Nulla 18.05.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Hej , dlaczego uważasz że Twój dziennik mało kto czyta, ?Ja czytam regularnie, ale co do okien to nie pomogę bo sie na tym nie znam, poczytaj wątek poszukuję dobrych okien to może coś ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.05.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 NULLA JESTEŚ WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.05.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 i_ska Przeczytałem Twój dziennik z zapartym tchem od deski do deski, a teraz zacząłem czytać jeszcze raz. Nie powiem, ale stresujących przygód miałaś co niemiara WALCZ i się nie poddawaj. POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.05.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witaj inżynierze Wielkie dzięki za słowa otuchy, to dla mnie bardzo dużo, zobaczymy co się dalej będzie działo, mam nadzieję, że nie wyląduję na deprimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 20.05.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 I_ska nie daj się, dzielna kobita jesteś i dasz sobie radę z ekipą, a co do cegieł jak trochę powycinają to sie im nic nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witaj Nulla No do Ciebie mi jeszcze daleko Nulla, ale trzymam się, już dzisiaj mam lepszy humor Dzięki Nulla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pięknie wygląda Twoja budowa! Taki porządeczek- Elegancja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witaj alfredo Dzięki za dobre słowo, ale to tylko pozory robię zdjęcia tam gdzie jest właśnie posprzątane gdybys zobaczyła teren obok drogi masakra pozdrawiam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 26.05.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 I_ska jak tam cięcie cegieł, czemu nic nie piszesz? Ja tu na aktualności czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Dzięki Iska za namiary na producentów terivy zadzwoniłam ustaliłam, przeliczyłam ( transport za darmo) i ich wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 27.05.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witaj acca5 No to super !! cieszę się bardzo, że mogłam pomóc. pozdrowionka i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.06.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 jak to pomiędzy toba a wykonawcą? przecież możesz budować w systemie gospodarczym i wtedy co? ja czegoś tu nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Witaj Nulla Widzisz to chyba ja niesprecyzowałam miałam na mysli Wykonawcę tych wnętrzności w skrzynce musiał to robic ktoś z uprawnieniami elektrycznymi i jak on to zorbi to spisuje się taki protokół zdawczo-pomiarowy czy coś takiego i zanosi do energetyki i oni go potem sprawdzają a ja takiego czegoś nie miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 13.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 hej..czy kupilas juz komin z IBF?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witaj aqep Z tymi kominami to było lekkie zamieszanie, był pan z IBF na budowie i dobrał mi komin ponieważ nie bylo już panów z budowy, dokładnie przekazałam informację dla pana budowniczego i poleciałam zamówić je pan powiedział, że pojedzie do hurtowni i zamówi te kominy, pojechał i co się okazało pan z tejże hurtowni (polecanej przez tego pana od kominów) powiedział, że mają awarię systemu i nic dzisiaj nie załatwią, więc pojechał na drugi dzień pan powiedział, że NIE PROWADZĄ SPRZEDAŻY TYCH KOMINÓW ale mogą sprowadzić i to potrwa ok 5 dni, na co mój pan od budowy powiedział, że tyle czekać nie będzie, wrócił się do innej hurtowni i tam mu zaproponowli takie same tylko firmy ECO som no i tańsze za dwa kominy o wys 6 m (jeden do kominka jeden do kotla z wentylacją + ocieplenie i inne bajery) zapłaciłam 2950 zł i dostawa na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 14.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Zaletą ścianki kolankowej jest to, że masz więcej miejsca na poddaszu (im wyższa ta ścianka, tym wyżej zaczyna sie skos dachu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witam Joanka77 Dzieki za odpowiedź, tak tez myślałam, że zwiększa to powierzchnię użytkową, ale chciałabym też wiedzieć, czy taka ścianka to rzeczywiście droga jest (bo tak słyszałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 14.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Kosztuje tyle samo co ściana parteru. Może być jedynie droższa o słupki z betonu którymi się ją wzmacnia. Ale nie jest to jakiś wielki koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Witaj ponownie joanka77 No to mam już orientacyjny koszt, dzięki wielkie za podpowiedź będę się teraz ostro zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.06.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Chętnie pooglądałabym zdjęcia... .Ale wszędzie tylko x pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts