Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Weznę lub kupię za symboliczną flaszkę, stare, może być podniszczone, okno drewniane, lub z PVC o rozmiarze 034 (1435x1460)

Będę wstawiał nowe okna i mam jeden otwór na luksfery i aby zamknąć budynek i zainstalować alarm, muszę albo wstawić te luksfery, albo zabić okno :-? , albo tymczasowo zainstalować inne okno, a jak będe miał już czas to wtedy na spokojnie wstawię luksfery.

Gdyby znalazł się jakiś chętny do "oddania" okna z okolic wschodniej części Wa-wy, Marek, i innych miejscowości na trasie Wa-wa -> Białystok, to prosze o kontakt na priva

https://forum.murator.pl/topic/30863-quotwezn%C4%99quot-stare-u%C5%BCywane-okno-034-1435x1450-wa-wa/

dobre :D :D :D :wink:

ps. ja wolałbym jakieś stare z demontażu, bo jak wstawie "krojone" to zaraz i mi moje ukradną.

nie ważny stan, może się nie otwierać być zniczszone, musi być na tyle całe aby dało się wstawić, będzie służyć przez lato, na jesieni wstawię luksfery

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam, :)

składamy zamówienie na dachówke,

jeno chlopaki tak raz raz żeby się właściciele zbyt szybko nie pokapowali że dachu nie mają. najlepiej ceramiczną kolor ciemna czerwien i zeby jeszcze jakis połysk miala. i nie naróbcie zbytniego hałasu tym żukiem. :D :D

Martini

Coś jestem wczorajszy, łeb mnie nap...ala. Tęgo popilim wczoraj ze szwagrem. Dzisiaj już nie możem jechać. Nie pamiętam gdzie zostawilim żuka.

pewnie tam gdzie ja dziś widziałem duże ognisko z jakiegoś bliżej nieokreślonego samochodu :D

Coś jestem wczorajszy, łeb mnie nap...ala. Tęgo popilim wczoraj ze szwagrem. Dzisiaj już nie możem jechać. Nie pamiętam gdzie zostawilim żuka.

pewnie tam gdzie ja dziś widziałem duże ognisko z jakiegoś bliżej nieokreślonego samochodu :D

Dopiero teraz odpowiadam. Troche znów pochlalim ze szwagrem.

Żuk był na komisariacie. Za popilnowanie trza chłopakom coś postawić.

Witam :)

a dachówek nie mata? szkoda bo u nas cieśle dach już kończą, nima czym przykryc, może chociaż eternit jakis? :D :D :wink:

Panie a gdzie ja tera dachówkę znajdę.

W dodatku jakiego Stara albo Jelcza trzeba by nająć

A piec to i owszem, ale trza by poczekać ze 2 dni. Szwagier wział żuka i zawiózł dzisiaj trochę siatki do takiego jednego.