Jagna 24.03.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Zaczyna się bardzo interesująco! Pisz, czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Witam w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.03.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Witamy w klubie kombinujących inaczej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.04.2005 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 No wreszcie coś napisałeś! Już tak dawno nie pisałeś, że nawet konkurencyjny wątek z komentarzami się stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jacek! Ja bym to zinterpretował jako rosnące rzesze FANÓW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 O kurcze Jagna, ale sie zdublowałyśmy . Może poprośmy redakcję, zebgy połączyła wątki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 14.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ahoj Przemiła Gawiedzi Wszelaka Jagna - ja chyba musze do okulisty jakiegoś lub na jakąś dietę przejść (może zacznę jeść masło) - nie widziałem tego wątku a przecież to o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.04.2005 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ech, wiesz Jacek...Bo ja taka szara myszka jestem i co nie napiszę, to wszyscy ignorują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Nie no Jagna! Ktoż by śmiał zignorować tak Przenikliwe Spojrzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Mój synek 4 letni raz tylko zobaczył ze 3 tygodnie temu i nadal pamieta..... Serio! I jeszcze się dopomina że chce znowu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 14.04.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ech, wiesz Jacek...Bo ja taka szara myszka jestem i co nie napiszę, to wszyscy ignorują... Nie ignorują tylko po prostu i ordynarnie ślepi są (a ja pierwszy).... Co do tych oczu (Willie) to jakieś takie filuternie .... przekrwione są, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Oj Filuterne........Jagna, czy Ty w ogóle SYPIASZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 16.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Memento mori ale i Keep the Faith! Jeszcze będzie przepieknie A propos Agi - Dbaj i Chuchaj na taki Skarb co stawia do pionu Wrednych Ludzi!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Oj Filuterne........Jagna, czy Ty w ogóle SYPIASZ? Sypiam kiedy się da i gdzie się da. To moje hobby. Nie ma nic piękniejszego od snu. NIC - powtarzam... Jacek, naprawdę taka żona to skarb. Ja bym ruszyła w bojowym nastroju a potem na widok pana Erela zrobiłabym pewnie tak: http://gify.mjw.pl/gifs/miny/00000006.gif i przeprosiła za kłopot, że może ja sama...a tak w ogóle to po co mi te stempelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 18.04.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Memento mori ale i Keep the Faith! Jeszcze będzie przepieknie A propos Agi - Dbaj i Chuchaj na taki Skarb co stawia do pionu Wrednych Ludzi!!! pozdrawiam Żebyś Ty wiedział ile ja się nachucham .... a jakie to miłe jest A pro pos: "Jeszcze będzie przepięknie" - ja się raczej pytam "kiedy będzie normalnie???" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 18.04.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Stosuj metodę AutoHipnozy pod hasłem: "My w Naszym Domu" - zamknij oczy, wyobraź sobie że juz tam jesteś i masz gdzieś wszystkich wrednych urzędasów i wykonawców... tylko nie rób tego w samochodzie! W sobote wybrałem się z Młodszym na działeczkę - piekna pogoda, ptaszki ćwierkają, budowy mrugają, sąsiad ma juz fundament. OJ jak mi się chce już! gdyby nie ta wizja to już dawno by ,mnie szlag trafił............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 jak zobaczyłem że sprawa znowu wróciła WIWAT AGA ps - u mnie linie rozgraniczajace są na mapce co zapewne skłniło panią z wydziału infrastruktury do tak pewnego stwoierdzenia że nie trzeba wjazdu uzgadniać....ale jak wspominałem PAN INŻYNIER był wręcz odrebnego zdania jak tu nie kochać urzędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.04.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Wiwat! Wiwat! Dziś Aga była w UG w sprawie tych linii i Pani w Architekturze czy Infrastrukturze powiedziała, że ona to by się z tą budową wstrzymała do momentu uzyskania tych linii rozgraniczających ulicę od działki Mówiąc szczerze nie wiem co o tym myśleć .... bo WZ bardzo szczegółowo określa o ile od obecnej granicy trzeba się odsunąć. A po co sie odsuwać? Aby zachować linię zabudowy na całej ulicy.... Wniosek - robię swoje, a co tam .... Oczywiście złożyliśmy wniosek o wyznaczenie tych stałych linii - potrwa to 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jacek, ale piękny dom! Ale to cudo będzie miało metrów? A tarasik jaki cudny. Miodzio! Gratulacje z okazji gromadzenia papierów A ogrodzenie...co tam. W końcu nie mieszka się w ogrodzeniu, tylko w domu, nie? Ja też tak sobie tłumaczę, bo na ogrodzenie na razie brak perspektyw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.04.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Jacek, ale piękny dom! Ale to cudo będzie miało metrów? A tarasik jaki cudny. Miodzio! Dzięki za miłe słowa. Nam się podoba bardzo ale to zawsze kwestia gustu - niektórzy bardzo nie lubią tzw. ala-dworków. Dla mnie to taki zwrot ku tradycji (trochę sentymentalny jestem ) Metrów? No sporo - jakieś 260 z garażem.... Co do tarasiku - to Jagna - Ty to masz TARASIK - u mnie to namiastka.... Ale żony nie udało mi się przekonać na większy daszek ... choć walczyłem jak lew! Ale to była nieco nierówna walka - architekt trzymał stronę żony (mimo, że facet ).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts