Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarz do DOM(ku) Agi i Jacka69

Recommended Posts

Proponuję jednak profilaktycznie obciążyć Boba kosztami leczenia Maleństwa. A co. Niech wie z kim ma do czynienia.

Jacek, jesteś lekarzem? Chyba tak, skoro sam rozpoznajesz zapalenie ucha. Ja jak mi się dziecko na coś skarży to nigdzie nie zaglądam, tylko mówię "Zaraz ci przejdzie, napij się soczku..." no a jak mimo soczku jakieś takie gorące w dotyku i czerwone się robi to dzwonię po pediatrę, bo fajny z niego gość i zawsze miło go zobaczyć. A przy okazji i dziecko zreperuje.

• Odpowiedzi 117
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

1. Proponuję jednak profilaktycznie obciążyć Boba kosztami leczenia Maleństwa. A co. Niech wie z kim ma do czynienia.

2. Jacek, jesteś lekarzem? Chyba tak, skoro sam rozpoznajesz zapalenie ucha.

Ja jak mi się dziecko na coś skarży to nigdzie nie zaglądam, tylko mówię "Zaraz ci przejdzie, napij się soczku..." no a jak mimo soczku jakieś takie gorące w dotyku i czerwone się robi to

3. dzwonię po pediatrę, bo fajny z niego gość i zawsze miło go zobaczyć. A przy okazji i dziecko zreperuje.

Ad. 1 - OK - potrącę z pierwszej wypłaty (robocizny)

Ad.2 - Jestem

Ad.3 - Ja właśnie jestem takim fajnym pediatrą... choć od ładnych kilku lat już nie pracuję w zawodzie .... ale też jeździłem na telefon - to były czasy, hmmm :cry: :roll: :wink:

Jakby ten Twój fajny nie pomógł zawsze zostaje metoda z "Janka Muzykanta" - 3 zdrowaśki .... w piecu ....

Ok, żartowałem :wink:

Obciążyć koniecznie żeby od razu poczuł że ma się starać ! :wink:

Ja też mogę zaglądać w uszy swoich Chłopaków ale nigdy jeszcze nic tam nie zobaczyłem :cry:

Kacper opracował metodę komunikacji Prozumiewawczych Chwytów za Ucho..po 3 zapaleniach już wiemy co to znaczy... :-?

Ta cena z materiałami czy bez? A co z resztą DOM(ku) tzn pozostałe etapy - jaki macie plan?

Co robi Fajny Pediatra jak już nie jest Pediatrą??? :roll:

Fajni pediatrzy podejmują w pewnej chwili WAŻNE decyzje i ..... przechodzą na [/b]Ciemną Stronę Mocy czyli do firm farmaceutycznych.

I ja tak właśnie zrobiłem...

Ha!

Czyli to o Tobie będzie ostatnia część Gwiezdnych Wojen! :o :wink: :lol:

juz się nie mogę doczekać :p

Co robi Fajny Pediatra jak już nie jest Pediatrą??? :roll:

Fajni pediatrzy podejmują w pewnej chwili WAŻNE decyzje i ..... przechodzą na [/b]Ciemną Stronę Mocy czyli do firm farmaceutycznych.

I ja tak właśnie zrobiłem...

Ha!

Czyli to o Tobie będzie ostatnia część Gwiezdnych Wojen! :o :wink: :lol:

juz się nie mogę doczekać :p

No i wyszło na jaw, że obaj w tej samej branży robimy .... Ty kręcisz a mnie (mną) kręcą .... :wink:

Ta cena z materiałami czy bez? A co z resztą DOM(ku) tzn pozostałe etapy - jaki macie plan?

Z materiałami

bardzo fajna cena.

dla porównania - jedna z moich ofert to 230 tys za to samo tj stan surowy otwarty...... choć mój projekt chyba nieco bardziej skomplikowany, ale na pewno nie 100 tys bardziej :wink:

Z materiałami

bardzo fajna cena.

dla porównania - jedna z moich ofert to 230 tys za to samo tj stan surowy otwarty...... choć mój projekt chyba nieco bardziej skomplikowany, ale na pewno nie 100 tys bardziej :wink:

Mam nadzieję, że masz też oferty za rozsądne pieniądze. Seweryna wcale nie jest taka skomplikowana - myślę, że stan surowy otwarty to max. 140-150 tys.

J

• 2 weeks później...

Zadziwiające to Wybiórcze przywiązanie do urzędniczych Reguł. Dwóch zwłaszcza:

- kumulacja KUP

- Pożądliwość oryginałów - jak wiadomo 90% społeczeństwa (tj Nie Urzędnicy) nagminnie Fałszujemy wszelkie dostępne Akty przy pomocy narzędzi ksero a może nawet i Innych

ciekawwe co będzie jak przyjdzie Rokita z tym swoim Liniowym i innymi Niebezpiecznymi pomysłami na Uproszczenie Doli Obywatela.....oj chyba sie boję...tego Strachu Urzędniczego :wink:

ps - może jakoś rzeczywiście te kopię "zrenowić" na ten jeden występ - dzowńcie do Machulskiego niech daje namiary ! 8)

Zadziwiające to Wybiórcze przywiązanie do urzędniczych Reguł. Dwóch zwłaszcza:

- kumulacja KUP

- Pożądliwość oryginałów - jak wiadomo 90% społeczeństwa (tj Nie Urzędnicy) nagminnie Fałszujemy wszelkie dostępne Akty przy pomocy narzędzi ksero a może nawet i Innych

ciekawwe co będzie jak przyjdzie Rokita z tym swoim Liniowym i innymi Niebezpiecznymi pomysłami na Uproszczenie Doli Obywatela.....oj chyba sie boję...tego Strachu Urzędniczego :wink:

ps - może jakoś rzeczywiście te kopię "zrenowić" na ten jeden występ - dzowńcie do Machulskiego niech daje namiary ! 8)

Jakoś nie mogę uwierzyć w reformę Klasy Urzędniczej z : czego? na słucham, w czy mogę pomóc?

Mimo, że m pomysł UDO bardzo mi się podoba nie ma takiej siły w cyberprzestrzeni aby to wprowadzić w życie w kraju nad Wisłą i Odrą.... :-?

Czyli Wy Jacku też na niezgorszą gminę trafiliście - nic tylko się cieszyc.

MOże i pozwolonko będzie szybciutko. Trzymam kciuki.

A tak poza tym to chciałam dodac, ze projekcik bene.

Merci (za ocene projekciku)... :lol:

Co do gminy - to wbrew temu co ja tu opisuję .... uchodzi za jedną z najbardziej - uwaga - przychylnych obywatelowi w 100-lycy...

czasem myślę, że coś w tym jest a czasem ..... no sama rozumiesz :roll:

Chyba udam sie do Agi na korepetycje.

Mnie niestety brakuje TAKIEJ stanowczości. Jestem pod wrażeniem.

jane

Przekażę Adze - :lol: Mam nadzieję, że się wreszcie kiedyś uda wszystkim spotkać to będzie też okazja na te .... korepetycje :wink: :lol:

By the way jeszcze raz zgłaszam 21-May - choćby z uwagi na aurę, która teraz jest bardzo niesprzyjająca do napowietrznych spotkań ....

J