Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie dziewczyny!!

Jak Ja Wam dziękuje za tą ilość kartek i życzeń świątecznych, znowu mogłam się przekonać, że jest grono osoób mi przyjaznych i pamiętających o moim zakurzonym dzienniku :D . Niestety ja tylko moge pisać z pracy w domu nie mam netu :( ale obiecuję, że jak tylko się wprowadzę to Wam napiszę co u mnie słychać i jak wygląda moja budowa i z kim ją prowadzę obecnie :D

• 3 weeks później...

Witam

Przede wszystkim, gratuluję kominka - ekstra pomysł!

Mam też pytanie o to, jak się sprawuje ten wkład Sequin?

Na forum wszyscy tylko Tarnava, Jotul i Spartherm, a w sumie mi się ten Sequin podoba, tylko chciałbym się dowiedzieć, jak się Wam w nim pali?

Zawsze ważna jest przecież opinia właściciela i użytkownika...

Może jakieś większe zdjęcia na priva całego kominka z wkładem dałoby się wysłać? mail to druid(małpa)poczta.okay.pl

Pozdrawiam

Super domek i super pomysły

Rozumiem, że domek będzie wykończony w nowoczesnym stylu.

Jeżeli mogę, to proszę o odpowiedź:

1. Jakiego koloru jest dach i okna

2. Jak sa zamontowane rolety zewnętrzne, czy zostawialiście miejsce pod nadprożem, czy inaczej?

Z góry dziękuję i życzę wielu trafnych decyzji przy wykańczaniu domku

• 2 weeks później...

Witaj Druidus

bardzo się ceiszę, że podoba Ci się mój kominek ;) jeżeli chodzi o wkałd to sequin jest rewelacyjny ponieważ dzielnie zniósł nieumięjtne jeszcze obchodzenie się z paleniem w kominku, wchodzą tam drewna o długości 40-50 cm, naprawdę z czystym sercem mogę powiedzieć, że pan który nam go polecił nie pomyił się, nie wiem na ile Ci pomogłam ta moją niezbyt fachową opinią ale tyle umiem się wypowiedzieć na temat tego wkładu.

Jeżeli tylko wpadnę na budowę to porobię trochę zdjęć i poczytam więcej w instrukcji kominka. :wink: i wyślę Ci na maila.

S&M

Jeżeli chodzi o wykończenie domu to zobaczymy co za styl wyjdzie :-? każdy ma inną koncepcję co do wykończenia cały czas zmieniamy koncepcję. Jeżeli chodzi o dach to kolor brąz (czekolada), okna drewniane w kolorze mało może powszechnym "palisander" też jakby czekolada, rolety to RKS czyli wmonotwywane pod nadprożem w trakcie stawiania ścian, nie zostawialiśmy miejsca zamówiliśmy skrzynki RKS i pan budowlaniec zamontował je jak stawiał ściany i tak zostało do momentu montażu okien, poniewż rolety i okna montuje się w tym samym czasie. :wink:

Moje kochaniutkie Adriano Komputero i Kasiu64

Już niedługo nadrobię braki serio :( nawet nie wiecie jak mi Was brakuje, jak tylko mam chwilkę to czytam forum i Wasze dzienniki ale te chwilki zdarzają się bardzo żadko bo internet mam tylko w pracy a tu Kierownictwo patrzy co robię :( ale namwaiam rodziców aby założyli internet w domu ale oni się nie dają zreformować, powtarzają, że jak ja się wyprowadzę to im nie będzie potrzebny, ech kochaniutkie jak tylko się da coś naskrobac napewno to zrobię, zresztą u mnie w domku zmian nie ma tak jak było tak zostało, ale za to mam frajdę czytając Wasze dzienniki jak Wam to wszystko ślicznie idzie.

Już wkrótce otworzę nowy dziennik, bo ten przeładowany jest zdjęciami i długo się otwiera. :wink:

Moje kochaniutkie Adriano Komputero i Kasiu64

Już niedługo nadrobię braki serio :( nawet nie wiecie jak mi Was brakuje, jak tylko mam chwilkę to czytam forum i Wasze dzienniki ale te chwilki zdarzają się bardzo żadko bo internet mam tylko w pracy a tu Kierownictwo patrzy co robię :( ale namwaiam rodziców aby założyli internet w domu ale oni się nie dają zreformować, powtarzają, że jak ja się wyprowadzę to im nie będzie potrzebny, ech kochaniutkie jak tylko się da coś naskrobac napewno to zrobię, zresztą u mnie w domku zmian nie ma tak jak było tak zostało, ale za to mam frajdę czytając Wasze dzienniki jak Wam to wszystko ślicznie idzie.

Już wkrótce otworzę nowy dziennik, bo ten przeładowany jest zdjęciami i długo się otwiera. :wink:

Kochana zamiast zakładać nowy dziennik usuń tylko zdjątka ze starego.Ja protestuję przeciw zamianom dzienników. :roll: :roll: :roll: Pozdrowionka :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Isko - zaniedbujesz nas okrutnie!!!!!!!!, ale i tak Ci życzę :wink:

Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy,

suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek,

bogatego zajaca

i jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny

Sonika

http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg

i napisz wreszcie co u Ciebie - choćbyś miała nawet zostać po godzinach :wink:

pozdrowionka :D

• 2 weeks później...

Witajcie

Soniko, Adriano Komputero, Ago J.G dziewczyny jak ja Wam dziękuję za życzenia Świąteczne, ;D qurcze jak mi głupio, że nie odpisałam, ale nie mam internetu w domu :( i jak mogę to popisuję i poczytuję w pracy ale rzadko się zdarza :cry: Dzisiaj akurat tak mi się zdarzyło i mogę sobie poprzeglądać i widzę jak pamiętacie o mnie. Dziewczyny od przyszłego tygodnia ruszę z dziennikiem zostanę po pracy godzinkę i nadrobię a dużo już mam do pokazania i opisania.

Obiecuję, że już nie zaniedbam Was. :wink: Pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze.