Gość 01.10.2002 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Mam dylematJakie okna do nowo budowanego domu na wsi z porothermuDrewniane, plastikiJakiej firmyCo polecacie?Dzieki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 01.10.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Najlepsze będą drewniane, dębowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2002 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 szystkie są dobre, jeśli producent posiada odpowiednie dokumenty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2002 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Wysłałem kilka zapytań do firm mailem. Z dziesięciu przyszło tylko cztery. Czyżby firmy nie dbały o klientów?Czy macie podobne doświadczenia z firmami produkującymi okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 02.10.2002 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Kolegojedź na targi, wystawy, oglądaj, pytaj, kalkuluj.Ja kupiłem okienka AS-DOM ale zanim to zrobiłem analizowałem w excelu wszystkie koszty, opcje itp. Wiadomo, najlepiej kupić te które są najlepsze. Ale odpowiedź na to pytanie jest taka sama jak na pytanie jakie auto jest njlepsze itp.Nie mówie że ja kupiłe najlepsze. Wziąłem pod uwegę następujące czynniki:Dane techniczneWgląd zewnętrzny i wewnętrznyProstote konserwacji, obsługiWyposażeniea na końcu dodałem do tego cenęPowiem Ci tylko tyle, że na przykład inna firma produkowała takie same okna w garażu ich cena była oczywiście niższa, jednak jak policzyłem wszystkie dodatki których oczekuję okazało się że w sumie okna z tej niby droższej firmy są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts