Gość 02.10.2002 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2002 Czy "dożywocie" może mieć wpływ na udzielenie kredytu"dożywocie"-że ktoś mieszka w danym domu do końca życia.i wpisane jest chyba w dziale 3 KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2002 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2002 Tak ma wpływ,ale zależy w jakim banku.Np.PKO BP nie udzielił mi kredytu,gdy była ustanowiona służebność na hipotece danej nieruchomości(lub jak Ty to nazywasz-dożywocie).Jednak Kredyt Bankowi to nie przeszkadzało,więc dostałam kredyt.Dla nich właściwie liczyła się tylko zdolność kredytowa.Powodzenia Kaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2002 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2002 Tak ma wpływ,ale zależy w jakim banku.Np.PKO BP nie udzielił mi kredytu,gdy była ustanowiona służebność na hipotece danej nieruchomości(lub jak Ty to nazywasz-dożywocie).Jednak Kredyt Bankowi to nie przeszkadzało,więc dostałam kredyt.Dla nich właściwie liczyła się tylko zdolność kredytowa.Powodzenia Kaśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.10.2002 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 A ja po temacie wątku sądziłem, że chodzi o wyrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus 21.10.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Ja brałam kredyt w PKO BP i nie robili żadnego problemu z powodu ustanowionej dozywotniej służebności. Nie wiem jak inne banki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts