, ponieważ mam nadzieję, że w tym roku i my sobie kominek obudujemy.

Pierwszej nocy w domu gratuluję jednak najbardziej

Kominek kosztował mnie 9000 zł ale ze wszystkim, kamień, DGP, robocizna, wkład. Nocka super była.

tak nie wzbudzisz mojej zazdrosci jako ze u mnie kominka brak a czy jest piekniejszy w rzeczywistosci, to sie moze kiedys z Aga przekonamy

:cry: :cry: :cry: a na zwiedzanie zapraszam.

i_ska, ŁAŁŁ !!! PIĘKNY ten kominek ! Wyszedł rewelacyjnie !!!

Parapety widzę, że też już zamontowane . Ładnie komponują z oknami. Czy wiesz już może, czy ten ich kolor jest lazurowy? Widać słoje drewna ?

:oops: :oops: Adriano znowu zapomniałam ale obiecuję ci dowiem się.

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam dziewczyny :D

Aguś i Mohag Dzięki za troskę bardzo miłe jak ktoś o kimś pamięta :D Baaaaardzzooo długo mnie nie było fakt, ale były pewne problemy, które zostały złagodzone i wszystko wraca do normy. No niestety jeszcze nie mieszkam, :cry: bo wykańczam brakuje mi jeszcze sporo rzeczy. Niedługo zacznę pisać dziennik dalej bo obecnie nie mam internetu w domciu tylko w pracy w a w pracy raczej nie mam kiedy pisać.

Pozdrowionka :wink:

• 2 weeks później...