Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do niemożliwych spraw i_ska

Recommended Posts

Do Kroyeny

Już myślałaem, że mnie ominie to wpisywanie do dziennika, ale żonka mi reklamę zrobiła z tą podłogówką.

Otóż mój sprzeciw wiąże się z marudzeniem żonki, że kasy idzie za dużo, to na ściany, to na beton, to na okna itp :wink: aby jej zaoszczędzić kolejnych rozczarowań powoli ją od tego pomysłu odpędzam, bo znowu będzie mi kwiliła, że TAKA KASA IDZIE :evil:

• Odpowiedzi 650
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak rano czytałam Twój dziennik, nie było ostatnich zdjęć. A teraz są! Co napisałaś w tym liście? :D

Myślałam, że na pierwszym zdjęciu jest jakaś nastolatka! A to Ty?????

Z mężem stanowicie bardzo ładną parę. A teraz to i lepiej się pisze, gdy wiem jak wygladasz :D

Domek rośnie bardzo szybko! Kiedy będzie dach? A przeprowadzka?

Pozdrawiam :D

Wow Żabciu aż się :oops: zrobiłam jak czytałam ten post, dzieki bardzo ale przygadał kocioł garnkowi z tym wyglądem oczywiście :D ja już nie chciałam nic mówić raczej pisać o Twoim wyglądzie, tym bardziej mi nie pasuje, że masz takich dużych synów :wink: chyba 18 lat miałaś jak ich urodziłaś. :lol:

A w liście do interii napisałam, że mnie denerwują :evil: i nie będe więcej korzystać i z ich usług i szukam nowej stronki :lol:

No domek rośnie ale przestanie we wrześniu bo ekipa od dachu wchodzi w październiku :evil: a przeprowadzka ech ... jak zrobią wodę i kanalizę to w przyszłym roku a jak nie to nie wiem :cry:

Pozdrowionka :wink:

No domek rośnie ale przestanie we wrześniu bo ekipa od dachu wchodzi w październiku :evil: a przeprowadzka ech ... jak zrobią wodę i kanalizę to w przyszłym roku a jak nie to nie wiem :cry:

Pozdrowionka :wink:

U nas dach też dopiero w pazdzierniku, a przeprowadzka jak miasto zrobi sieć kanalizacyjną i wodną z pieniędzy unijnych ( jak dostanie)......Czyli tak samo jak u Ciebie! :(

No to żabciu na jednym wózku jedziemy, wiesz nienawidzę takiego czekania, czy będą pieniądze czy nie. Ale teraz jakaś nowa ustawa weszła, ze gmina ma obowiązek zrobić tą sieć. Zobaczymy ja już szykuję pismo to Wójta nieroba. :evil: :evil:

PS Mój mąż przeczytał Twój post i dziekuję ci za dobre słowo i mówi, że na tym zdjęciu wyjątkowo to mu brzuch udało się wciągnąć :D

...jesli chodzi o Twoje iglaki to najprawdopodobniej odpowiedz jest prosta winny jest wasz ''ulubieniec wściekły mordacz NERO '' raczej to nie choroba tylko Nero go opsikal :)

Powodzenia w budowie

Ja narazie czytam i niedlugo sam zaczynam ''walke'' :)