Poznanianka 19.05.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jacek, wasza gmina (Białołęka) ma taki elegancki budynek przy drodze 61 w W-wie? Często tam przejeżdzam, jadąd do warszawskiego oddziału firmy i zawsze się zastanawiałam, czy w środku też tak ładnie mają I czy w związku z nowoczesnym budynkiem obsługują petentów równie nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.05.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jacek, wasza gmina (Białołęka) ma taki elegancki budynek przy drodze 61 w W-wie? Często tam przejeżdzam, jadąd do warszawskiego oddziału firmy i zawsze się zastanawiałam, czy w środku też tak ładnie mają I czy w związku z nowoczesnym budynkiem obsługują petentów równie nowocześnie Tak, droga nr 61 (ul. Modlińska). Budynek rzeczywiście całkiem, całkiem .... w środku też trochę marmurów, niezła organizacja i generalnie ... frontem do klienta (wg licznych opinii moich znajomych - Białołęka to jeden z najlepszych urzędów gminy w Wa-wie). Jak pisałem zasadniczo się z tym zgadzam - są OK, ale czasami zdarza się, że bym babę (jedną czy drugą) udusił.... ale może to tylko porywczy charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jacek, a przy jakiej ulicy będziecie mieszkać? Ładna nazwa, czy coś w stylu ul. Rzeźników, bo jakoś tak nie napisałeś? Numeru podawać nie musisz, jak będzie trzeba to i tak znajdę... Acha i proszę sobie szykować jakąś sobotę zaraz po Bożym Ciele na grilla u nas! Jeszcze nie wiem jaką, bo się dostosujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Jacek, a przy jakiej ulicy będziecie mieszkać? Ładna nazwa, czy coś w stylu ul. Rzeźników, bo jakoś tak nie napisałeś? Numeru podawać nie musisz, jak będzie trzeba to i tak znajdę... Acha i proszę sobie szykować jakąś sobotę zaraz po Bożym Ciele na grilla u nas! Jeszcze nie wiem jaką, bo się dostosujemy. Mój przyszły adres - ul. Gryfitów 30 .... czyż nie brzmi .... niezwykle Jeden Bóg wie co dokładnie autor miał na myśli nadając tę nieco mityczną nazwę naszej przyszłej ulicy ale efekt moim zdaniem osiągnął. Mozna się poczuć jak jakiś .... Achilles lub inny Ikar .... Grill, grill - już czuję dyskretny zapach węgla drzewnego w nozdrzach ... nie dość, że zaczynam już mlaskać to jeszcze nogi gdzieś mnie niosą i ręcę czegoś chłodnego szukają ..... zprzyjemnością.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.05.2005 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Gryfitów....bardzo ładnie. Tylko nie mam pojęcia kto to gryfici. Gryfy to wiem. I takie mityczne stwory i to po czym się jeździ paluchami w gitarze... Ale pewnie bliżej stworów niż twórców gryfów gitarowych, nie?Co do grilka to klaruje się termin niedzieli najbliższej po Bożym Ciele, czyli za dwa tygodnie (Whisper ma wtedy wolne). Pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.06.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Co do definicji Gryfitów to .... niestety też nie znam ... ale brzmi ciekawie (na pewno lepiej niż Rzeźników ) Grillu, mój grillu czemuś mnie opuścił .... Niestety najbliższe 2-3 weekendy mam totalnie wyjęte z życiorysu więc .... będę duchem a ciało będzie łykało ... ślinę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Jacek wrote: na przyszłą Wigilię (2006) możemy już spraszać Rodzinkę .... a co z przyjaciółmi a forum - czy też mogą na coś liczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Jacek wrote: na przyszłą Wigilię (2006) możemy już spraszać Rodzinkę .... a co z przyjaciółmi a forum - czy też mogą na coś liczyc? No masz, pewnie .... Otwory stać będą otworem .... zawsze .... (bez względu na stan zaawansowania prac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Nie jesteś Awangarda? No, i za to Cię lubię! To co, na Wigilię czujemy się zaproszeni? A jak Wigilia za szybko, to może być ewentualnie pierwszy dzień Świąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 14.06.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Nie jesteś Awangarda? No, i za to Cię lubię! To co, na Wigilię czujemy się zaproszeni? A jak Wigilia za szybko, to może być ewentualnie pierwszy dzień Świąt... Czekamy więc .... bawole skóry będą się słać przed kominkiem (alibo w inszych , jeszcze bardziej przytulnych miejscach .... ) a szklanice z trunkiem ziębić w przeremblu wykutym (tymi oto ręcyma ) w ... kanałku bródnowskim .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pozwolenia - rzecz jasna - serdecznie gratuluje. Przypominam tylko, ze trzeba je solidnie opić, bo jak nie to chatka będzie krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Pozwolenia - rzecz jasna - serdecznie gratuluje. Przypominam tylko, ze trzeba je solidnie opić, bo jak nie to chatka będzie krzywa. Dobre sugestie zawsze wprowadzam w czyn - nie omieszkam, nie omieszkam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 03.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jacek, witam w Klubie Opóźnionych dla pocieszenia jak u mnie w końcu zaczęli to aż furczało - aż się musiałem zaniepokoić .....czy nie za szybko murują! także kciuki ściskam żeby i Wam tak zafurczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 03.08.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Jacek, witam w Klubie Opóźnionych dla pocieszenia jak u mnie w końcu zaczęli to aż furczało - aż się musiałem zaniepokoić .....czy nie za szybko murują! także kciuki ściskam żeby i Wam tak zafurczało Tak więc jak kania dżdżu łakniemy FURCZENIA ..... j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 04.08.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Opóźnionych... też ładnie. Chciałam napisać o gronie "Oczekujących" ale to nie oddaje sedna. Furczenie też urocze, jak to zwykle u Willie'go Jacek, a to wszystko przez to, że wybrzydzałeś, że Ci się nie chce. Los Cię pokarał... A tak poważnie, to cierpliwości, staraj się nie patrzeć na 3x droższą budowę sąsiada, bo Ci się humorek popsuje. Ogrodzenie to fajna rzecz, też bym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Ogrodzenie to fajna rzecz, też bym chciała... No, to nie jest żaden cud-miód - ogrodzenie jest czysto prowizoryczno-budowlane - coby tanio było.... U nas w ogóle będzie śmiesznie: - o tyłu za ogrodzenie będzie robiła (już robi) hałda ściągniętego z całej działki humusu (prawie 2 m wysokości) - z lewej mańki - kochani sąsiedzi właśnie (w jeden dzień) postawili ogrodzenie : Bóg zapłać - z prawej mańki i z przodu - Bob wbił bardzo wysokie badyle (i grube) i naciągnął starą siatkę... nawet bramę zamontował ... No jednym słowem - po dziadowsku - ale mnie się podoba (nie mówiąc już o moim portfelu) ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 10.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Hej! Się Zaczęło czyli Się Skończy! Nie ma innej funkcji Optymizm jest potężnym Sprzymierzeńcem A Nerwosolki Budowlane normalna rzecz.... a teraz fotosy z natury szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.08.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 a teraz fotosy z natury szybciutko! Z tym będzie gorzej .... bo ja nie mam cyfrówki ani nawet komórki z aparacikiem .... więc może za jakiś czas, gdy wywołam całkiem tradycyjne zdjęcia i zgram je na CD .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.08.2005 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Hasło "Będzie dobrze" to ja mam w komórce na powitanie wpisane. Czasem specjalnie ją wyłączam, żeby sobie popatrzeć jak to moje będzie dobrze się wyłoni... Będzie dobrze! Gratulacje! A sąsiad to tak...tego...nie bardzo...Może mu dali kredyt a potem się rozmyślili i zabrali z powrotem...? Mogą tak?! Bo nam właśnie mają dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 12.08.2005 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jacku, może tym sąsiadom się cosik przytrafiło? PS. Zwyczajowo ogrodzenie z lewej strony działki należy do obowiązków sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts