kasia64 17.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No to czekamy na wieści i wiosennie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ... qurcze jak mi głupio, że nie odpisałam, Dziewczyny od przyszłego tygodnia ruszę z dziennikiem zostanę po pracy godzinkę i nadrobię a dużo już mam do pokazania i opisania. Obiecuję, że już nie zaniedbam Was. Pozdrawiam i dziękuję raz jeszcze. Trzymamy Cię za słowo Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.04.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 oooo widze ze moja sasiadka sie odnalazla nadrabiaj, nadrabiaj zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 02.05.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Bardzo fajny domek. Czekam niecierpliwie na koniec majówki, aby zobaczyć kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 No,no nie próżnujecie Ślicznie się robi - nawet kotłownia w kafelkach - LUXUSY!!!Domek ocieplony robi wrażenie .Czekam na więcej zdjęć ściskając kciukasy za dalsze prace i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 i_ska, a ja już myślałam, że "obiecanki cacanki, a głupiemu radość" . Super , że wróciłaś do grona piszących, nie tylko "podglądających" Domek się ociepla i dobrze, bo pogoda sprzyja. My chcemy w tym miesiącu położyć tynk zdobny i pomalować farbą silikonową. Myślałaś już o kolorze elewacji ? Na jaki się zdecydujecie ? Podłogi wyszły bardzo ładnie. Czy to laminat, czy drewno ? Układaliście je jako "pływające"? Czekam na dalsze relacje ! Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.05.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 eee to juz niedlugo mozna byloby sie wprowadzac Wiem ze z tym przeciaganiem terminu podlaczenia gazu jest wnerwiajace, ale pomysl ze nie tak dawno nie mialas zadnych widokow na gaz a jednak bedziesz go miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.05.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Basiu Z - Zdjęcia wkrótce, bo nie było komu robić bo wszyscy sie rozchorowali ech zawsze tak jest. kasia64 - No powoli zaczyna się robić jak w domu a nie jak na placu boju ,ale jeszcze strasznie się kurzy co mnie bardzo denerwuje. A od tego ocieplenia mam pełno styropianu w domu, którego za skarby nie można wymieść. Adrianko No wróciłam, wróciłam na forum tylko tyle, że będzie to trochę rzadko, ze względu na to, że internet mam tylko w pracy. jeżeli chodzi o kolor elewacji to planujemy coś w kolorze piasku pustyni lub coś z pomarańczy ale to jeszcze jest do uzgodnienie bo tynk robimy w przyszłym roku. jeżeli chodzi o podłogi to to są zwykłe panele, jeżeli chodzi o formę układania to co znaczy pływające ? Relacje z budowy wkrótce, bo u mnie w domu szpital. Mohag No planujemy się wprowadzić w tym roku na 100% ale ta gazownia to nam sen z powiek spędza. Zobaczymy czy zdążą to zrobić w terminie czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 12.06.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam sąsiadkę teraz już wiem czyj pies niezbyt życzliwie na nas patrzył jak wracaliśmy z (jeszcze pustej) działki rowerami (a płot z tyłu domu mieliście niekompletny i lekko się obawiałam czy ulegnie instynktowi i pogna za nami ) a swoją drogą fajnie, że zrobili wam asfalt, jest jak jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.06.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam ponownie No to mnie z rozbawiłaś, mój pies jest bardzo łagodny tylko tak wygląda poważnie ale to typowo kanapowy pies i strasznie lubi szczekać (aż nas to dobija) no asfalt mamy, ogrodzenia jeszcze nie ale czekamy na gazownię która się grzebie Pozdrowionka i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 13.06.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 a nie chcecie postawić na czas przejściowy butli z gazem? nasi znajomi zrobili tak w Górzycy, po roku dopiero gazownia ich podłączyła.. a swoją drogą dziwna sprawa - my gaz mamy, moja koleżanka z pracy, która mieszka na początku waszego asfaltu też z tego co wiem ma - a wam zrobić nie chcą? nic tylko się wkurzyć - MONOPOLIŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.06.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witaj Wiesz co nie będę stawiać butli, bo oni mieli czas do dzisiaj nam tą sieć wykonać, tylko widzisz jak oni się spóźniają to jest Ok a spróbuj tylko Ty się spóźnić z opłatami Przeczytałam umowę i nie ma tam mowy o karach umownych no tak się zabezpieczyli, że szok. Mam nadzieję, że do jesieni już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.06.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 i_ska, u nas też mieli zakładać gazociąg , ale czekają nie wiadomo na co . Wszyscy właściciele poskładali już wnioski, zrobiono projekt, mają zgodę na budowę - i nie budują A my jesteśmy w rozterce - czy robić prowizorkę (małe butle z gazem) czy wydzierżawić zbiornik . Orientowałaś się może w kosztach takiej dzierżawy i montażu zbiornika ? P.S. Nie ociągaj się i "skrobnij" coś w Dzienniku , bo puchy ... Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witaj Adrianko Jak miło, że zaglądasz do mnie, jeżeli chodzi o dzierżawę butli to nic się nie orientowałam bo jak głupia czekam aż się ruszy z tym gaziociągiem, muszę powiedzieć, że mnie trochę podłamałaś tym, że macie pozwolenie na budowę i oni nic nie robią to już jest skandal pieniądze miałam wpłacić w ciągu 7 dni od daty podpisania umowy a oni mieli to zrobić do 45 tygodni jutro mija 45 tydzień a Pani w gazowni się jąka i mówi, że się lekko opóźni może sierpień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.06.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 i_ska, no, zaglądam, zaglądam , tylko, że trudno Cię zastać Skoro termin upływa jutro, a oni jeszcze nie zaczęli nic z gazem robić, to znaczy, że szykują się na wypłaty odszkodowań . Umowa chyba przewiduje taki wariant ? Qurcze, że te wszystkie sprawy muszą się tak ciągnąć ... ręce opadają ... Jak będziesz miała nowe wieści - daj znać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.06.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Adrianko Przewertowałam umowę wszerz i w poprzek i nic nie ma o karach za opóźnienie wykonania sieci, są kary ale za to, że np w danym terminie nie puszczą nam gazu a takiego terminu nam nie dali, nie wiem ja prawnikiem nie jestem ale ja tego tak nie zostawię. Jeżeli chodzi o wpisy do dziennika, to będą oczywiście może w przyszłym tygodniu coś naskrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.06.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Weekend majowy już dawno minął Pisz pisz co tam u Ciebie i zdradź tajemnicę gdzie byłas jak Cię nie było Trzymam kciuki za ten gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witaj Iska - kiedy się nad nami zlitujesz i coś do nas napiszesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witaj Iska - kiedy się nad nami zlitujesz i coś do nas napiszesz????? Właśnie, kiedy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.07.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ... Jeżeli chodzi o wpisy do dziennika, to będą oczywiście może w przyszłym tygodniu coś naskrobię. i_ska - i co z Tobą ? Zrobiłaś sobie wakacje ? Gdzie wypoczywasz ? Życzę ładnej pogody ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts