Asiulek 25.03.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Zastanawiam się czy nie zrezygnować z owalnej wanny słyszałam, że obudowa takowej jast bardzo droga . Ktoś może ma taką i pamięta ile zapłacił za jej obudowanie i obłożenie kafelkami glazurnikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Asiulku - nam za obudowę owalnej (narożnej wanny) glazurnik wycenił robociznę na 200 zł. Do tego dochodzi jeszcze koszt glazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 25.03.2005 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Noooooooo to jest bardzo pocieszające bo owalna mi się straszliwie podoba. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 25.03.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 zalezy jaka owalna?Owal owalowi nie równy;-)jeśli jest wpuszczana w blat granitowy,czy tez marmurowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 25.03.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 zalezy jaka owalna? Owal owalowi nie równy;-) jeśli jest wpuszczana w blat granitowy,czy tez marmurowy? Wanna wpuszczona w blat granitowy lub marmurowy to chyba strasznie duuuuuuuuuuuuży blat musi być. Ja wiem że święta Wielkanocne tuż, tuż ale żeby takie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek3 08.04.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 taka obudowa zależe od formy (ze stopniem, z dodatkowymi półkami itp)200zł to lajtowo Montaż wanny i obudowa stała ok 300 do 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts