i_ska 04.08.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Piesio jako mafiozo SUPER SUPER odemnie też smyraki Kominek bardzo fajny i teraz to się chyba muszę wprosić na oglądanie owego na żywo i długie Polaków rozmowy na w/w temat Prace idą bardzo sprawnie i bardzo mi się podoba tempo A jaki dalszy plan działania i kiedy godzina zero A myslę że Sonice chodziło o to że nadal nie mieszka Aguś Piesio posmyrany i zadowolony, AGA ZAPRASZAM DO SIEBIE NA OGLĄDANIE KOMINKA JAK NAJBARDZIEJ i OCZYWIŚCIE DŁUGIE POLAKÓW ROZMOWY. Godzina zero nastapi chyba w przyszłym roku ???? Z Soniką się kapnęłam po tym jak napisałam to zapytanie no cóż spóźniony zapłon mam. Iwona, gratukuję kominka Zdradzisz sekret inansowy? Ostatnio zbieram tego typu informację, ponieważ mam nadzieję, że w tym roku i my sobie kominek obudujemy. Pierwszej nocy w domu gratuluję jednak najbardziej Kominek kosztował mnie 9000 zł ale ze wszystkim, kamień, DGP, robocizna, wkład. Nocka super była. tak nie wzbudzisz mojej zazdrosci jako ze u mnie kominka brak a czy jest piekniejszy w rzeczywistosci, to sie moze kiedys z Aga przekonamy a na zwiedzanie zapraszam. i_ska, ŁAŁŁ !!! PIĘKNY ten kominek ! Wyszedł rewelacyjnie !!! Parapety widzę, że też już zamontowane . Ładnie komponują z oknami. Czy wiesz już może, czy ten ich kolor jest lazurowy? Widać słoje drewna ? Adriano znowu zapomniałam ale obiecuję ci dowiem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.08.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 i_ska, O.K. Ja spokojnie poczekam, jestem cierpliwa A piesio w okularkach wygląda świetnie Prawdziwy macho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Napewno się wprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Iska - gdzie Ty się podziałaś ? Tak długo już Cię nie ma na forum, że zaczynam się martwić. Czy wszystko u Ciebie w porządku - odezwij się, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No właśnie ? i_ska, HOOP ! HOOP ! ... co z Tobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Iska - WRACAJ . A może Ty już mieszkasz i nie masz dostępu do netu? Tak czy inaczej czekamy na Ciebie - odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.09.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witajcie Kochani jestem cały czas ale jako już raczej czytelnik niż pisarz ale to przejściowe. Cały czas śledzę moje ulubione dzienniki i dalej tak będę robić mam nadzieję, że wkrótce coś napiszę. pozdraiwam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 I co nadal cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 I co nadal cisza cisza straszna... nawet echo nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Może ona już mieszka i dlatego taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.10.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witam dziewczyny Aguś i Mohag Dzięki za troskę bardzo miłe jak ktoś o kimś pamięta Baaaaardzzooo długo mnie nie było fakt, ale były pewne problemy, które zostały złagodzone i wszystko wraca do normy. No niestety jeszcze nie mieszkam, bo wykańczam brakuje mi jeszcze sporo rzeczy. Niedługo zacznę pisać dziennik dalej bo obecnie nie mam internetu w domciu tylko w pracy w a w pracy raczej nie mam kiedy pisać. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.10.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 i_ska, miło Cię znów słyszeć Dobrze, że problemy się załagodziły i możesz znów być z nami. Cieszę się ! Serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na wpis w Twoim Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Fajnie że jesteś mam nadzieję że u Was wsyztsko wporządku a problmey poleciały w siną dalej czekma na szczegóły w dzienniku Pozdrawiam gorąco i trzymam jak zawsze kciukasy za pomyslność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 czekamyy czekamy i pozdrawiamy facio rónież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 czekamyy czekamy i pozdrawiamy facio rónież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Iska gdzi ety jesteś?????????????????????????????? Odezwij sie Co u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Iska gdzi ety jesteś?????????????????????????????? Odezwij sie Co u ciebie No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 No wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Gdzieś po Forum biega ale swojego dziennika chyba nie może znaleźć A my tu czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 I_ska PUK,PUK zawitaj do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts