Adriano Komputero 21.12.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Radosnych Świąt i szczęścia w Nowym Roku !!! http://kartki.onet.pl/_i/d/szopka2_ok3_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.12.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witajcie dziewczyny!! Jak Ja Wam dziękuje za tą ilość kartek i życzeń świątecznych, znowu mogłam się przekonać, że jest grono osoób mi przyjaznych i pamiętających o moim zakurzonym dzienniku . Niestety ja tylko moge pisać z pracy w domu nie mam netu ale obiecuję, że jak tylko się wprowadzę to Wam napiszę co u mnie słychać i jak wygląda moja budowa i z kim ją prowadzę obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.12.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Jak się odezwie to tak tajemniczo że można paśc z ciekawości Dobrze że budowa nauczyła mnie trochę cierpliwości Czekam na wieści, bardzo niecierpliwie Pozdrawiam gorąco i trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Druidus 15.01.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Przede wszystkim, gratuluję kominka - ekstra pomysł! Mam też pytanie o to, jak się sprawuje ten wkład Sequin?Na forum wszyscy tylko Tarnava, Jotul i Spartherm, a w sumie mi się ten Sequin podoba, tylko chciałbym się dowiedzieć, jak się Wam w nim pali?Zawsze ważna jest przecież opinia właściciela i użytkownika... Może jakieś większe zdjęcia na priva całego kominka z wkładem dałoby się wysłać? mail to druid(małpa)poczta.okay.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 22.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Super domek i super pomysłyRozumiem, że domek będzie wykończony w nowoczesnym stylu. Jeżeli mogę, to proszę o odpowiedź:1. Jakiego koloru jest dach i okna2. Jak sa zamontowane rolety zewnętrzne, czy zostawialiście miejsce pod nadprożem, czy inaczej? Z góry dziękuję i życzę wielu trafnych decyzji przy wykańczaniu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.02.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witaj Druidus bardzo się ceiszę, że podoba Ci się mój kominek jeżeli chodzi o wkałd to sequin jest rewelacyjny ponieważ dzielnie zniósł nieumięjtne jeszcze obchodzenie się z paleniem w kominku, wchodzą tam drewna o długości 40-50 cm, naprawdę z czystym sercem mogę powiedzieć, że pan który nam go polecił nie pomyił się, nie wiem na ile Ci pomogłam ta moją niezbyt fachową opinią ale tyle umiem się wypowiedzieć na temat tego wkładu. Jeżeli tylko wpadnę na budowę to porobię trochę zdjęć i poczytam więcej w instrukcji kominka. i wyślę Ci na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 S&M Jeżeli chodzi o wykończenie domu to zobaczymy co za styl wyjdzie każdy ma inną koncepcję co do wykończenia cały czas zmieniamy koncepcję. Jeżeli chodzi o dach to kolor brąz (czekolada), okna drewniane w kolorze mało może powszechnym "palisander" też jakby czekolada, rolety to RKS czyli wmonotwywane pod nadprożem w trakcie stawiania ścian, nie zostawialiśmy miejsca zamówiliśmy skrzynki RKS i pan budowlaniec zamontował je jak stawiał ściany i tak zostało do momentu montażu okien, poniewż rolety i okna montuje się w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 i_ska, czekam i czekam, a tu wciąż brak wpisów ... . i_ska - postaraj się Pozdrawiam cieplutko i nadal cierpliwie czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 i_ska zdecydowanie się obijasz na forum a my tak czekamy i co?????????????????????????????????????????????????????Pozdrawiam mimo obijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 02.02.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Moje kochaniutkie Adriano Komputero i Kasiu64 Już niedługo nadrobię braki serio nawet nie wiecie jak mi Was brakuje, jak tylko mam chwilkę to czytam forum i Wasze dzienniki ale te chwilki zdarzają się bardzo żadko bo internet mam tylko w pracy a tu Kierownictwo patrzy co robię ale namwaiam rodziców aby założyli internet w domu ale oni się nie dają zreformować, powtarzają, że jak ja się wyprowadzę to im nie będzie potrzebny, ech kochaniutkie jak tylko się da coś naskrobac napewno to zrobię, zresztą u mnie w domku zmian nie ma tak jak było tak zostało, ale za to mam frajdę czytając Wasze dzienniki jak Wam to wszystko ślicznie idzie. Już wkrótce otworzę nowy dziennik, bo ten przeładowany jest zdjęciami i długo się otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Moje kochaniutkie Adriano Komputero i Kasiu64 Już niedługo nadrobię braki serio nawet nie wiecie jak mi Was brakuje, jak tylko mam chwilkę to czytam forum i Wasze dzienniki ale te chwilki zdarzają się bardzo żadko bo internet mam tylko w pracy a tu Kierownictwo patrzy co robię ale namwaiam rodziców aby założyli internet w domu ale oni się nie dają zreformować, powtarzają, że jak ja się wyprowadzę to im nie będzie potrzebny, ech kochaniutkie jak tylko się da coś naskrobac napewno to zrobię, zresztą u mnie w domku zmian nie ma tak jak było tak zostało, ale za to mam frajdę czytając Wasze dzienniki jak Wam to wszystko ślicznie idzie. Już wkrótce otworzę nowy dziennik, bo ten przeładowany jest zdjęciami i długo się otwiera. Kochana zamiast zakładać nowy dziennik usuń tylko zdjątka ze starego.Ja protestuję przeciw zamianom dzienników. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ja też protestuję I czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Isko - zaniedbujesz nas okrutnie!!!!!!!!, ale i tak Ci życzę Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy, suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek, bogatego zajaca i jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny Sonika http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg i napisz wreszcie co u Ciebie - choćbyś miała nawet zostać po godzinach pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 I_ska, na Święta Wielkanocne przesyłam kosz pełen świątecznych życzeń wplecionych między wiosenne kwiaty, lukrowane babki, kolorowe pisanki, cukrowe baranki i bazie. Radosnych, pogodnych i miłych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witajcie Soniko, Adriano Komputero, Ago J.G dziewczyny jak ja Wam dziękuję za życzenia Świąteczne, ;D qurcze jak mi głupio, że nie odpisałam, ale nie mam internetu w domu i jak mogę to popisuję i poczytuję w pracy ale rzadko się zdarza Dzisiaj akurat tak mi się zdarzyło i mogę sobie poprzeglądać i widzę jak pamiętacie o mnie. Dziewczyny od przyszłego tygodnia ruszę z dziennikiem zostanę po pracy godzinkę i nadrobię a dużo już mam do pokazania i opisania. Obiecuję, że już nie zaniedbam Was. Pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts