Mariuszż 24.03.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Witam wszystkich forumowiczów, tak jak napisałem w tytule, kupię stare drewniane podkłady kolejowe, słupy telefoniczne lub energetyczne. Mieszkam w okolicach Turku i Konina więc w centralnej Polsce, proszę o oferty, chodzi mi głównie o podkłady, potrzebuję ich do ogrodu, nie mam zamiaru odsprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
capuletti 07.07.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Również był bym zainteresowany podkładami w okolicach Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia2 03.10.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 (edytowane) Również był bym zainteresowany podkładami w okolicach Warszawy Witam Ja mam do sprzedania podkłady w okolicy Podkowy leśnej:-))) Edytowane 3 Października 2012 przez magnolia2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia2 03.10.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam Ja mam do sprzedania podkłady kolejowe w okolicy Podkowy Leśnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fjrrider 07.10.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Witam Ja mam do sprzedania podkłady kolejowe w okolicy Podkowy Leśnej wrzuć na priv jaka cena i tel kontaktowy ja też trochę potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts