i_ska 20.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witaj zabo_goniu takie oczy zrobiłam co ty serio nic nie ma tylko X zaraz sprawdzę u koleżnek czy rzeczywiście się nie otwiera,jak nie to poproszę mojego informatyka o naprawę albo radę sorki goniu postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witaj zabo_goniu takie oczy zrobiłam co ty serio nic nie ma tylko X zaraz sprawdzę u koleżnek czy rzeczywiście się nie otwiera,jak nie to poproszę mojego informatyka o naprawę albo radę sorki goniu postaram się poprawić Spokojnie, już są. . To pewnie wina mojego komputera. Ściany aż rażą w oczy bielą....Mam nadzieję, że za parę dni moje też będą takie wysokie...A myślałam, że tylko u mnie taki bałaganik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 No 14 tys. za kominek, to rzeczywiście sporo. Co do ścianki kolankowej to też mamy. Dach nie zachodzi nam dzięki temu na okna tarasowe. Pomieszczenia na poddaszu są bardziej funkcjonalne i jest więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 zabo_goniu - cieszę się, że zdjęcia ci się otworzyły, sprawdzałam na innych kompach i się otwierały ale z odpowiedzią czekałam do powrotu do domu aby tu sprawdzić i też się otwierały, własnie miałam Ci napisać ale widze, że już OK, a co do bałaganiku to w samym domku jest super czysto a wokoło matko kochana pobojowisko. Ja też mam nadzieję, oglądnąć niedługo Twoje zdjątka z domku. Funiu - też mnie martwi ta cena ale będę coś mysleć aby mieć ten kominek, a co do ściany kolankowej to bardzo intensywnie o niej myślę, ale ponoć to jest wydatek ok 10 tyś więcej, moja architekt mi odradza, a muszę do końca tygodnia się zastanowić bo strop będą kładli i trzeba decydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Niektóre domy po podniesieniu ścianki kolankowej nie wyglądają ładnie. Mam wrażenie, że dach jest jakby za wysoko i wygląda jak beret. Ale to są tylko takie moje odczucia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.06.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 zabo_goniu JA TEŻ MAM TAKIE ODCZUCIA SERIO u mnie na wiosce jest taki dom i ja się śmieję że wygląda jak w czapie i nie podoba mi się ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Ciekawa jestem bardzo czy znalazłaś wykonawcę kominka za mniejsze pieniądze? no coż zawsze miałam dar do przepłacania a kasa to mi się przez palce przelewa Skąd ja to znam ? Też się wciąż martwię, że w pewnym momencie utkniemy i też mam beznadziejną pracę , ale jakoś tę budowę trzeba pchać, więc się tak bardzo nie przejmuj. Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło pomyślnie. A tego nagabywacza też bym pogoniła . Czekamy na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Dorga Soniko Jeżeli chodzi o Wykonawcę kominka, to nie znalazłam jeszcze, ponieważ mój kolega podsunął mi adres firmy kamieniarskiej w której robią różne rzeczy z kamienia m.in. obudowy, muszę tam zadzwonić i się dowiedzieć jak i co i za ile, jeżeli chodzi o podłączenie kominka i te kanały to chyba zostanę przy tym Wykonawcy bo w moim mieście jest tylko dwóch wykonawców, ale to się wkrótce okaże, narazie nie mam na nic ochoty . SONIKA Dzięki za wsprcie już mi lepiej jak to przeczyałam A co do kasy to nigdy szczęścia nie miałam nawet trójki w totka nie mogę trafić a nagabywacza przegonię. Dzięki Sonika zdjęcia we wtorek. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.06.2005 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 nawet trójki w totka nie mogę trafić ja też nie i na wszelki wypadek nie gram wogóle cobym się nie stresowała jeszcze bardziej. Dzisiaj wtorek - czekamy na obiecane zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.06.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam, Idziemy prawie równo, z tym, że Ty lekko prowadzisz. U mnie właśnie robią nadproża. Bardzo pododa mi się wykusz w salonie! . Życzę mniej kłopotów w pracy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.06.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witaj Soniko zdjęcia już są z tym, że mało efektowne. Witaj zabo_goniu Wiem, wiem, że idziemy łeb w łeb czynnie czytam Twój dzienniczek, ale masz szanse na prowadzenie, bo mój pan od budowy przerwe sobie zrobił. A z pracą no cóż masz ją żle nie masz jej też źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wreszcie znalazlam troche czasu na przeczytanie Twojego dziennika. Serdeczne gratulacje i trzymam kciuki za dalsze postepy. Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witaj AgnesK Dzięki Agnes, bardzo się cieszę i dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No tak tu już z naszym chłopami jest: raz chcą podłogówkę raz nie. W ogóle sie nie przejmuj, tylko i tak rób swoje. Niech sobie pogada. Co do budowlańców - trudno, zeby chłopaki w uniformach w taki upłał robili - a mąż pogada i mu przejdzie. Pozdrówka. Ps. fajnie mury pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 i_ska no co ty tak to zarzenowana, a tak chłopowi nie potrafisz wytłumaczyć, że jak chce romantycznie ma skórach przed kominkiem to podłogówka musi być, co by mu siedzisko (miało być krócej ale przez admina przekłąmuje ) nie zmarzło. Argumentu o sobie nie wstawiaj, bo odparuje, że mu kit wciskaż iż ciebie nie rozgrzewa, i po tych Chip & Dailsach w słoneczku dopiero sobie nabrechtasz. Znowu nie ma smila "śmiech przez łzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.07.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 O matko kochana a to mnie zatkałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Będziesz mieć śliczny domek. Już widzę ten wymarzony kominek. Super wykusz!!!! To jest coś co bardzo mi się podoba, a czego nie mam. Mężowi z tą podłogówką może się jeszcze zmienić - musisz tylko nad Nim popracować - a podłogówkę planujesz wszędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 03.07.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Witaj Soniko No mąż się powoli przekonuje po raz drugi do podłogówki, jeżeli chodzi o rozkład podłogówki to tylko hol, kuchnia i łazienki, pozostałe pomieszczenia bedą w panelach a to nie jest dobry materiał na podłogówkę pomimo, że już istnieją specjalne gatunki drewna. Jeżeli chodzi o domek to co tu dużo mówić ty to dopiero masz śliczny dom, a jak w środku super!! i no i realizujesz już budowę tego pięknego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 My też mamy podłogówkę w kuchni i w dużej łazience i jeszcze w gabinecie. W holu nie dawaliśmy. A jeśli chodzi o kominek, to też dojdziesz szybciutko do momentu realizacji - jestem pewna . Najważniejsze, że już wiesz jaki chcesz mieć. Wybory zawsze zajmują wiele czasu - przynajmniej u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 05.07.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 I_ska chwilę mnie nie było a tu takie zmiany, aż mnie zatkało trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts