mąż i_skiej 16.08.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Do Kroyeny Już myślałaem, że mnie ominie to wpisywanie do dziennika, ale żonka mi reklamę zrobiła z tą podłogówką. Otóż mój sprzeciw wiąże się z marudzeniem żonki, że kasy idzie za dużo, to na ściany, to na beton, to na okna itp aby jej zaoszczędzić kolejnych rozczarowań powoli ją od tego pomysłu odpędzam, bo znowu będzie mi kwiliła, że TAKA KASA IDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.08.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Zaciśnie zęby i naklika, że fajno jest. Wiesz, jak bab się uprze to nie ma mocnych. PS. Nawet kosztem wprowadzenia nowej mody w ciuchach, tey z przed kilku lat (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.08.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A i prawie bym zapomniał.Gratulki z wiekopomnej chwili, która nadenszła. Znaczy, ten teges, No. 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jak rano czytałam Twój dziennik, nie było ostatnich zdjęć. A teraz są! Co napisałaś w tym liście? Myślałam, że na pierwszym zdjęciu jest jakaś nastolatka! A to Ty????? Z mężem stanowicie bardzo ładną parę. A teraz to i lepiej się pisze, gdy wiem jak wygladasz Domek rośnie bardzo szybko! Kiedy będzie dach? A przeprowadzka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Wow Żabciu aż się zrobiłam jak czytałam ten post, dzieki bardzo ale przygadał kocioł garnkowi z tym wyglądem oczywiście ja już nie chciałam nic mówić raczej pisać o Twoim wyglądzie, tym bardziej mi nie pasuje, że masz takich dużych synów chyba 18 lat miałaś jak ich urodziłaś. A w liście do interii napisałam, że mnie denerwują i nie będe więcej korzystać i z ich usług i szukam nowej stronki No domek rośnie ale przestanie we wrześniu bo ekipa od dachu wchodzi w październiku a przeprowadzka ech ... jak zrobią wodę i kanalizę to w przyszłym roku a jak nie to nie wiem Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 No domek rośnie ale przestanie we wrześniu bo ekipa od dachu wchodzi w październiku a przeprowadzka ech ... jak zrobią wodę i kanalizę to w przyszłym roku a jak nie to nie wiem Pozdrowionka U nas dach też dopiero w pazdzierniku, a przeprowadzka jak miasto zrobi sieć kanalizacyjną i wodną z pieniędzy unijnych ( jak dostanie)......Czyli tak samo jak u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 No to żabciu na jednym wózku jedziemy, wiesz nienawidzę takiego czekania, czy będą pieniądze czy nie. Ale teraz jakaś nowa ustawa weszła, ze gmina ma obowiązek zrobić tą sieć. Zobaczymy ja już szykuję pismo to Wójta nieroba. PS Mój mąż przeczytał Twój post i dziekuję ci za dobre słowo i mówi, że na tym zdjęciu wyjątkowo to mu brzuch udało się wciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.08.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Witaj Iska , widzę, że praca wre - tzn. nic nie widzę, bo są tylko krzyżyki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Witaj Soniko Mam już dość tej strony www strasznie oszukują, jest napisane że po godzinie transfer jest przywracany a tu nic własnie jestem w trakcie zakładania nowej stornki. Mam nadzieję, że juz nie będzie kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Słupki pięknie pomalowane i wyczyszczone! Brawo! Po takim wysiłku super musiało się spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 21.08.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Żabciu dzięki ale ja mam tak strasznie słabą kondycję, że dzisiaj zakwasy leczę boże a co będzie jak mi przyjdzie posprzątać dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r222 22.08.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 ...jesli chodzi o Twoje iglaki to najprawdopodobniej odpowiedz jest prosta winny jest wasz ''ulubieniec wściekły mordacz NERO '' raczej to nie choroba tylko Nero go opsikal Powodzenia w budowie Ja narazie czytam i niedlugo sam zaczynam ''walke'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.08.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Witaj r222 Takie podejrzenia też chodziły nam po głowie, narazie obcieliśmy te gałązki i zobaczymy co będzie dalej, czy przestanie chorować czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.08.2005 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witaj Iska, teraz widzę, że sie niezle napracowaliście, ale to sama przykemność robić coś u siebie . Zakwasy miną, a satysfakcja pozostanie. Tak czy inaczej dzielna z Ciebie kobitka - jestem pełna uznania . Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Soniko aż się zrobiłam, wcale taka dzielna nie jestem, ja straszny leniwiec i panikara jestem, ale masz rację jak się robi dla siebie to aż miło. A co do zakwasów to przydało się 1 cm w udach mniej Soniko a co z Twoim domkiem jakieś fotki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.08.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Dzielna, dzielna..- bez dwóch zdań. Ja teraz jestem na etapie wybierania farb i mam zawrót głowy, bo zupełnie nie wiem co wybrać. Dobrze, że chociaż na firmę się zdecydowałam (no tak na 95% ). Zdjęć nie ma, bo nic nowego nie przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.08.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ech Soniko same komplementy, ale popatrz na siebie czy aby ty też sie wyprówasz sobie żył, alby domek był śliczny zresztą widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Bardzo dziekuje za zaproszenie Bardzo lubie wsciekłe psy pycha To co pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.08.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Oj, Iska, opiliśmy dziś w smętnych nastrojach.. Ale ciągle mamy nadzieję.. Naiwni jacyś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Witajcie Dziewczyny, dzięki za imprezkę, fakt wirtualną ale jak się wybuduję i wprowadzę to ten wirualny wściekły pies urzeczywistni się , jak obiecałam głowa nie boli, ale jednak pozostaje niesmak precydenckiej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts