Gość 01.10.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Oczywiści płacić każdy musi, ale można zapłacić nieznacznie mniej. A mianowicie w regulaminie nie ma zapisu że, zgłoszenie konkursowe musi wysłać tylko jedna osoba. Jak do swojego zgłoszenia dodasz imię małżonki to kwota wolna od podatku wyniesie 2 x 760PLN czyli 1520. Jestem ciekawy co na to powie redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 02.10.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Przepraszam, ale jestem jakoś mało bystra! O jakich płatnych zgłoszeniach na konkurs mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Bardzo przepraczam, ale jestem tu początkujący. To miał być komentarz do wypowiedzi na temat konkursu "murowana dwudziestka". Zapomniałem dodać że "podatek" od wygranej musi zapłaćić każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts