Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj zabo_goniu

:o takie oczy zrobiłam co ty serio nic nie ma tylko X zaraz sprawdzę u koleżnek czy rzeczywiście się nie otwiera,jak nie to poproszę mojego informatyka o naprawę albo radę sorki goniu postaram się poprawić :(

Spokojnie, już są. :D . To pewnie wina mojego komputera. Ściany aż rażą w oczy bielą....Mam nadzieję, że za parę dni moje też będą takie wysokie...A myślałam, że tylko u mnie taki bałaganik.... :lol: :lol:

zabo_goniu - cieszę się, że zdjęcia ci się otworzyły, sprawdzałam na innych kompach i się otwierały ale z odpowiedzią czekałam do powrotu do domu aby tu sprawdzić i też się otwierały, własnie miałam Ci napisać ale widze, że już OK, :D a co do bałaganiku to w samym domku jest super czysto a wokoło :o matko kochana pobojowisko. Ja też mam nadzieję, oglądnąć niedługo Twoje zdjątka z domku.:wink:

Funiu - też mnie martwi ta cena ale będę coś mysleć aby mieć ten kominek, a co do ściany kolankowej to bardzo intensywnie o niej myślę, ale ponoć to jest wydatek ok 10 tyś więcej, moja architekt mi odradza, a muszę do końca tygodnia się zastanowić bo strop będą kładli i trzeba decydować :cry:

Ciekawa jestem bardzo czy znalazłaś wykonawcę kominka za mniejsze pieniądze?

no coż zawsze miałam dar do przepłacania a kasa to mi się przez palce przelewa

Skąd ja to znam :wink: ?

Też się wciąż martwię, że w pewnym momencie utkniemy i też mam beznadziejną pracę :wink: , ale jakoś tę budowę trzeba pchać, więc się tak bardzo nie przejmuj.

Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło pomyślnie.

A tego nagabywacza też bym pogoniła :wink: .

Czekamy na nowe zdjęcia

Dorga Soniko

Jeżeli chodzi o Wykonawcę kominka, to nie znalazłam jeszcze, ponieważ mój kolega podsunął mi adres firmy kamieniarskiej w której robią różne rzeczy z kamienia m.in. obudowy, muszę tam zadzwonić i się dowiedzieć jak i co i za ile, jeżeli chodzi o podłączenie kominka i te kanały to chyba zostanę przy tym Wykonawcy bo w moim mieście jest tylko dwóch wykonawców, ale to się wkrótce okaże, narazie nie mam na nic ochoty :(.

SONIKA Dzięki za wsprcie już mi lepiej jak to przeczyałam :) A co do kasy to nigdy szczęścia nie miałam nawet trójki w totka nie mogę trafić :(

a nagabywacza przegonię.

Dzięki Sonika zdjęcia we wtorek. Pa :)

No tak tu już z naszym chłopami jest: raz chcą podłogówkę raz nie.

W ogóle sie nie przejmuj, tylko i tak rób swoje.

Niech sobie pogada.

Co do budowlańców - trudno, zeby chłopaki w uniformach w taki upłał robili - a mąż pogada i mu przejdzie.

Pozdrówka.

Ps. fajnie mury pną się do góry :wink:

i_ska no co ty tak to zarzenowana, a tak chłopowi nie potrafisz wytłumaczyć, że jak chce romantycznie ma skórach przed kominkiem to podłogówka musi być, co by mu siedzisko (miało być krócej ale przez admina przekłąmuje :roll: ) nie zmarzło.

Argumentu o sobie nie wstawiaj, bo odparuje, że mu kit wciskaż iż ciebie nie rozgrzewa, i po tych Chip & Dailsach w słoneczku dopiero sobie nabrechtasz. :lol: 8) :p

Znowu nie ma smila "śmiech przez łzi" :-?

Będziesz mieć śliczny domek. Już widzę ten wymarzony kominek.

Super wykusz!!!! :D :D :D To jest coś co bardzo mi się podoba, a czego nie mam.

Mężowi z tą podłogówką może się jeszcze zmienić - musisz tylko nad Nim popracować :wink: :wink: - a podłogówkę planujesz wszędzie?

Witaj Soniko

No mąż się powoli przekonuje po raz drugi do podłogówki, jeżeli chodzi o rozkład podłogówki to tylko hol, kuchnia i łazienki, pozostałe pomieszczenia bedą w panelach a to nie jest dobry materiał na podłogówkę pomimo, że już istnieją specjalne gatunki drewna. Jeżeli chodzi o domek to co tu dużo mówić ty to dopiero masz śliczny dom, a jak w środku super!! :wink: i no i realizujesz już budowę tego pięknego kominka

My też mamy podłogówkę w kuchni i w dużej łazience i jeszcze w gabinecie.

W holu nie dawaliśmy.

A jeśli chodzi o kominek, to też dojdziesz szybciutko do momentu realizacji - jestem pewna :D .

Najważniejsze, że już wiesz jaki chcesz mieć.

Wybory zawsze zajmują wiele czasu - przynajmniej u nas :wink: :wink: :wink: