Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Weznę" stare, używane okno 034 (1435x1450), Wa-wa

Recommended Posts

Weznę lub kupię za symboliczną flaszkę, stare, może być podniszczone, okno drewniane, lub z PVC o rozmiarze 034 (1435x1460)

Będę wstawiał nowe okna i mam jeden otwór na luksfery i aby zamknąć budynek i zainstalować alarm, muszę albo wstawić te luksfery, albo zabić okno :-? , albo tymczasowo zainstalować inne okno, a jak będe miał już czas to wtedy na spokojnie wstawię luksfery.

Gdyby znalazł się jakiś chętny do "oddania" okna z okolic wschodniej części Wa-wy, Marek, i innych miejscowości na trasie Wa-wa -> Białystok, to prosze o kontakt na priva

dobre :D :D :D :wink:

ps. ja wolałbym jakieś stare z demontażu, bo jak wstawie "krojone" to zaraz i mi moje ukradną.

nie ważny stan, może się nie otwierać być zniczszone, musi być na tyle całe aby dało się wstawić, będzie służyć przez lato, na jesieni wstawię luksfery

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Coś jestem wczorajszy, łeb mnie nap...ala. Tęgo popilim wczoraj ze szwagrem. Dzisiaj już nie możem jechać. Nie pamiętam gdzie zostawilim żuka.

pewnie tam gdzie ja dziś widziałem duże ognisko z jakiegoś bliżej nieokreślonego samochodu :D

Dopiero teraz odpowiadam. Troche znów pochlalim ze szwagrem.

Żuk był na komisariacie. Za popilnowanie trza chłopakom coś postawić.

Witam :)

a dachówek nie mata? szkoda bo u nas cieśle dach już kończą, nima czym przykryc, może chociaż eternit jakis? :D :D :wink:

Panie a gdzie ja tera dachówkę znajdę.

W dodatku jakiego Stara albo Jelcza trzeba by nająć

A piec to i owszem, ale trza by poczekać ze 2 dni. Szwagier wział żuka i zawiózł dzisiaj trochę siatki do takiego jednego.