czarnululka 17.12.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam mam pytanie dotyczące kredytu.otóż mamy działkę wartą ok 90 tyś. chcielibyśmy wziąć kredyt który pozwoliłby mam ruszyć z budową i rozwinąć działalność gospodarczą( zakup sprzętu ) powiedzmy ze rata ok tysiąca. co byście nam doradzili i czy spłacając kredyt wczesniej obnizy to koszty kredytu czy nie? proszę o pomoc bo jesteśmy laikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 18.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czołem Frankowcy! Pasy zapięte??? (CHFPLN) 18 Gru, 11:48 2.7313 Jest też lepsza wiadomość: 3-month LIBOR CHF 0.77 (17.12.2008) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 18.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czołem Frankowcy! Pasy zapięte??? (CHFPLN) 18 Gru, 11:48 2.7313 Jest też lepsza wiadomość: 3-month LIBOR CHF 0.77 (17.12.2008) no niestety szybuje w góre niebezpiecznie... a libor niestety na razie tylko "na papierze" taki niski, może niedługo banki też zaaragują i wtedy wysoki kurs nie będzie taki groźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 18.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Czołem Frankowcy! Pasy zapięte??? (CHFPLN) 18 Gru, 11:48 2.7313 Jest też lepsza wiadomość: 3-month LIBOR CHF 0.77 (17.12.2008) no niestety szybuje w góre niebezpiecznie... a libor niestety na razie tylko "na papierze" taki niski, może niedługo banki też zaaragują i wtedy wysoki kurs nie będzie taki groźny w mbanku co miesiąc na szczęscie aktualizują znaczy się biorą z przedostatniego dnia miesiaca notowanie liboru 3m i przy najblizszym rozliczeniu rat klientom aktualizują harmonogramy o spreadzie w mbanku nie wspomnę nawet bo jest strasznie wysoki ostatnie notowanie i 0,133zł porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 18.12.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 w millennium spread na poziomie 17groszy-krwiopijcy pier* Libor oczywiście z ciężkim opóźnieniem uaktualniają...aż głowa boli na myśl o wysokości raty właściwie spłaty odsetek póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 18.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 o spreadzie w mbanku nie wspomnę nawet bo jest strasznie wysoki ostatnie notowanie i 0,133zł porażka gdzie sprawdzasz ceny k/s franka w mBanku/BRE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 18.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 o spreadzie w mbanku nie wspomnę nawet bo jest strasznie wysoki ostatnie notowanie i 0,133zł porażka gdzie sprawdzasz ceny k/s franka w mBanku/BRE? http://www.mbank.pl/przewodnik/kurs_walut/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 18.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no to mbank nagle lepszy się zrobił od millennium, gdzie kiedy braliśmy kredyt było 9-11gr spreadu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 03.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam. Mam pytanie związane z kredytem.Gdy zacząłem budować dom z poddaszem uzytkowym było wszystko OK.Dzisiaj z przyczyn finansowym muszę skończyć na stropie (mam strop juz wylany )i muszę zrezygnować z pietra a na stropie(nie bezpośrednio) wybudować dach skośny.Dół bedzie przerobiony jakby projekt domu od samego poczatku miałby być tylko parterowy, i w związku tym"czy bank udzieli mi kredyt hipoteczny , a jak nie to co bym musiał zrobić aby taki kredyt otrzymać" pozdrawiam i proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 05.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 dzisiaj przeżyłam szok w banku PKO BP marża banku dla kredytu hipot. we frankach 6,7 % - co powoduje, że rata kredytu we franku = rata kredytu w PLN SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 06.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 dzisiaj przeżyłam szok w banku PKO BP marża banku dla kredytu hipot. we frankach 6,7 % - co powoduje, że rata kredytu we franku = rata kredytu w PLN SZOK Czy jesteś pewna, że chodzi o marżę??? Wydaje mi się, że chodzi Ci o prowizję za udzielenie kredytu(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 06.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 myślę ze duduś nie pomylił się chodzi o marżę jak ostatnio byłam w Kredyt Banku to mieli marżę 5,5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 06.01.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 duduś ma recje ,dzis też byłam w tym banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 06.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A ja nie rozumiem po jaką cholerę wszyscy chcą brać kredyty we frankach, skoro przy obecnych marżach wychodzi w zasadzie na jedno ze złotówkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 06.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 słyszałam taż że w Czechach przy przejściu na euro najbardziej popłynęli ci co mieli kredyty we frankach , może więc wziąść w euro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 06.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A ja nie rozumiem po jaką cholerę wszyscy chcą brać kredyty we frankach, skoro przy obecnych marżach wychodzi w zasadzie na jedno ze złotówkami... przy takich marżach - nikt nie chce słyszałam taż że w Czechach przy przejściu na euro najbardziej popłynęli ci co mieli kredyty we frankach , może więc wziąść w euro ? czemu popłynęłi najbardziej CHF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 słyszałam taż że w Czechach przy przejściu na euro najbardziej popłynęli ci co mieli kredyty we frankach , może więc wziąść w euro ? Prorok jakiś czy coś ?? Czechy nie są w strefie euro, jak dobrze pójdzie to moze w 2010 im sie uda, w co wątpią i ekonomisci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 06.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 słyszałam taż że w Czechach przy przejściu na euro najbardziej popłynęli ci co mieli kredyty we frankach , może więc wziąść w euro ? Prorok jakiś czy coś ?? Czechy nie są w strefie euro, jak dobrze pójdzie to moze w 2010 im sie uda, w co wątpią i ekonomisci . a czemu mieli popłynąć ???frank nie bedzie miał wpływu na wejscie do strefy euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 06.01.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 nie wiem ,nie tłumaczyli ,ale rozumiem że chodziło o przelicznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 06.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 sorki - oczywiście myślałam o Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts