Willie 06.07.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 no to wybrałes chyba lepszy moment niz ja.....21,22 i 23 grudnia.......nie wspominam tegonajlepiej........a teraz to tylko na upały trzeba uważać.z głową powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 19.07.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 JEJU po lekturze WYCZEKIWANEGO kolejnego odcinka moge tylko jedno powiedziec WIELKIE DZIEKI! i trzymam kciuki za POP+pojemnosc Jumbo-Jeta a zwlaszcza Szybkie Ladowanie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.07.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 AHA! to teraz juz nie bede mial wymowki musze go znalezc! z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.07.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Wierzę, wierzę. Jesli zdjęcie orginalne to wierze, że domek zmienił status naa developerski... A ponoć wykończeniówka wykańcza, tak więc... Chyba macie już rzeczywiście blisko do zamieszkania... Ale tak to jest. na poczatku wydaje się, że budowa to coś bardzo skomplikowanego, długotrwałego, a potem .. o już piję co nie co na swoim tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 To jak z tym stanem surowym zamknietym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 28.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 U mnie juz konczą wykonczenia na poddaszu: karton-gipsy, itp. Potem juz tylko poprawią wylewki na górze.... i jednocześnie można zacząć glazury/terakoty itd, itd, itd, aż do zupełnego wykończenia ... inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.09.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 HA! co ja czytam - toz wystarczy na 2 tygodnie ZEJSC w niebyt i juz TOWARZYSZA (nie)DOLI DOLY lapia!!! Glowa do gory! Jak KANGURY! przewin szybciutko kilka notekw gore i zobacz JAK BLISKO teraz jestescie ps - nie to zeby zaraz przytulanie ale POCIESZAM JAK MOGE ps2 - ja to juz nawet w zasadzie italika nie stosuje - po ostatnich wyczynach BB nadszedl czas na srodki ostateczne - oddalem sprawe W RECE PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nie bardzo jestem skory do prztulania facetów (aczkolwiek jak ostatnio byłem w Belgii to faceci tam witają się tam tak jak u nas kobiety, czyli .. buzi w policzek ). Niemniej nie ma co się poddawać. Czasami idzie budowa lepiej, czasami gorzej, ale generalnie na pewno wszystko wyprostuje się. Jak popatrzysz na to z dystanesem okaze się, ze drugi glazurnik dokończy, inne roboty tez zostaną poprawione i na pewno już niedługo wprowadzicie się. Tylko czemu chcecie na zimę? Po co psuć sobie od razu humor odsnieżaniem itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Na forum znalazłem taką przypowieść: "Któregoś dnia osioł farmera wpadł do głębokiej studni. Zwierzę krzyczało żałośnie godzinami, podczas gdy farmer zastanawiał się, co zrobić. W końcu zdecydował. Zwierzę było stare, a studnię i tak trzeba było zasypać, więc nie warto było wyciągać z niej osła. Zwołał wszystkich swoich sąsiadów do pomocy, wzięli łopaty i zaczęli zasypywać studnię śmieciami i ziemią. Z początku, gdy osioł zorientował się, co się dzieje zaczął krzyczeć przerażony, jednak nagle, ku zdumieniu wszystkich, uspokoił się. Kilka łopat później farmer zajrzał do studni i zdumiał się tym, co zobaczył. Za każdym razem, gdy kolejna porcja śmieci spadała na ośli grzbiet, ten robił coś niesamowitego – otrząsał się i wspinał o krok ku górze. W miarę, jak sąsiedzi farmera sypali śmieci i ziemię na zwierzę, ono otrzepywało się i wspinało o kolejny krok. Niebawem wszyscy ze zdumieniem zobaczyli, jak osioł przeskakuje krawędź studni i szczęśliwy, oddala się truchtem! Morał? Życie będzie zasypywać cię śmieciami, każdym rodzajem brudów. Sposób, aby wydostać się z dołka, to otrząsnąć się i zrobić krok w górę." I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 07.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Na forum znalazłem taką przypowieść: "Któregoś dnia osioł farmera wpadł do głębokiej studni. Zwierzę krzyczało żałośnie godzinami, podczas gdy farmer zastanawiał się, co zrobić. W końcu zdecydował. Zwierzę było stare, a studnię i tak trzeba było zasypać, więc nie warto było wyciągać z niej osła. Zwołał wszystkich swoich sąsiadów do pomocy, wzięli łopaty i zaczęli zasypywać studnię śmieciami i ziemią. Z początku, gdy osioł zorientował się, co się dzieje zaczął krzyczeć przerażony, jednak nagle, ku zdumieniu wszystkich, uspokoił się. Kilka łopat później farmer zajrzał do studni i zdumiał się tym, co zobaczył. Za każdym razem, gdy kolejna porcja śmieci spadała na ośli grzbiet, ten robił coś niesamowitego – otrząsał się i wspinał o krok ku górze. W miarę, jak sąsiedzi farmera sypali śmieci i ziemię na zwierzę, ono otrzepywało się i wspinało o kolejny krok. Niebawem wszyscy ze zdumieniem zobaczyli, jak osioł przeskakuje krawędź studni i szczęśliwy, oddala się truchtem! Morał? Życie będzie zasypywać cię śmieciami, każdym rodzajem brudów. Sposób, aby wydostać się z dołka, to otrząsnąć się i zrobić krok w górę." I jak? DOdajesz mi otuchy - mucias gracias Amigo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 04.11.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Nie narzekaj bo grzeszysz. Ja chcę taki domek, już pomalowany i zbudowany i wogóle. Przypomnij sobie jak stałeś na działce i marzyłeś , żeby był dom a nie szczere pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.11.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Gratuluję gotowego domku!!! Na prawdę super wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 06.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 super foto! a kiedy planujecie przeprowadzkę??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 06.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Panowie - dzięki za miłe słowa ... Natomiast na tak postawione pytanie: a kiedy planujecie przeprowadzkę??? ...moja Aga zawsze odpowiada: za 3 miesiące ... I choć czyni tak od maja ta magiczna cyferka ciągle brzmi w jej odpowiedziach ... więc niech i teraz tak będzie .... 3 A Wy kiedy? Willie - Ty to już chyba grzyby szykujesz na Wigilię w Nowym Siedlisku .... KZE - Ty to raczej może do pisanek się przymierzaj .... albo co .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.11.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jaacieeee.....jaka piękna chałupa! I z elewacją....(zazdraszczam, bo ja jeszcze nie mam).Jak możesz pisać, że nie wytrzymasz. Pamiętaj: co Cię nie zabije...itd. Wytrzymasz. A jak już będzie po wszystkim to Ci do końca życia nikt nie podskoczy.... he he....Dom jest, ogrodzenie się zaczęło....zaraz będziecie mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jaacieeee.....jaka piękna chałupa! dzieki ... mnie też się podoba ... do końca życia - święta racja ... już nigdy niczego więcej nie zbuduję, to pewne. A jakbym kiedyś zmienił zdanie to niech mnie ktoś sieknie czymś mocno przez łeb to pewnie wrócę to normalności..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.11.2006 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A jakbym kiedyś zmienił zdanie to niech mnie ktoś sieknie czymś mocno przez łeb to pewnie wrócę to normalności..... Daj znać. Jestem do usług. I mam świadków i mam napisane, żeś sam się o to prosił....http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A jakbym kiedyś zmienił zdanie to niech mnie ktoś sieknie czymś mocno przez łeb to pewnie wrócę to normalności..... Daj znać. Jestem do usług. I mam świadków i mam napisane, żeś sam się o to prosił....http://manu.dogomania.pl/emot/zeby.gif Masz jak w banku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Plany rzeczywiście są, aby wprowadzić na Wielkanoc. Ale jak wyjdzie to się zobaczy.. Na razie dążę do stanu developerskiego.. Niemniej i tak podoba mi się budowanie.. W temacie terminowości to rzeczywiście Ci budowlańcy może mają jakiś inny kalendarz, albo zegar??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 15.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 SPUCHLEM z ZADROSCI u mnie wlasnie sie okazalo ze cholerne wylewki nadal dobrze powyzej limitu w Wy chyba mozecie rozsylac zaproszenia super - tak trzymac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts