Gość 02.10.2002 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Wiem,że są lampy ogrodowe (do zastosowania też w innych miejscach) zasilane akumulatorkami ładowanymi w czasie dnia przez baterie słoneczne na nich zainstalowane, które uruchamiają się samoczynnie o zmierzchu i świecą cała noc. Moc niewielka- ale symaptyczne i czasem przydatne. Czy ktoś się spotkał z takimi w jakimś sklepie?? Gdzie?Jaka cena? Pozdrowienia-Ciekawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 02.10.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Wiedziałam takie lampy SOLARY w którymś z hipermaketów. Problem jest w tym, że było to jesienią ubiegłego roku i nawet nie pamiętam w którym. Wydaje mie się, że widziałam je w OBI, ale równie dobrze mogłam wiedzieć w CASTORAMIE albo ... gdzieś. W tej chwili i tak nie ma to znaczenia ponieważ nie ma ich ani tu, ani tu. Teraz jestem również zainteresowana - nie ma lamp. Samo życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 02.10.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Moja Mama ma coś takiego. Jest tam dioda LED o podwyższonej światłości. Świeci to marnie, jedynie dekoracyjnie. Wykonanie raczej tandetne i pewnie akumulatorki po kilku (1-2) latach do wymiany. Naprawdę tylko do dekoracji. Ja bym sobie głowy nie zawracał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2002 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Zajrzyj tu a jak mało to Ci coś jeszcze podeśle.http://www.ekoland4.com/lampy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 03.10.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2002 Witam. Na pewno sprzedaja wysyłkowo w Conradzie, ale ceny nie będa dobre Chyba na http://www.conrad.pl/ Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 07.10.2002 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Dzieki za adresy, pooglądałem i to mi wystarczy!! Chore ceny! Słyszałem o cenach 100 zł za dwie lampki- te jeszcze do zaakceptowania. Pozdrowienia Tad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareek 08.10.2002 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 A może zna ktoś dobrze zaopatrzone sklepy w mazowieckim z oświetleniem ogrodowym (tradycyjnym)??Pozdrawiam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 08.10.2002 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Ja widziałam, chyba w Leroy Merlin i były właśnie w takiej cenie - ok. 100 zł za dwie sztuki. Niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts