mdzalewscy 26.03.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Weznę lub kupię za symboliczną flaszkę, stare, może być podniszczone, okno drewniane, lub z PVC o rozmiarze 034 (1435x1460) Będę wstawiał nowe okna i mam jeden otwór na luksfery i aby zamknąć budynek i zainstalować alarm, muszę albo wstawić te luksfery, albo zabić okno , albo tymczasowo zainstalować inne okno, a jak będe miał już czas to wtedy na spokojnie wstawię luksfery. Gdyby znalazł się jakiś chętny do "oddania" okna z okolic wschodniej części Wa-wy, Marek, i innych miejscowości na trasie Wa-wa -> Białystok, to prosze o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 29.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Poczekaj, wezmę szwagra i przejedziem się po budowach.A może być trochę uszkodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 29.03.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Robi się noc.Zaraz ze szwagrem odpalim żuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 30.03.2005 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 dobre ps. ja wolałbym jakieś stare z demontażu, bo jak wstawie "krojone" to zaraz i mi moje ukradną. nie ważny stan, może się nie otwierać być zniczszone, musi być na tyle całe aby dało się wstawić, będzie służyć przez lato, na jesieni wstawię luksfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 08.04.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 22.04.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 żuk nie odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 22.04.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Trochę ze szwagrem popilim wtedy i nie pojechalim.Ale roboty tyle, że nie wydolim. A co potrzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martini 23.04.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Witam, składamy zamówienie na dachówke, jeno chlopaki tak raz raz żeby się właściciele zbyt szybko nie pokapowali że dachu nie mają. najlepiej ceramiczną kolor ciemna czerwien i zeby jeszcze jakis połysk miala. i nie naróbcie zbytniego hałasu tym żukiem. Martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.04.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Coś jestem wczorajszy, łeb mnie nap...ala. Tęgo popilim wczoraj ze szwagrem. Dzisiaj już nie możem jechać. Nie pamiętam gdzie zostawilim żuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 24.04.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Coś jestem wczorajszy, łeb mnie nap...ala. Tęgo popilim wczoraj ze szwagrem. Dzisiaj już nie możem jechać. Nie pamiętam gdzie zostawilim żuka. pewnie tam gdzie ja dziś widziałem duże ognisko z jakiegoś bliżej nieokreślonego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.04.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Coś jestem wczorajszy, łeb mnie nap...ala. Tęgo popilim wczoraj ze szwagrem. Dzisiaj już nie możem jechać. Nie pamiętam gdzie zostawilim żuka. pewnie tam gdzie ja dziś widziałem duże ognisko z jakiegoś bliżej nieokreślonego samochodu Dopiero teraz odpowiadam. Troche znów pochlalim ze szwagrem. Żuk był na komisariacie. Za popilnowanie trza chłopakom coś postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 26.04.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Kotły gazowe, okna, sprzęt RTV, betoniarka, mechanizm napędowy bramy b. tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 26.04.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Żuk był na komisariacie. Za popilnowanie trza chłopakom coś postawić. a mówiłem nie robić instalacji i nie jeździć na tym EL-PEDZIU, czy LPG jak tam niektórzy mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.04.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Kotły gazowe, okna, sprzęt RTV, betoniarka, mechanizm napędowy bramy b. tanio Zapomniałeś o siatce ogrodzeniowej, mało używanej No i veluxach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 26.04.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Mamy i siatkę, trochę pomazana farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martini 27.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam a dachówek nie mata? szkoda bo u nas cieśle dach już kończą, nima czym przykryc, może chociaż eternit jakis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.04.2005 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 naprawdę można tanio dom wybudować, macie może jakiego wieśmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.04.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam a dachówek nie mata? szkoda bo u nas cieśle dach już kończą, nima czym przykryc, może chociaż eternit jakis? Panie a gdzie ja tera dachówkę znajdę. W dodatku jakiego Stara albo Jelcza trzeba by nająć A piec to i owszem, ale trza by poczekać ze 2 dni. Szwagier wział żuka i zawiózł dzisiaj trochę siatki do takiego jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts