Jagna 27.04.2005 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Proponuję jednak profilaktycznie obciążyć Boba kosztami leczenia Maleństwa. A co. Niech wie z kim ma do czynienia. Jacek, jesteś lekarzem? Chyba tak, skoro sam rozpoznajesz zapalenie ucha. Ja jak mi się dziecko na coś skarży to nigdzie nie zaglądam, tylko mówię "Zaraz ci przejdzie, napij się soczku..." no a jak mimo soczku jakieś takie gorące w dotyku i czerwone się robi to dzwonię po pediatrę, bo fajny z niego gość i zawsze miło go zobaczyć. A przy okazji i dziecko zreperuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 1. Proponuję jednak profilaktycznie obciążyć Boba kosztami leczenia Maleństwa. A co. Niech wie z kim ma do czynienia. 2. Jacek, jesteś lekarzem? Chyba tak, skoro sam rozpoznajesz zapalenie ucha. Ja jak mi się dziecko na coś skarży to nigdzie nie zaglądam, tylko mówię "Zaraz ci przejdzie, napij się soczku..." no a jak mimo soczku jakieś takie gorące w dotyku i czerwone się robi to 3. dzwonię po pediatrę, bo fajny z niego gość i zawsze miło go zobaczyć. A przy okazji i dziecko zreperuje. Ad. 1 - OK - potrącę z pierwszej wypłaty (robocizny) Ad.2 - Jestem Ad.3 - Ja właśnie jestem takim fajnym pediatrą... choć od ładnych kilku lat już nie pracuję w zawodzie .... ale też jeździłem na telefon - to były czasy, hmmm Jakby ten Twój fajny nie pomógł zawsze zostaje metoda z "Janka Muzykanta" - 3 zdrowaśki .... w piecu .... Ok, żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Obciążyć koniecznie żeby od razu poczuł że ma się starać ! Ja też mogę zaglądać w uszy swoich Chłopaków ale nigdy jeszcze nic tam nie zobaczyłem Kacper opracował metodę komunikacji Prozumiewawczych Chwytów za Ucho..po 3 zapaleniach już wiemy co to znaczy... Ta cena z materiałami czy bez? A co z resztą DOM(ku) tzn pozostałe etapy - jaki macie plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.04.2005 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ad.3 - Ja właśnie jestem takim fajnym pediatrą... Nie wątpię, oj, nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Co robi Fajny Pediatra jak już nie jest Pediatrą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ta cena z materiałami czy bez? A co z resztą DOM(ku) tzn pozostałe etapy - jaki macie plan? Z materiałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Co robi Fajny Pediatra jak już nie jest Pediatrą??? Fajni pediatrzy podejmują w pewnej chwili WAŻNE decyzje i ..... przechodzą na [/b]Ciemną Stronę Mocy czyli do firm farmaceutycznych. I ja tak właśnie zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Co robi Fajny Pediatra jak już nie jest Pediatrą??? Fajni pediatrzy podejmują w pewnej chwili WAŻNE decyzje i ..... przechodzą na [/b]Ciemną Stronę Mocy czyli do firm farmaceutycznych. I ja tak właśnie zrobiłem... Ha! Czyli to o Tobie będzie ostatnia część Gwiezdnych Wojen! juz się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Co robi Fajny Pediatra jak już nie jest Pediatrą??? Fajni pediatrzy podejmują w pewnej chwili WAŻNE decyzje i ..... przechodzą na [/b]Ciemną Stronę Mocy czyli do firm farmaceutycznych. I ja tak właśnie zrobiłem... Ha! Czyli to o Tobie będzie ostatnia część Gwiezdnych Wojen! juz się nie mogę doczekać No i wyszło na jaw, że obaj w tej samej branży robimy .... Ty kręcisz a mnie (mną) kręcą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No i obaj możemy dostać po Oskarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 27.04.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ta cena z materiałami czy bez? A co z resztą DOM(ku) tzn pozostałe etapy - jaki macie plan? Z materiałami bardzo fajna cena. dla porównania - jedna z moich ofert to 230 tys za to samo tj stan surowy otwarty...... choć mój projekt chyba nieco bardziej skomplikowany, ale na pewno nie 100 tys bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 27.04.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ta cena z materiałami czy bez? A co z resztą DOM(ku) tzn pozostałe etapy - jaki macie plan? Z materiałami bardzo fajna cena. dla porównania - jedna z moich ofert to 230 tys za to samo tj stan surowy otwarty...... choć mój projekt chyba nieco bardziej skomplikowany, ale na pewno nie 100 tys bardziej Mam nadzieję, że masz też oferty za rozsądne pieniądze. Seweryna wcale nie jest taka skomplikowana - myślę, że stan surowy otwarty to max. 140-150 tys. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.05.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Hej! - odrolnienie - Mała Głupia Rzecz ale cieszy Miło tak Coś mieć załatwione........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.05.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Oj, tak! Cieszy , że hej ... a może nawet, że hej, hej.... Jeszcze tylko projekt i .... tez wystapię o PnB ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 11.05.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Zadziwiające to Wybiórcze przywiązanie do urzędniczych Reguł. Dwóch zwłaszcza: - kumulacja KUP - Pożądliwość oryginałów - jak wiadomo 90% społeczeństwa (tj Nie Urzędnicy) nagminnie Fałszujemy wszelkie dostępne Akty przy pomocy narzędzi ksero a może nawet i Innych ciekawwe co będzie jak przyjdzie Rokita z tym swoim Liniowym i innymi Niebezpiecznymi pomysłami na Uproszczenie Doli Obywatela.....oj chyba sie boję...tego Strachu Urzędniczego ps - może jakoś rzeczywiście te kopię "zrenowić" na ten jeden występ - dzowńcie do Machulskiego niech daje namiary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.05.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Zadziwiające to Wybiórcze przywiązanie do urzędniczych Reguł. Dwóch zwłaszcza: - kumulacja KUP - Pożądliwość oryginałów - jak wiadomo 90% społeczeństwa (tj Nie Urzędnicy) nagminnie Fałszujemy wszelkie dostępne Akty przy pomocy narzędzi ksero a może nawet i Innych ciekawwe co będzie jak przyjdzie Rokita z tym swoim Liniowym i innymi Niebezpiecznymi pomysłami na Uproszczenie Doli Obywatela.....oj chyba sie boję...tego Strachu Urzędniczego ps - może jakoś rzeczywiście te kopię "zrenowić" na ten jeden występ - dzowńcie do Machulskiego niech daje namiary ! Jakoś nie mogę uwierzyć w reformę Klasy Urzędniczej z : czego? na słucham, w czy mogę pomóc? Mimo, że m pomysł UDO bardzo mi się podoba nie ma takiej siły w cyberprzestrzeni aby to wprowadzić w życie w kraju nad Wisłą i Odrą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Czyli Wy Jacku też na niezgorszą gminę trafiliście - nic tylko się cieszyc. MOże i pozwolonko będzie szybciutko. Trzymam kciuki. A tak poza tym to chciałam dodac, ze projekcik bene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 11.05.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Czyli Wy Jacku też na niezgorszą gminę trafiliście - nic tylko się cieszyc. MOże i pozwolonko będzie szybciutko. Trzymam kciuki. A tak poza tym to chciałam dodac, ze projekcik bene. Merci (za ocene projekciku)... Co do gminy - to wbrew temu co ja tu opisuję .... uchodzi za jedną z najbardziej - uwaga - przychylnych obywatelowi w 100-lycy... czasem myślę, że coś w tym jest a czasem ..... no sama rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jane 11.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Chyba udam sie do Agi na korepetycje.Mnie niestety brakuje TAKIEJ stanowczości. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 12.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Chyba udam sie do Agi na korepetycje. Mnie niestety brakuje TAKIEJ stanowczości. Jestem pod wrażeniem. jane Przekażę Adze - Mam nadzieję, że się wreszcie kiedyś uda wszystkim spotkać to będzie też okazja na te .... korepetycje By the way jeszcze raz zgłaszam 21-May - choćby z uwagi na aurę, która teraz jest bardzo niesprzyjająca do napowietrznych spotkań .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts