Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

zabo_goniu dzięki za dobre słowo, brama sie nie zniszczy pod warunkiem, że będziemy ją trzymać otwartą podczas robót, tak nam powiedział znajomy, który też tak robił i brama przetrzymała.

rafałku - jak juz pisałam wcześniej interia ma takie głupie maniery, że co godzine blokuje dostęp do zdjęć ze względu na transfer duży :evil: sama jestem zła jak spróbujesz dzisiaj napewno ci się otworzą. :wink:

Trzeba było z nim wypić to winko, a nie z koleżanką. :wink:

Winko, fajka pokoju i rozejm podpisany, a podłogówka "przyklepana". :lol:

Nie wymiękaj. Kibicujemy... i czekamy na wynik.Może jakieś argumenty typu: "no wiesz ... taki piękny dom będziemy mieć i zimną podłogę... toż to przecież jak kaziroctwo" - sam nie wiem czy będę miał :roll:

A mmoże coś z kobiecych sztuczek :wink:

pzdr

Miras

Muszę Ci się przyznać, że też jestem załamana cenami. Jak inni piszą ile płacą,to zawsze u mnie jest drożej. A najbardziej denerwują mnie wydatki tzw. dodatkowe: praca pompy, dodatkowe zbrojenie, więcej betonu, niż to wynikało z obliczeń i inne pierdołki, które po podliczeniu dają wydatki liczone w tysiącach.

A co do pana od dachu, to za ile chce Ci zbudować, skoro weźmie aż o 20 zł mniej, niż konkurencja!

Podejrzanie mało! Może chce się uczyć na Twoim dachu. Teraz najlepsi dekarze są rozchwytywani!!! Sprawdź go, niech Ci pokaże dachy przez siebie zrobione

Pozdrawiam :D

żabciu- ale mi gafę wytknęłaś, nie 20 zł mniej tylko 2 zł mniej oni mi dają 40 zł za m2 (razem z więźbą) a on w tym wypadku 38 zł sorki żabciu ale dzisiaj zakręcona jestem, poszłam do sklepu po wodę mineralną zapłaciłam i jej nie wzięłam :cry:

Nic nie szkodzi! :lol: Teraz już się zgadza!

Nie przejmuj się, ja bardzo czesto nie biorę do domu swoich zakupów... :-?

Do i_skowego chłopa.

No daj już tej twojej babie zielone światło na tę podłogówkę. Plii.

Zaszkodzic to nie zaszkodzi, a może nawet pomoże. :wink:

Zawsze będziesz mógł siętą podłogówką zasłonić. 8)

A i u żonki wielką ilość punktów nałapiesz.

No i jak na starość reumatryzma zacznie kolegów ze szkół łupać, to stwierdzisz, że wcale niegłópią kobitę sobie wybrałeś. Czy jakoś tak. 8) :lol: