i_ska 24.07.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Witaj Soniko Oj ubawiłaś mnie pewnie, że wróciłam tylko lekko głowa mnie bolała następnego dnia - ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 26.07.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 i_ska - z betonem tak już jest, że najczęściej go brakuje i sie dowozi dodatkowy... u mnie też dowozili...A co do pieniędzy... sam nie wiem niekiedy skąd się biorą. A to premia wpadnie, a to rodzina coś rzuci... Nie warto się martwić na zapas bo można osiwieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.07.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 U mnie też tak jest. Zawsze wyjdzie drożej i więcej, niż się spodziewam.... . A co do kasy, to też większość ma podobny problem.....Chyba Cię nie pocieszyłam..( a siebie pogrążyłam..) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 26.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Witajcie rafałku i zabo_goniu Macie rację, z tą kasą to tak już jest, że człowiek nie wie kiedy przychodzi, tyle dobrego, ale tym betonem to się załamałam ale trudno trza przełknąć gorzką pigółkę i do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja mam strop teriva ( ale nie wiem jaki) i na poddaszu w projekcie przewidziano ścianki z płyt gipsowo-kartonowych. Ale nie wiem, może można zastosować inny materiał. Pytaj w "wymianie doświadczeń". I nie martw się! Na pewno wszystko się wyjaśni... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Toż to prawdziwy seans zdjęciowy!! Domek pięknie rosnie, a jaka brama garażowa!( nie boisz się, że Ci ją zniszczą budowlańcy?) Wasz ulubieniec uroczy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 A u mnie fotki się nie ładują... co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.08.2005 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 zabo_goniu dzięki za dobre słowo, brama sie nie zniszczy pod warunkiem, że będziemy ją trzymać otwartą podczas robót, tak nam powiedział znajomy, który też tak robił i brama przetrzymała. rafałku - jak juz pisałam wcześniej interia ma takie głupie maniery, że co godzine blokuje dostęp do zdjęć ze względu na transfer duży sama jestem zła jak spróbujesz dzisiaj napewno ci się otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 12.08.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 i-ska - załóż podłogówkę tak by mąż nie widział i szybko zalej. Potem mu wmówisz, że macie tak ciepłą podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 i-ska, jak to wściekły? Nieszczepiony znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.08.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 rafałku - niestety bitwa o podłogówkę trwa, mam nadzieję, że mąż sie tylko ze mną droczy ale zobaczymy. kroyenno - pies jak najbardziej szepiony, to jest pupil teścia taki "trzeci syn" a nazwałam go wściekły tak z przekory bo łagodny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 12.08.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Trzeba było z nim wypić to winko, a nie z koleżanką. Winko, fajka pokoju i rozejm podpisany, a podłogówka "przyklepana". Nie wymiękaj. Kibicujemy... i czekamy na wynik.Może jakieś argumenty typu: "no wiesz ... taki piękny dom będziemy mieć i zimną podłogę... toż to przecież jak kaziroctwo" - sam nie wiem czy będę miał A mmoże coś z kobiecych sztuczek pzdr Miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Miras chyba już nie mam szans, chyba, że jakiś apel w telewizji, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Muszę Ci się przyznać, że też jestem załamana cenami. Jak inni piszą ile płacą,to zawsze u mnie jest drożej. A najbardziej denerwują mnie wydatki tzw. dodatkowe: praca pompy, dodatkowe zbrojenie, więcej betonu, niż to wynikało z obliczeń i inne pierdołki, które po podliczeniu dają wydatki liczone w tysiącach. A co do pana od dachu, to za ile chce Ci zbudować, skoro weźmie aż o 20 zł mniej, niż konkurencja! Podejrzanie mało! Może chce się uczyć na Twoim dachu. Teraz najlepsi dekarze są rozchwytywani!!! Sprawdź go, niech Ci pokaże dachy przez siebie zrobione Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.08.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 żabciu- ale mi gafę wytknęłaś, nie 20 zł mniej tylko 2 zł mniej oni mi dają 40 zł za m2 (razem z więźbą) a on w tym wypadku 38 zł sorki żabciu ale dzisiaj zakręcona jestem, poszłam do sklepu po wodę mineralną zapłaciłam i jej nie wzięłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.08.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 żabciu- ale mi gafę wytknęłaś, nie 20 zł mniej tylko 2 zł mniej oni mi dają 40 zł za m2 (razem z więźbą) a on w tym wypadku 38 zł sorki żabciu ale dzisiaj zakręcona jestem, poszłam do sklepu po wodę mineralną zapłaciłam i jej nie wzięłam Nic nie szkodzi! Teraz już się zgadza! Nie przejmuj się, ja bardzo czesto nie biorę do domu swoich zakupów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Do i_skowego chłopa. No daj już tej twojej babie zielone światło na tę podłogówkę. Plii. Zaszkodzic to nie zaszkodzi, a może nawet pomoże. Zawsze będziesz mógł siętą podłogówką zasłonić. A i u żonki wielką ilość punktów nałapiesz. No i jak na starość reumatryzma zacznie kolegów ze szkół łupać, to stwierdzisz, że wcale niegłópią kobitę sobie wybrałeś. Czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.08.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kroyena dzięki , może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Gdzie mnie to u kreskowane wzlazło, chyba ten jod na łeb mi siodł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 16.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Kroyena nawet nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts