jacekkkk 25.03.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 pracuję w handlu znam wielu producentów nie chodzi tu o branżę budowlaną ale zasada żądzi i w tych budowlanych. prawie każdy produkt na promocji ma obniżoną jakość aby obniżyć cenę [nawet coca-cola] także uważajcie na podejrzanie niskie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.03.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Swego czasu kupowałem panele podłogowe w obi czy castoramie i niby wszystko było ok.Jakis czas potem mój kuzyn kupił (niby)takie same panele(ale nie w markecie) i traf chciał że zabrakło mu dosłownie 2 sztuk-wiedząc że mi trochę zostało przyjechał i wziął je.Dojechał do domku a tam ...panele cieńsze o jakieś 3mm.A niby to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.03.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Czyli prawo serii lub jakości a nie całej linii produkcyjnej. Ciekawe czy ktoś wię z was zastanawiał jakie parametry mają produkty wyprodukowane choćby dla sieci "Żuczek" (i tak chyba wiecie o jakiego owada chodzi ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 25.03.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Trochę nie ta branża ale w telewizji wypowiadał się rzeźnik na temat parówek dziwne że trzymają się kupy. Cena robi swoje a jakoś ć? to bedzie. Dla matketów rzeczywiście nie ma innych linii produkcyjnych tylko specjalne normy marketowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.03.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 ...towar tańszy jest dlatego tańszy, bo "wyprodykowano dla Biedronki" W Biedronce jest zawsze drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 26.03.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 W Castoramie może i mają najniższe ceny, ale nie mają rabatów. Po przeanalizowaniu cen tych samych produktów, wyszło mi dużo taniej w niedużej hurtowni, w której mogliśmy długo i dobitnie negocjować rabaty na każdy towar z osobna. I opłaciło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts