Jacek69 12.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Jacku, może tym sąsiadom się cosik przytrafiło? No też się o nich martwię ... serio, serio .... toż to moi Najbliżsi sąsiedzi ... PS. Zwyczajowo ogrodzenie z lewej strony działki należy do obowiązków sąsiada. Ale fajnie - tego nie wiedziałem Działka po mojej prawej stronie (czyli jej lewy bok) jest i przez najbliższe lata będzie pusta .... zrobię więc sobie ogrodzenie sam (zgodnie z tą regułą) ... i zapewnię (jako dobry sąsiad) lewy bok .... chwastom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2005 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 ... wlewały , wlewały, wlewały ...aż się ZALAŁY .... po same brzegi .... No nic, tylko się w tej sytuacji zalać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 05.11.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 No wreszcie! czekam niecierpliwie na dalszy ciąg...... nawet z tymi nerwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.11.2005 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 To zobaczenie pomieszczeń...fajne, co? No i też czekam co dalej. Mam nadzieję, że jeszcze przed wiosną coś skrobniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.12.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To masz już strop? Ja powinienem mieć w tym tygodniu... Gonię Cię.. Ale swoją drogą w twoim dzienniku to robisz duże przeskoki w czasie... W jednum poscie ubijasz stan zero, za chwilę murujesz ściany, a w nastepnym wylewasz strop... Ależ tempo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.12.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To masz już strop? Ja powinienem mieć w tym tygodniu... Gonię Cię.. Ale swoją drogą w twoim dzienniku to robisz duże przeskoki w czasie... W jednum poscie ubijasz stan zero, za chwilę murujesz ściany, a w nastepnym wylewasz strop... Ależ tempo.. Ty, strop???? Przecież miałeś się zatrzymać na stanie ZERO do wiosny??? Gratuluję szybkości CO do tempa ... pisania ... to z braku czasu i .... z przyczyny temperamentu - staram się kondensować w 1-dnym poście ile się da, bo wiem, że nastepny może wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 To masz już strop? Ja powinienem mieć w tym tygodniu... Gonię Cię.. Ale swoją drogą w twoim dzienniku to robisz duże przeskoki w czasie... W jednum poscie ubijasz stan zero, za chwilę murujesz ściany, a w nastepnym wylewasz strop... Ależ tempo.. Ty, strop???? Przecież miałeś się zatrzymać na stanie ZERO do wiosny??? Gratuluję szybkości CO do tempa ... pisania ... to z braku czasu i .... z przyczyny temperamentu - staram się kondensować w 1-dnym poście ile się da, bo wiem, że nastepny może wiosną No miałem, ale pogoda była OK i tak się rozpędziłem, że na stropie w ttym roku skończyłem... Teraz przerwa do marca. Ale to wszystko przez ta pogodę. Jacek69 - muisz więcej postów pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.12.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm roku http://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg O Dzięki KZE! A ja Do Siego ROku życzę i morza szampana (lub chocby Sovietskoje Igristoje) na Sylwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.01.2006 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 Hej Jacek, fajnie popatrzeć - gratuluję! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 21.03.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wreszcie Jacek - najwyższa Pora! ech ta Twoja Aga....chyba by się z moją PP dogadały w pół słowa kroczycie ryzykowną ścieżką poszukiwania Tańszych Ekip....ale trzymam kciuki! Jakoś nie wspomniałem w Dzienniku o moich rachunkach za prąd z budowy w okresie zimowym - najwyraźniej WYPARŁEM te wspomnienia głęboko z pamięci pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.03.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Wreszcie Jacek - najwyższa Pora! Gdyby nie Ty ..... człowiek wymaga motywacji ..... kroczycie ryzykowną ścieżką poszukiwania Tańszych Ekip....ale trzymam kciuki! Szczerze mówiąc to jest przypadek odosobniony i wynikający z dużej, naprawdę DUŻEJ chęci utarcia nosa Bobowi .... a przy okazji mało ryzykowny gdyż znamy podwykonawcę-elektryka..... Poza tym, chcąc jeszcze bardziej Boba podrażnić dużą część spraw wzieliśmy we własne dłonie: sami zamiawiamy dachówki, sami okna, sami tynki, psrkiety, itd, itd, ..... Bob wolałby robić to sam ..... rozumiesz dlaczego ..... pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 08.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Wreszcie Wreszcie i wiosna przyszła i Wasz dziennik wrócił! jestem USATYSFAKCJONOWANY i pozdrawiam ciepełkowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.04.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Wreszcie wpis w dzienniku budowy... No brawo, brawo że prace idą.. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kurcze! Wy to już prawie wykończony dach macie toż to stan surowy zamkniety!! A w takim razie pozostaje tylko praktycznie wylewki i wykończeniówka.... To kiedy parapetówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.05.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kurcze! Wy to już prawie wykończony dach macie toż to stan surowy zamkniety!! A w takim razie pozostaje tylko praktycznie wylewki i wykończeniówka.... To kiedy parapetówa? No jeszcze trochę to potrwa .... Dach już jest cały gotowy, dom prawie ocieplony i na dole już w przyszłym tygodniu skończy się tynkowanie.... Niestety u nas nie będzie praktycznie etapu Stanu Surowego Zamkniętego bo nie możemy zamontować okien dopóki nie zakończą się wszystkie mokre roboty (tynki wewnętrzne, wylewki)..... ... ale za to od surowego otwartego przejdziemy od razu do deweloperskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.05.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Jakbyś wybrał plastiki to byś miał stan surowy zamkniety, a tak to nie ma tego milestone'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 22.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 , a tak to nie ma tego milestone'a... Uwielbiam przeskakiwanie mileston'ów .... ale pod warunkiem, że to coś przyspiesza w całym procesie - w tym wypadku SIĘ NIE DA Czasu nie oszukasz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 To jak z tym zamknieciem domu? Udało się? Mamy poczatek lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 05.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 To jak z tym zamknieciem domu? Udało się? Mamy poczatek lipca... w przyszłym tygodniu będą montować: okna, drzwi, bramy, alarm i ..... wreszcie się zamknie uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts