Jagna 16.11.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dlaczego skuwane? Przecież im się podobały?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 16.11.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Dlaczego skuwane? Przecież im się podobały?!!! ale zaczęli opukiwanie i ... przestały się podobać .... nawet nasz Bob teraz też uważa , że trzeba skuć .... a on nie jest chętny bo płaci .... Koniec świata ... jak mówił Pan Popiołek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 17.11.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dlaczego skuwane? Przecież im się podobały?!!! ale zaczęli opukiwanie i ... przestały się podobać .... nawet nasz Bob teraz też uważa , że trzeba skuć .... a on nie jest chętny bo płaci .... Koniec świata ... jak mówił Pan Popiołek .... ???? mozna tylko jedno powiedziec - jak mawia mój jeden kolega z akcentem - FAKENNEDZA! a co uslyszeli jak opukiwali ze im sie tak sni e spodobalo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 17.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Oni nie są winni....Najpierw weszli na górę i po przejściu uznali, że są 2 małe obszary do szybkiej poprawki a reszta jest OK. Zeszli na dół i zajęli się gruntowaniem itd. Potem poszli na górę bo chcieli zrobić to samo i gdy zeszli "do parteru" i oczyścili teren odkurzaczem wyłonił im się bardzo nieciekawy obraz: zaczęli więc opukiwanie i ..... wnioski znasz..... Okazało się, że wylewki, które były naprawiane 2 miesiące temu: wlewano tam jakiej lepiszcza i zgrzewano... co dało bardzo dobre rezultaty (sam opukiwałem - było OK).... teraz po włączeniu ogrzewania popękały i rozwarstwiły się na poziomie właśnie tych lepiszczy.... Nasz Bob, który wściekł się, że znowu ktoś śmie mieć coś do powiedzenia na temat jego wylewek .... jak przyjechał i zobaczył.... bardzo nas przeprosił i od poniedziałku wchodzi cała ekipa do skuwania i wylewania nowych wylewek ..... brak słów..... Kiedy wypda Wielkanoc? Czy oby nie za wcześnie????? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 to ja moge tylko powtorzyc..... ....fakennedza...... .....u nas w kwestii terminu podlog to nawet sie nam nie chce juz rozmawiac....... pytanie o Wielkanoc jest NADER popularne.......... trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.11.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 .....u nas w kwestii terminu podlog to nawet sie nam nie chce juz rozmawiac....... pytanie o Wielkanoc jest NADER popularne.......... Moja najmądrzejasza połowa ma dla Ciebie radę w sprawie wylewek, którą uzyskała od speca. Jeśli po tak długim czasie odczyty wilgotności są wysokie to świadczy o jakimś błędzie pomiaru. Trzeba zmienić metodę pomiaru - wykonać mały odwiert i tam zmierzyć w pełnej grubości. Mogą być 2 powody złego pomiaru: - za cienka warstwa wylewki - wówczas miernik jest zaburzony wilgotnością ziemi pod - zbyt płytko jest zbrojenie w wylewce - i ono zaburza pomiar. Wg naszego speca od parkietów to co u Ciebie ma miejsce musi być spowodowane jedną z tych dwóch sytuacji. Może coś w tym jest - może warto sprawdzić.... pozdrawiam J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 30.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 DZIĘKI!!! sprawdzimy co w WYLEWCE piszczy a co u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 01.12.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 DZIĘKI!!! sprawdzimy co w WYLEWCE piszczy a co u Was??? Dzisiaj kończą rownanie nowej wylewki na górze (prócz naszej sypialni - bo tam akurat kończą skuwanie) ... ... kuchnia będzie w przyszłym tygodniu ... ... dół nam pomalują na finito w przyszłym tygodniu ... ... w następnym mają wycyklinować i polakierować parkiet na DOLE ... itd, itp ... same duperele do ktorych nie mam już ani serca ani sił ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.12.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Jacek69 Dla Ciebie i całej Twojej Rodziny Najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wszelkiej pomyślności i sukcesów w Nowym 2007 roku. http://kartki.onet.pl/_i/d/mikzielony1_d.jpg Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 09.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czesc! Co u Was??? jakis (nie)drobny Zapis w dzienniku by sie przydal zdecydowanie.... pozdrawiam z zyczeniami noworocznymi zamieszkania wkrotce......w tym roku nieco spoznione.....ale najszczersze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 10.01.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 pozdrawiam z zyczeniami noworocznymi zamieszkania wkrotce......w tym roku nieco spoznione.....ale najszczersze! dzięki za życzenia - zasyłam podobne ... z tą jeszcze uwagą, że jak nigdy czuję, że mają szansę się ziścić .... czego Wam i Nam życzę ... Co do dziennika - nagabnięty-doniosłem Jak Wasze wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 11.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Hej! az milo poczytac ja zaraz donose co tamw wylewkach piszczy bo akuraty dzis byl D Day pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 JAcek ale ładny domek wam wyszedł... a pamietasz moje ugory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 20.02.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 dzięki Sylvia...Ugory to u Ciebie BYŁY ... bo teraz to tam wielka chałupa stoi .... i ma werandę .... pewnie od południa .... moje marzenie .... niespełnione .... uff ... gratuluję .. J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.02.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Jacek wejście czyli weranda jest od północy a taras zadaszony jest od południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.02.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 o ten zadaszony taras mi chodziło ... nazwałem go werandą, bo ja chciałem mieć coś takiego na moim tarasie ... ale wyszło to co wyszło ... czyli namiastka ... dobre i to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 06.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Piekny Domek. Czy moge spytac co to za dachówka? Producent, kolor oraz kształt? Nigdzie w dzienniku nie widzę takiej informacji. Pozdrawiam sąsiadów z Białołęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.03.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Piekny Domek. Czy moge spytac co to za dachówka? Producent, kolor oraz kształt? Nigdzie w dzienniku nie widzę takiej informacji. Pozdrawiam sąsiadów z Białołęki. Dzięki za miłe słowa. Dachówka to creaton, kera-pfanne, kolor: łupek kamienny... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts