Hydraulik 12.05.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Trochę sporo ale z mego punktu widzenia (instalatora) ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KP 12.05.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 PayChyba jednak Cię skroili. Cały materiał nawet licząc dość drogo nie przekroczy 795zł, czyli za robociznę skasowali okrągły tysiączek. Robota na 2 max 3 godzinki dla 2 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 13.05.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 zapomnialem dodac, ze bedzie to w dwoch lazienkach, ale mam juz jakis pkt. odniesienia, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 14.05.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 pajprzykładowoStyropian gr30mm z folią aluminiową na pow 10m2 - 160złRura Pex-Al-Pex "16" przy rozstawie 15cm ok 70mb - 382złTaśma brzegowa 20mb - 40złListwy lub spinki - 35złZawór RTL przyjąłem 2szt - 220złCałość materiał - 837zł bruttoPozostaje doliczyć robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pusia 24.05.2003 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Mnie firma policzyła za 60m2 Rotex70 3900zł na fakturę.Bez wylewek i styropianu. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pusia 24.05.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2003 Mnie firma policzyła za 60m2 Rotex70 3900zł na fakturę.Bez wylewek i styropianu. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 28.05.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 VPS, wielkie dzieki!!! Maja przyjsc podlaczac grzejniki i itp.... jak nie zejda z cena to wezme kogos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 01.06.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Witam dawno nie zaglądałem niestety notoryczny brak czasuWydaje mi się że zbyt łatwo niektórzy z was ferują wyroki co do oceny wartości roboty i kosztu materiału.Dlatego proponuje mały konkursik i myślę że sprawę sami zainteresowani wyjaśnią dlaczego są takie rozbieżności w wycenach.Pytanie.U mnie 1m2 podłogówki robocizna z materiałem (rurki,rozdzielacz,skrzynka,folia,siatka zgrzewana,taśma brzegowa) kosztuje 31 zł do 105 zł -Dlaczego?.dla utrudniemia cały materiał jednego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 02.06.2003 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 za robicizne wezma 300 PLN za 2 lazienki, warto czytac forum:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 A czy 200 m2 za 10000 zł (dwa rodzielacze, syropian i rury wielowarstwowe) bez rachunku do dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 18.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 podciągam temat,żeby nie dublowac wątków,chociaż ten jest sprzed 5 lat:D jestem na etapie podjęcia decyzji co do instalacji ogrzewania podłogowego W JUż ZAMIESZKAłYM DOMU.Chcę zrobić podłogówkę w salonie i kuchni na powierzchni około 60 m2.Od kilku godzin siedzę w internecie i szukam opinii o kosztach takiej instalacji - nikt nie pisze,ile to teraz kosztuje,a to co znalazałm,to własnie ten wątek sprzed 5 lat z dawno niaktualnymi cenami.Chodzi mi o koszt samych materiałów,robocizny też,ale raczej przy okazji.Najlepiej z wyszczególnieniem,jaki producent,ile metrów itp.Czy ktoś z Was robił może taką instalację w już zbudowanym domu?Zastanawiałam się jeszcze nad elektrycznym ogrzewaniem podłogowym, ale według wszelkich źródeł w internecie jest dużó droższe w eksploatacji. Jakie macie doświadczenia w kwestii kosztów eksploatacji?Ma u siebie już instalację gazu płynnego na propan,który ostatnio bardzo podrożał,piec Beretta,grzejniki ścienne (bardzo,bardzo kiepskie).Czyli te koszty mi odpadają. nigdzie nie moge znależć informacji o kosztach samych rur,złączek,folii i calego sprzętu do wodnej podłogówki. będę wdziećzna za wszelkie informacje,może linki do stron itp.?pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 19.05.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 czy naprawdę nie ma na trym forum nikogo,kto robił u siebie ogrzew\anie podłogowe wodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opell 20.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Masz parę adresów:http://www.purmo.plhttp://www.uponor.plhttp://www.techniprot.plhttp://www.herz.com.plhttp://www.kisan.plZawsze coś ciekawego znajdziesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts