ewawitekdomy 26.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Witam was serdecynie. Potrzebuje zaloyzc na czas budowy tzw. prad budowlany. Jak to wyglada ile za przewod wiem ze zamowiłam 7KW tak mi doradzono Prsze powiedziec co i naco i za ile???? WARSZAWA!!!! dziekuje i czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 29.03.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Ja zakładałam we Wrocławiu- miałam uzbrojoną działke - wiec elektryk sklecił skrzynkę ze wszystkimi podłączeniami i bezpiecznikami na plecach tej duzej skrzynki (nie wiem jak ona fachowo sie nazywa)- elektryk zabezpieczał materiał, przygotował wszystkie papiery, mnie nic nie obchodziło- doprowadził wszystko do momentu załozenia licznika przez energetyke i podpisania umowy o dostawe prądu- na materiał poszło 350 - robocizna 500 - gdyby była to opcja z kablem ciągniętym do domu ( a tego jeszcze nie ma, a wykopy przed nami wiec to było rozwiązanie ryzykowne - to dodatkowo miało to kosztować 17 zł za mb kabla +100 za wykop) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lb11 28.06.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ja za słup, dwie skrzynki ( też nie wiem jak się fachowo nazywają) kawałek kabla - tyle co przez drogę - i robociznę zapłaciłem 1600. Plus 200 dla ZE. Teraz obniżyli cenę i dla prowizorek nie liczą od ilości przydzielonej mocy. Nie wiem czy URE ich do tej obniżki zmusiło czy fakt, że taniej wychodził agregat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek69 28.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Za przyłącze, skrzynkę, wnetrze i kabel+robocizna 1420. Zakład wziął 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek69 28.06.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Za przyłącze, skrzynkę, wnetrze i kabel+robocizna 1420. Zakład wziął 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts